Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

Έχουνε λυσσάξει!!!

Λύσσα κακιά τους έχει πιάσει όλους... Αντί να ντρέπονται για το πέναλτι με το οποίο ισοφάρισαν οι Βάζελοι, ασχολούνται με το εάν κατέβασε μόνος του ο Μήτρογλου το σορτσάκι του ή όχι. Πρώτη φορά τους είδα να ασχολούνται τόσο πολύ, με κάτι τόσο χαζό. Προσβλήθηκαν τα χρηστά τους ήθη! Όταν τους αποκάλεσε κοπρίτες ο Πάγκαλος, δεν είδα να παρεξηγούνται τόσοι πολλοί. 

Οι ΑΕΚτσήδες από την άλλη, αντί να ψάχνουν τρύπα να κρυφτούν για την εντός έδρας τεσσάρα από τον Ολυμπιακό του Μπέου, βγάζουν όλη τους την χολή που γίναμε παράρτημα του Γαύρου, και πως όσο και να χαιρόμαστε, ο Μήτρογλου είναι και θα είναι Γαύρος.

Αγαπητοί, πάνω από 2 χρόνια είχα να σας δω να χολοσκάτε με κάποια ενέργεια κάποιου παίκτη της ομάδας μας. Τόσο πολύ σας έτσουξε η γκολάρα του Κώστα!!! Και μόνο γι αυτό, ο Μήτρογλου θα είναι στην καρδιά μου. Άλλωστε πέραν του Κοντοέ που είναι Πανιωνάκι, ποιοι παίκτες μας είναι άραγε Πανιώνιοι? Τι με νοιάζει τι είναι ο Μήτρογλου? Για εμάς παίζει, και όσο θα είναι παίκτης της ομάδας μας, με νοιάζει το προσφέρει. Και όταν με το καλό θα φύγει, φοβάμαι πως θα στενοχωρηθούμε όλοι, γιατί έχει πολλά χρόνια να φορέσει την φανέλα της ομάδας μας τέτοιο ταλέντο. 3 γκολ σε 2 αγώνες. Μεγάλη μαγκιά. Ας προσφέρανε κι άλλοι έστω και τα μισά, κι ας ήτανε ότι ομάδα θέλανε! Συγκριτικά με κάτι Μανιάτηδες και Μάκους, 100 φορές ο γαύρος Μήτρογλου!

Το ότι είναι ανεγκέφαλος, άλλωστε για κάτι τέτοιους λόγους έχει βρεθεί σε εμάς και δεν παίζει βασικός στον Ολυμπιακό, είναι γνωστό τοις πάσι. Δεν βλέπω κανέναν λόγο να υπερασπιστώ την ενέργεια του να "ξεβρακωθεί". Αλλά όσοι και να ξεβρακωνόντουσαν στον Πανιώνιο, κανένας δεν θα ασχολείτο. Τώρα που ο Πανιώνιος με το αστείο ρόστερ (μέχρι πρότινος)  και με την προσθήκη του Μήτρογλου, ξεβράκωσε τον (περσινό) πρωταθλητή, τους έτσουξε τόσο, που βρήκαν να λένε. Ας τους τσούζει, και ας λένε...

Σε όλα τα χανούμια και τους βαζέλες, προσφέρουμε ξιδάκι. Ο παιχταράς ο Σισέ, εάν δεν του την έστηνε την μπάλα ο Κάκος στο σημείο του πέναλτι, πόσα γκολ θα έβαζε?

ΥΓ. Για την συνέντευξη του Βεντούρη, δεν θέλω να μιλήσω προς το παρόν. Θέλω να τον κρίνω από τα έργα του, και όχι από τα λόγια του. Από λόγια χορτάσαμε όλα αυτά τα χρόνια. Το να εκμεταλλευτεί την σχέση του με τον Μαρινάκη προς όφελος του Πανιωνίου, μου ακούγεται πολύ πιο φυσιολογικό από ότι να ακούω τον Κιντή να μιλάει για Γιουρόπα και Τσάμπιονς ληγκ με Νιγηριανούς και Ιρανούς. 

Πόσο μάλλον, να ακούω για μονόδρομους τύπου Μάκη Ψωμιάδη. 


3 σχόλια:

amanAM είπε...

Κύριε Μαρινάκη, δεν μας στέλνεις κι αυτόν τον Φετβατζίδη, να στον ψήσουμε για 1-2 χρονάκια?

Είδες με τον Μήτρογλου, στον ανεβάσαμε με 2 εμφανίσεις. Κάνουμε θαύματα εμείς στον Πανιώνιο!

Ο ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΟΣ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ είπε...

Πέρα από το αναμφισβήτητο ταλέντο του Μήτρογλου, ένας άλλος λόγος της ανάκαμψης της ομάδας είναι και ο Λεμονής, που κάνει μεγάλες προσπάθειες να συμμαζέψει το σκορποχώρι που άφησε στα αποδυτήρια ο Κιντής με τον αχυράνθρωπό του τον Στόρε. Γιατί όσο καλός κι αν είναι ο Μήτρογλου, αν η ομάδα στο γήπεδο δεν έχει ένα σχέδιο, μια συγκεκριμένη τακτική και δεν φθάνει η μπάλα σωστά στον σέντερ φορ, πάλι δύσκολα θα σκοράραμε.
Παράλληλα να σημειώσουμε το ξέθαμα του Γιόνσον (αντί του ανύπαρκτου Βαρό) και του Όμο που προσφέρει πολλές βοήθειες στον ανασταλτικό τομέα και σ'αυτό πιστεύω ότι συντελεί και η αγωνιστική άνοδος του Τσότσαλιτς στα τελευταία παιχνίδια. Έχω τη πεποίθηση, ότι σύντομα θα δούμε έναν πολύ καλύτερο Μπάλαμπαν και έναν πιό σοβαρό Ριέρα.

Λευτέρης - Γιάννενα

amanAM είπε...

Σαφώς φαίνεται πως ο Λεμονής κάνει καλή δουλειά. Βέβαια με την Ξάνθη, έκανε τραγικό στήσιμο της ομάδας.

Το ποδόσφαιρο είναι ομαδικό. Κανένας δεν μπορεί να κάνει μόνος του την διαφορά. Όμως η παρουσία ενός αξιόλογου και ικανού σέντερ φορ, μπορεί να δώσει φτερά σε όλους.

Είναι και θέμα ψυχολογίας. Ανεβαίνοντας η ψυχολογία ανεβαίνει η απόδοση, και ανεβάζοντας την απόδοση, ανεβαίνει κιάλλο και η ψυχολογία.