Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

Κουμορτζί: Μου κόβετε τα πόδια

Η επιθυμία του Κουμορτζί να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό είναι δεδομένη και η απρόοπτη εξέλιξη στη συμφωνία που φαινόταν κλεισμένη έχει οδηγήσει στην... απελπισία τον γκανέζο άσο.
"Μη μου στερείτε τη δυνατότητα να παίξω σε μια πιο μεγάλη ομάδα από τον Πανιώνιο. Είναι όνειρο για μένα να αγωνιστώ στον Ολυμπιακό. Ετσι όπως ήρθαν τα πράγματα, με τί όρεξη και τί κίνητρο θα συνεχίσω να παίζω στην ομάδα μου; Μου κόβετε τα πόδια.
Αν έρθω στον Ολυμπιακό θα είναι όλοι ευχαριστημένοι αφού και η ομάδα μου θα πάρει χρήματα για να ενισχυθεί. Αφήστε με να μιλήσω εγώ με τους οπαδούς του Πανιωνίου και να τους εξηγήσω τους λόγους που θέλω να γίνει αυτή η μεταγραφή", τόνισε ο παίκτης του Πανιωνίου, απευθύνοντας ανάλογες... εκκλήσεις και στην ΠΑΕ Ολυμπιακός.
Σχόλιο: Μπενάρ, εμένα δεν θα χρειαστεί να με πείσεις. Τράβα στον Ολυμπιακό, και σου εύχομαι ειλικρινά καλή τύχη. Τράβα στην ευχή της Παναγίας. Μηδέν παρεξήγηση.
Εάν μείνεις τελικά, δεν είναι ότι σε κράτησε κάποιος με το ζόρι. Είναι που... σέρνεσαι ρε φίλε, την μια πονάει ο κώλος σου, την άλλη το δεξί σου φρύδι, θέλεις μια μπάλα για πάρτη σου, και στο τέλος ούτε αξιόλογο σουτ κάνεις, ούτε μια σωστή πάσα δεν δίνεις τελικά. Πιθανόν να φταίει ο ανάδρομος Ερμής, πιθανόν να μην σε βοηθάνε οι συμπαίκτες σου, δεν αποκλείεται επίσης να φταίει ότι θέλεις τόσο πολύ να φανείς για να καταφέρεις να φύγεις, που στο τέλος τα κάνεις όλα σκατά. Τι νομίζεις? Πως ο Μαρινάκης παρεξηγήθηκε με τον Πανιώνιο και δεν σε θέλει πια? Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση! Αυτό είναι ανέκδοτο.
Ο Όμο έπαιξε 100 φορές καλύτερα από εσένα στο παιχνίδι με την Ξάνθη. Στραβός είναι ο Μαρινάκης?
Ο Όμο ίσως εκτιμάει (προς το παρόν) το ψωμί που τρώει στον Πανιώνιο, ίσως εσένα σου φαίνεται ξερό το ψωμί αυτό γιατί έχεις λιγουρευτεί το παντεσπάνι που νομίζεις πως θα φας στον Ολυμπιακό.  Μακάρι να γίνουν όλα όπως τα θέλεις. Από εμένα, καλή τύχη.


1 σχόλιο:

amanAM είπε...

δήλωση/διάψευση του Μπερνάρ Κουμορτζί:

«Θα ήθελα να ξεκαθαρίσω, με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο, ότι ουδέποτε πίεσα, είτε έμμεσα, είτε άμεσα τη διοίκηση της ομάδας μου, ώστε να μεταγραφώ σε άλλο σύλλογο.

Τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα με μειώνουν ως προσωπικότητα, αλλά και ως επαγγελματία ποδοσφαιριστή.

Συνεχίζω να καταβάλω μεγάλη προσπάθεια, μετά τη δίμηνη απουσία μου, να επανέλθω το συντομότερο στον κατάλληλο αγωνιστικό μου ρυθμό και να βοηθήσω την ομάδα μου να ανακάμψει.

Είμαι αφοσιωμένος στον Πανιώνιο, αλλά κανείς δεν μπορεί να μου αφαιρέσει το δικαίωμα να έχω φιλοδοξίες. Η προσπάθεια μου για να τις εκπληρώσω γίνεται και θα συνεχίσει να γίνεται αποκλειστικά και μόνο μέσα στο γήπεδο».

http://www.sport-fm.gr/article/452496