Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011

κάτι έχει αλλάξει

Επιτέλους, κάτι έχει αλλάξει στον Πανιώνιο. Η διαφορά είναι εντυπωσιακή.
Καμία σχέση με το περασμένο καλοκαίρι. Επιτέλους γίνονται κινήσεις στην σωστή κατεύθυνση:


Με δηλώσεις του σε τσέχικα Μέσα, ο Βάτσλαβ Σβέρκος αποκάλυψε ότι το πολύ μέχρι την Κυριακή (16/1) θα βρίσκεται στην Αθήνα για να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τους «κυανέρυθρους».

Πλήρης επιβεβαίωση του www.sport-fm.gr, που από τα ξημερώματα της Πέμπτης είχε αποκαλύψει ότι ο 27χρονος Τσέχος είναι πολύ κοντά στην ομάδα της Νέας Σμύρνης.

«Κατά 90% φεύγω. Το Σάββατο ή την Κυριακή θα ταξιδέψω στην Αθήνα», τόνισε αρχικά ο διεθνής επιθετικός και συνέχισε αναφερόμενος στο ενδιαφέρον που έχουν εκδηλώσει, επίσης από την Ελλάδα, οι Ολυμπιακός Βόλου, Άρης και Πανσερραϊκός: «Προτιμώ να πάω στην Αθήνα. Για την ακρίβεια, να αγωνιστώ στην ομάδα του Μάρτιν Λάτκα».

Έτσι, αν όλα πάνε καλά και αποκτηθεί, τελικά, ο παίκτης -δανεικός, για έξι μήνες από τη Σοσό- τότε ο Πανιώνιος θα προσθέσει άλλο ένα «όπλο» στην επιθετική… φαρέτρα του, μετά και την απόκτηση του Κώστα Μήτρογλου!

Με την ελπίδα, φυσικά, να λυθεί (επιτέλους) το πρόβλημα -μεταξύ άλλων- στο γκολ, που αντιμετωπίζει η ομάδα από το ξεκίνημα της σεζόν. http://www.sport-fm.gr/article/452977

Αν μη τι άλλο, οι νυν διοικούντες βλέπουν τους ίδιους αγώνες με εμάς που καθόμαστε στην εξέδρα, και ενισχύουν την ομάδα (όπως μπορούν) στα σημεία που πονάμε. Άραγε με αυτόν τον Σβέρκο, θα μπορούσαμε να χώσουμε και κάποια οψιόν αγοράς?

8 σχόλια:

amanAM είπε...

Να πω την αμαρτία μου, τον Λάτκα εδώ και καιρό, τον πάω με χίλια!!!

τρελοπανιωνιος είπε...

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΡΕ ΑΝΤΩΝΗ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΟΨΙΟΝ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΤΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ(ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΑΝ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΜΠΑΛΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗ ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ)ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ... Η ΟΜΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΕΑ ΤΑΛΕΝΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ(ΟΧΙ ΔΑΝΕΙΚΟΥΣ ΠΛΕΟΝ)ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ... ΚΑΙ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΕΦΤΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΦΟΒΕΡΗ ΟΜΑΔΑ

zamis είπε...

Ναι..οψιον στο γαβρο..

Georgios είπε...

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΨΩΝΙΣΑΜΕ ΑΠΟ.....ΣΒΕΡΚΟ!!!!!!!!!!

amanAM είπε...

Εγώ δεν είμαι ειδικός. Αυτό όμως που εγώ καταλαβαίνω, είναι πως ένας Μήτρογλου, δεν μπορεί να φέρει την άνοιξη στην επίθεση. Χρειάζεται και δεύτερος.
Ο Σβέρκος ακούγεται καλός...

2 επιθετικοί, μπορούν να προβληματίσουν μια άμυνα. Ο ένας, αφοπλίζεται, οι δυο (με σωστή συνεργασία) είναι δύναμη.

amanAM είπε...

Στο κέντρο, πέραν της πλάκας, εγώ πιστεύω στον Όμο. Πέρυσι, όταν τον χρησιμοποίησε εκεί ο Παράσχος, και παιχνίδι έστρωνε, και μπαλιές έκανε.

Εάν πάρει παιχνίδια, πιστεύω πως μπορεί να μας εντυπωσιάσει.

Άλλος με καλή μεταβίβαση, είναι ο Αναστασόπουλος. Φέτος χάθηκε σε όσες ευκαιρίες πήρε, αλλά δεν μπορούμε να ξέρουμε τι ζητούσε από αυτόν ο προπονητής του.

Εάν ο Ριέρα ξε-αγχωθεί από την υποχρέωση να σκοράρει, πιστεύω πως μπορεί να ανέβει, ο δε Μπάλαμπαν πιο στο κέντρο, επίσης μπορεί να βοηθήσει με την εμπειρία του, εάν το θελήσει κι αυτός.

Από άμυνα δεν είμαστε σπουδαίοι, αλλά με πολύ προσπάθεια και με τον Μάχο στο τέρμα, κάτι μπορούμε να κάνουμε. Όλοι οι παίκτες, εκτός από ντεφορμέ, είναι και ψυχολογικά ράκη.

Εάν ανέβουν ψυχολογικά, μπορούν να βελτιωθούν πολύ αγωνιστικά.

Ο Λεμονής είναι ένας προπονητής που έχει τις προδιαγραφές να πετύχει. Δεν είναι ο Μουρίνιο, αλλά δεν είναι ούτε Φερέρας, ούτε Στάρε.
Έχει προσωπικότητα, και έχει κάθε λόγο να ξεσκιστεί να πετύχει.

Πιστεύω λοιπόν πως... δεν είμαστε ακόμα τελειωμένοι. Κάτι αρχίζει να αλλάζει.

Ο Βεντούρης, πέραν της παλαιότερης εμπειρίας του στον χώρο του ποδοσφαίρου, είναι τόσα χρόνια στον Πανιώνιο, ξέρει πρόσωπα, πράγματα, νοοτροπίες.

Μπορεί να τα καταφέρει.

Δεν είναι κωλόπαιδο με φράγκα, που ήρθε να ανατρέψει τα πάντα, μέχρι να τα διαλύσει και να φύγει.

Είμαι λοιπόν αισιόδοξος.

zamis είπε...

Για μενα ειναι χρυση ευκαιρια για τον Ακη τον Μαντζιο,οχι να ξεκουραστει οπως διαβασα σε μια συνεντευξουλα του,αλλα να βγει εξω,να κανει σεμιναρια,να δει προπονητες,να δουλεψει τελος παντων.
Κι ετσι οπως ειναι βεβαια,τη διαχειριση που εκανε ο σερ με ξανθη δεν θα την εκανε ποτε.
Anyway,και ανεξαρτητα απο τον Μαντζιο,ας τελειωσει ο εφιαλτης,ας βοηθησει ο Λεμονης με τα γαβροκονε του και μετα με το καλο να βρουμε εναν πραγματικο προπονητη που θα δωσει ξανα φιλοσοφια στην ομαδα.

υ.γ.ας μην ξεχαμε για ποτε ο σερ παρατησε την ξανθη στα κρυα του λουτρου μολις του σφυριξαν λιμανιωτικα

NK99 είπε...

Το "κωλόπαιδο" με τα φράγκα έκανε απίστευτες βλακείες τις οποιες πλήρωσε και ο ίδιος αλλά ακριβώς επειδή είχε φράγκα δεν ήταν οσφυοκάμπτης των προέδρων του ΠΟΚ δεν τους ξεπούλαγε παίκτες με άγνωστο αντίτιμο ούτε ζητιανευε δανεικούς...ούτε έφερνε παίκτες για να δεί ο ΟΣΦΠ αν είναι καλοί και να τους πάρει το καλοκαίρι.
Εγώ είμαι απαισιόδοξος...