Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011

Κόπερ-Πανιώνιος

Απόψε στις οκτώ το βράδυ, ο πρώτος αγώνας για την προημιτελική φάση του ΛΕΝ Τρόφυ. 
Αντιγράφω από τον sport.gr:

Η Κόπερ δεν είναι αντίπαλος ικανή να φοβίσει τον Πανιώνιο. Οι "κυανέρυθροι" αντιμετωπίζουν την ομάδα της Σλοβενίας εκτός έδρας (Τετάρτη 19/1, 20.00) στον πρώτο αγώνα για την προημιτελική φάση του LEN Trophy ανδρών.
Στόχος των παικτών του Πανιωνίου είναι να πάρουν τη νίκη, ώστε να έχουν τον πρώτο λόγο για την πρόκριση στα ημιτελικά, καθώς η ρεβάνς θα φιλοξενηθεί στη Νέα Σμύρνη.
Μοναδικό πρόβλημα για τον Πανιώνιο είναι ο τραυματισμός του αρχηγού Γιάννη Θωμάκου, ο οποίος εξακολουθεί να πονά στα δάχτυλα του χεριού του. Λογικά όμως δεν θα χάσει τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.
Οπως λέει ο διεθνής φουνταριστός του Πανιωνίου, Κώστας Μουρίκης: "Πάμε για τη νίκη ή για ένα αποτέλεσμα, που θα μας δώσει τη δυνατότητα να διεκδικήσουμε την πρόκριση στον επαναληπτικό αγώνα στην έδρα μας. Η Κόπερ είναι καλή ομάδα, διαθέτει κάποιους παίκτες που έχουν αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα, δεν νομίζω όμως ότι μπορεί να σταθεί εμπόδιο για μας, στην προσπάθεια να πάρουμε την πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Θα πρέπει βέβαια να παρουσιαστούμε σοβαροί, συγκεντρωμένοι και να δείξουμε μέσα στο νερό ότι είμαστε το φαβορί του ζευγαριού".

1 σχόλιο:

amanAM είπε...

Η ελληνική ομάδα ξεκίνησε μουδιασμένα, αλλά στη συνέχεια ανέβασε την απόδοσή της και κατάφερε να πάρει την πολύτιμη εκτός έδρας νίκη. Η ρεβάνς θα γίνει στις 2 Φεβρουαρίου στο κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης.

Τα οκτάλεπτα: 5-4, 0-3, 2-3, 1-2.

Κόπερ (Βέσελιν Τζούχο): Μπούρμπουραν 3, Τσούπιτς 2, Νάστραν 1, Ρατσούνιτσα 1, Μπάρμπαριτς 1.

Πανιώνιος (Μάκης Βολτυράκης): Μιράλης 4, Μουρίκης 3, Κοκκινάκης 2, Παπαδόγκωνας 2, Μάζης 1.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.sport.gr/default.asp?pid=4&aid=84743#ixzz1BVrqGCHn