Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

Λα Κορούνια και Σεβίλη 3-3

Εχθές το βράδυ, παρακολούθησα από την τηλεόραση το δεύτερο ημίχρονο ενός εκπληκτικού παιχνιδιού.

Η Σεβίλη έχανε 2-0 στο 60' περίπου, και έπαιζε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του τερματοφύλακα της, που έπιασε την μπάλα εκτός περιοχής. Κι ενώ όλα έδειχναν τελειωμένα, η Σεβίλη ανέτρεψε το σκορ και προηγήθηκε με 3-2 στο 75'!!!

Τελικά, η Ντεπορτίβο ισοφάρισε με ένα περίεργο γκολ στο 89'. Το γκολ ήταν καθαρό, δεν υπήρχε οφσάιντ, αλλά ο επόπτης που έλεγχε την περιοχή, και είχε ήδη πολλές αλλοπρόσαλλες αποφάσεις, είχε από ώρα μείνει στην θέση του, υποδεικνύοντας ένα ανύπαρκτο οφσάιντ. Ο διαιτητής όμως, πήρε την φάση επάνω του, και κατακύρωσε το γκολ, κι έτσι γράφτηκε το τελικό 3-3.

Πιο νωρίς, πιο δύσκολα από ότι δείχνει το τελικό σκορ, η Μπαρτσελόνα νίκησε 0-3 την Χέρκουλες, εκτός έδρας με 2 γκολ του Μέσσι στα τελευταία λεπτά. Σημειωτέον η Χέρκουλες, είναι η ομάδα που νίκησε 0-2 την Μπαρτσελόνα στον πρώτο γύρο μέσα στο Καμπ Νου.

1 σχόλιο:

amanAM είπε...

Με τον χειρότερο τρόπο επιβεβαίωσε τον προπονητής της η Ρεάλ Μαδρίτης! Ο Ζοσέ Μουρίνιο είχε... προβλέψει ότι η ομάδα του θα έχανε βαθμούς απέναντι στην Οσασούνα, όπερ και εγένετο με την βασίλισσα να γνωρίζει εκτός έδρας ήττα με 0-1 και να βλέπει την διαφορά της από την Μπαρτσελόνα να αυξάνεται στους 7 βαθμούς και το όνειρο για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος να απομακρύνεται ακόμα περισσότερο.

Ο Μουρίνιο επέλεξε να εμπιστευθεί ξανά για την κορυφή της επίθεσης τον Μπενζεμά, που σκόραρε και στα δύο τελευταία παιχνίδια, αντί του νεοαποκτηθέντος Αντεμπαγιόρ, αλλά ο γάλλος δεν τον δικαίωσε σε αυτό το παιχνίδι.

Στον αντίποδα, οι γηπεδούχοι φάνηκαν πιο απειλητικοί και δημιούργησαν αρκετά προβλήματα στον Κασίγιας, που διατήρησε όμως ανέπαφη την εστία του.

Ανάλογο το σκηνικό και στην επανάληψη, με την Οσασούνα να εκμεταλλεύεται τα λάθη της Ρεάλ και να ανοίγει το σκορ. Ηταν το 62ο λεπτό όταν Αλμπιόλ και Καρβάλιο μπερδεύτηκαν, ο Καμούνιας έκλεψε και έστειλε την μπάλα στην εστία του ανήμπορου να αντιδράσει Κασίγιας, γράφοντας το 1-0.

Μετά το γκολ, ο Μουρίνιο προχώρησε σε ριζική αλλαγή τους σχήματός του, ρίχνοντας στον αγωνιστικό χώρο τους Κακά, Ντι Μαρία και Αντεμπαγιόρ που πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με την βασίλισσα. Ούτε και οι αλλαγές όμως βοήθησαν την Ρεάλ, καθώς δεν κατάφερε να αλλάξει τίποτα στον δείκτη του σκορ και έφυγε με σκυμμένο κεφάλι από το Ρέινο ντε Ναβάρα.

http://www.sport.gr/default.asp?pid=4&aid=85841#ixzz1CYWJdEfF