Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2011

Κάκο, σου εύχομαι...

...να πάθεις καρκίνο ρε αλήτη!!! 
Καλπάζοντα με μεταστάσεις παντού!!!

Εύχομαι να βρεθούνε κάποιοι να σε βαράνε, και αντί να πεθάνεις από τον καρκίνο, να ξεψυχήσεις  από το ξύλο πεσμένος κάτω στην λάσπη, σαν σκουλήκι. Είσαι η ντροπή της διαιτησίας, ανακάλυψες ανύπαρκτο πέναλτι, κι ενώ σου έλεγε ο επόπτης ότι δεν υπάρχει πέναλτι, εσύ επέμεινες και μας στέρησες την νίκη... Καθυστέρησες την έναρξη του αγώνα, σαν διαμαρτυρία για το ξύλο που έφαγε ο συνάδελφος σου, αλλά οι μόνοι που φταίνε που τις τρώτε και θα συνεχίσετε να τις τρώτε τις ξυλιές σας,  είσαστε εσείς οι ίδιοι, αληταράδες, βρωμερά κοράκια!!!

Πριν αρχίσει ο αγώνας, το 1-1 σαν τελικό αποτέλεσμα δεν θα με χάλαγε, δεν θα με χάλαγε ακόμα και να χάναμε μετά από τέτοια εμφάνιση, εάν ο Σισέ δεν σημάδευε το δοκάρι, και δεν απόκρουε ο υπερ-Μάχο το τετ α τετ στο πρώτο ημίχρονο, αλλά όχι τέτοια κλοπή, δεν την ανέχεται κανένας. Δεν γίνεται να είσαι Πανιώνιος, να το παλεύεις σαν ίσος προς ίσο, και να σε κλέβει ο διαιτητής. Είναι ντροπή αυτό το πράγμα, είναι μεγάλη ξεφτίλα.

Για το παιχνίδι δεν έχω όρεξη να μιλήσω. 
Θέλω απλώς να ευχαριστήσω τον Μήτρογλου για το γκολ που έβαλε, αλλά ρε παιδάκι μου, σε 2 παιχνίδια 2 κάρτες!!! Κρίμα να μην παίξεις, γιατί βάζεις γκολ!!! Αυτό με τις άδικες κάρτες να το κοιτάξεις, είναι βλακεία.
Ο Σιόβας συνέχισε τις θετικές του εμφανίσεις, ο Λάτκα το ίδιο, ο Κοντοές σταθερά ο πιο αγωνιστής, ακόμα και ο Ριέρα σήμερα ήταν καλύτερος, όχι όμως τόσο στα ανασταλτικά του καθήκοντα, πρέπει να ανέβει κι άλλο. Για τον Κουμορτζί, δεν θέλω να μιλήσω. Κρίμα, με τέτοιες εμφανίσεις, πρέπει να είναι τρελός ο Μαρινάκης να συνεχίσει να τον θέλει. Πιστεύω πως θα μείνει τελικά, κι ελπίζω να ανέβει κάποια στιγμή, δεν γίνεται να ξέχασε την μπάλα αυτός ο άνθρωπος.

Ο Όμο αρκετά καλός, έχει ανέβει πολύ στα νέα του καθήκοντα. Τσότσαλιτς επίσης καλός.
Ο Σβέρκος έδειξε κάποια καλά στοιχεία, αλλά δεν είναι έτοιμος.

Υπήρξαν στιγμές, που στις αντεπιθέσεις μας, βγάζαμε φωτιές. Έχει αρχίσει να φαίνεται μια νέα δυναμική. Ήδη ξεκολλήσαμε από μια από τις 3 τελευταίες θέσεις, κι αν συνεχίσουμε έτσι, θα την σώσουμε και φέτος. Για του χρόνου είναι νωρίς να ανησυχούμε... 

Και μην ξεχνιόμαστε... Κάκο, είσαι μεγάλο λαμόγιο που "ανακάλυψες" ανύπαρκτο πέναλτι για να μας στερήσεις τους βαθμούς. Ξέχασες και κάποιες κάρτες, που τις θυμόσουνα όταν αφορούσαν τον Πανιώνιο, έσπρωξες και με κάποια φάουλ τον Βάζελο μπας και βάλει δεύτερο, αλλά δεν σου βγήκε. Ντροπή σου!!! Σου εύχομαι να πιάνεις χρυσάφι, και να γίνεται σκατά μέχρι να ψοφήσεις.

Ντροπή και ξεφτίλα και όσοι ηλίθιοι στην θύρα 3, πετάξανε χωρίς λόγο και αιτία κροτίδες και ένα κάθισμα στο μοναδικό κόρνερ που κέρδισε ο Βάζελος στο πρώτο ημίχρονο, και κόντεψαν να τινάξουν το παιχνίδι στον αέρα...

9 σχόλια:

Griniaris είπε...

Μετά από εμπεριστατωμένη ανάλυση των φάσεων στη nova,έχω να δηλώσω

Κάκο μπινέ,πουτάνας γιέ....

amanAM είπε...

το λακωνίζειν, εστί φιλοσοφείν!!!

Κάκο μπινέ, πράσινε λαγέ

amanAM είπε...

o Κάκος συνέχισε το έργο τόσων και τόσων άλλων διαιτητών, αντί για τους συνήθεις βουτηχτές Νίνη και Καραγκούνη, σήμερα επιβραβεύτηκε η βουτιά του Αργεντίνου αληταρά του Βάζελου.

Το ίδιο έργο επαναλαμβάνεται τόσα χρόνια.

vyruss είπε...

Αναμενόμενο το πέτσινο πέναλτι σήμερα, μην πείτε πως δεν το περιμέναμε, και μόλις 1 λεπτό μετά το γκολ, μπας και μας κόψει τη φόρα.

Αλλά έτσι είναι, όποιος δεν αντέχει να ζει μες στην αδικία δεν είναι Πανιώνιος.

Το ζήτημα είναι ότι όσες τιμωρίες και διαγραφές να υπάρξουν, το αποτέλεσμα του αγώνα ποτέ δεν αλλάζει, και ο διαιτητής συνήθως επιστρέφει στα γήπεδα (και μάλιστα σε θέση "ευρωπαίου" ή αρχιδιαιτητή κλπ.) ως ανταμοιβή για τις υπηρεσίες του.

Σκατά στα μούτρα τους...

Θεμιστοκλής είπε...

Αφού έχει γίνει θεσμός, δεν κάνουν εκεί στην ΠΑΕ ένα αίτημα προς τη διοργανώτρια αρχή να ξεκινάνε τα παιχνίδια με το βάζελο με το καθιερωμένο πέναλτι;
Καλύτερα απ' το να μας σπάνε τα νεύρα κάθε φορά.

amanAM είπε...

σκατά στον τάφο τους!

br fun_atic είπε...

μπορούμε να ξεκινάμε με - 1 γκολ...τουλάχιστον θα έχουμε 90 ολόκληρα λεπτά για να το ανατρέψουμε

ΑκραιφνήςΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είπε...

Νά'σαι καλά ρε Αντώνη, ξεκαρδίστηκα στα γέλια!
Εγώ τάσσομαι υπέρ τής δήλωσης Γκρινιάρη.
Άιντε έλεος πιά, με το αρχιδοκαλυτερότερο κοράκι...

antunix είπε...

Δεν υπάρχουν λόγια Αντώνη...
Θεϊκός μονόλογος :-D

PS. Συντάσσομαι με Γκρινιάρη...