Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

«ανάρμοστη διαγωγή» και «έργω εξύβριση»


Ενώ αρχικά είχα παρεξηγήσει τον  ποδοσφαιρικό εισαγγελέα, για όσα έκανε όταν αποκαλύφτηκε το μαγιό του Μήτρογλου, τελικά ίσως έχει και τα δίκια του. 
Μπορεί να έπαθε κωλούμπρα ο άνθρωπος. δεν πρέπει να τον παρεξηγούμε. Μπορεί να σοκαρίστηκε που ανακάλυψε την πραγματική του φύση...


Θα ήθελα να μπορούσα να τον συναντήσω τον εισαγγελέα, να τον πάω να δει πως ντύνονται (και γδύνονται) οι τσηρ λήντερς και οι μπητς βολεϊμπολίστριες, να δω εάν θεωρεί ότι κι αυτές έχουν ανάρμοστη διαγωγή και ασκούν έργω εξύβριση... Φαντάζομαι όμως πως θα προτιμάει τους πολίστες, που δεν μπορεί, θα τις ξυρίζουν τις π..τσότριχες, είναι έτοιμο να βγει έξω το παραλαμάρι του βαρκάρη που κρύβουν στο μικροσκοπικό μαγιό τους.

Σε ποιόν αιώνα ζει ο εισαγγελέας?

Η είδηση:
Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας της ΕΠΟ έχει αιφνιδιάσει αρκετές φορές στη φετινή, πρώτη χρονιά της λειτουργίας του, αλλά αυτή τη φορά ξεπέρασε τον εαυτό του. Άσκησε πειθαρχική δίωξη στον Τάσο Κάκο, παραπέμποντας τον για τα περαιτέρω στο Δ.Σ. της Σούπερ Λίγκας(!), καθώς ο κ. Φάκος θεωρεί πως ο διεθνής ρέφερι δεν έπρεπε να αρκεστεί στην κίτρινη κάρτα που έδειξε στον Μήτρογλου για την ενέργεια του να κατεβάσει το σορτσάκι του, αλλά έπρεπε να καταγράψει αναλυτικά το γεγονός και στο φύλλο αγώνος. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα soccerplus.gr που αποκάλυψε αρχικά το θέμα, ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας χαρακτηρίζει την κίνηση του επιθετικού του Πανιωνίου ως «ανάρμοστη διαγωγή» και «έργω εξύβριση».

Ο Ανδρέας Φάκος «πατάει» σε συγκεκριμένα άρθρα του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, περί υποχρεώσεων του διαιτητή και ζητεί ουσιαστικά την παραπομπή του Κερκυραίου ρέφερι από τη Σούπερ Λίγκα στην ΚΕΔ ώστε να του επιβληθεί η προβλεπόμενη (από τον Π.Κ) ποινή αποκλεισμού του ενός μήνα τουλάχιστον.

Είναι γεγονός πως σε Σούπερ Λίγκα, ΕΠΟ και ΚΕΔ… τα έχασαν, καθώς τέτοιου τύπου πειθαρχική δίωξη και μάλιστα σε διαιτητή, δεν έχει προηγούμενο. Από την Πέμπτη το βράδυ, άπαντες ψάχνονται πλέον για το πώς θα αντιμετωπίσουν το θέμα. 

4 σχόλια:

Griniaris είπε...

Έλα πες την αλήθεια,για άλλο λόγο έγραψες το παιδί στο πόλο...

amanAM είπε...

Κάνω μια δουλειά με έναν Έλληνα που ζει μόνιμα στην Ισπανία, τα τελευταία 20 χρόνια...

Τι ομάδα είσαι? Τον ρώτησα...
(Εάν έλεγε καμία Μπαρτσελόνα, να δηλώσω την συμπάθεια μου στην ίδια ομάδα)

Απόλλων Αθηνών!!! μου απάντησε...

Μου έκανε μεγάλη εντύπωση. Βρήκα Απολλωνιστή στην Ισπανία.

ΑκραιφνήςΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είπε...

Όχι, εσείς να τα βλέπετε που νομίζετε πως ο Πανιώνιος έχει λίγους οπαδούς. Αφού υπάρχει ακόμη Απολλωνιστής εν ζωή... (νόμιζα πως τελευταία ήταν η γιαγιά τού άνδρα μου) καταλαβαίνετε.

Καλά ρε σύ Αντώνη, έλληνας δέν ήταν ο άνθρωπος; γιατί να σου πεί Μπαρτσελόνα δηλαδή; εννοείται πως όταν ρωτήσεις έλληνα και δή του εξωτερικού, θα σου πει ελληνική ομάδα. Μόνο έλληνας που ζει εδώ θα σου πει ξένη ομάδα...ξέρεις και καλά σνομπάρει.

amanAM είπε...

Το αστείο είναι πως τον ρώτησα:
Κι από Ισπανικές?

"Δεν ασχολούμαι" μου είπε, "είμαι σκέτο Απόλλωνας"!!!