Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2011

Την γ@μήσ@με, και ψόφησε!!!


Δεν ξέρω πόσο καλός ηθοποιός είναι ο Λιανός, αλλά εμένα σε αυτή τη συνέντευξη με έπεισε πως είναι ειλικρινής, και ξεκαθαρίζει όλα αυτά που ξέρουμε, αλλά και όσα υποπτευόμαστε εδώ και πολύ καιρό.
Σπάνια να διαβάσω κάτι παρόμοιο, και να μην βρίσκω πολλά να σχολιάσω για όσα ειπώθηκαν. Φαντάζομαι πως όλα αυτά, είναι λίγο πολύ γνωστά και στους παίκτες, και εξηγούν την κακή ψυχολογία, και την ρότα για την βήτα εθνική που ακολουθούμε.

Ακόμα κι αν την βγάλουμε και φέτος, από του χρόνου τα πράγματα θα είναι ακόμα χειρότερα.

Θα ήθελα μονάχα να μας πει, τι κάνει ο κύριος Λιανός για να σώσει το όνομα και την ιστορία του Πανιωνίου στο μπάσκετ, γιατί και το δικό του "καράβι" είναι ανερμάτιστο και πάει κατά διαβόλου.

Μαύρα τα μαντάτα, για την Σερενάτα
που κάποτε την τάιζες μπαρμπούνια μαρινάτα... 
Τώρα δεν σε νοιάζει, που ξεχειμωνιάζει,
ή εάν μας την πάτησε κανένας καμικάζι!

Την γ@μήσ@με, και ψόφησε... η γάτα!!!


Δεδομένου ότι:
  • λεφτά δεν υπάρχουν, 
  • το μέλλον είναι μαύρο, 
  • δύσκολα θα αποδώσουν οι "αστέρες" της ομάδας μας, αφού εκλείπει και το κίνητρο...
...αναρωτιέμαι, τι και ποιος θα σταματήσει τους όποιους ανεγκέφαλους αγανακτισμένους οπαδούς, από το να ξεκινήσουν λαϊκά δικαστήρια και άλλα χαριτωμένα? Μήπως δεν έχει και τόσο άδικο ο Μήτρογλου που δεν το συζητάει πια, ενώ ήταν προ πολλού έτοιμος να έρθει?

5 σχόλια:

ραζιελ79 είπε...

o λιανος εχει ηδη κλεισει τον ευαγνωσμενης αξιας και πρωην παικτη μας ρουμπεν νταγκλαςη μαγειρευοντας πριν πεινασει απο την φυγη του βουγιανιτς.
για του χρονου για το ποδοσφαιρο αν γινει σωστη δια χειρηση υλικου,αποκτηθουν παικτεσ εργατεσ απο το εξωτερικο χωρισ να ειναι ακριβοι βλεπε μπαλαμπανκαι φυσικα μασ βγει ο λεμονησ σαν προπονητης θα σωθουμε ευκολα.δεν ξερω βεβαια τι γινεται με το μεγεθοσ του οικονομικου ανοιγματος

Costix είπε...

Αντωνη, απο οτι ακουω, πρεπει να ειμαστε η πιο νοικοκυρεμενη οικονομικα ΠΑΕ. Με σωστη διαχειριση απο ανθρωπους που θα δουλευουν για τον Πανιωνιο και οχι για την τσεπη τους, ευκολα σωζουμε την παρτιδα. Ορθολογισμο χρειαζεται και τιμια διαχειριση, τιποτε αλλο.

amanAM είπε...

Μακάρι να πάνε όλα καλά. Όλοι το καλό του Πανιωνίου θέλουμε, εγώ θέλω να λένε τα παιδιά μου πως είναι Πανιώνιοι, και να μην ντρέπονται γι αυτό...

Waspros Rebobas είπε...

Egw allo vlepw pou den m aresei..Pali se mia dyskolh agwnistika gia thn omada periodo,vgainei sto fws mia synenteuksh h ka8ysteroun shmantikes apofaseis gia thn omada..Tyxaio???

amanAM είπε...

Πολύ λάθος timing.

Είναι νωρίς για κριτική, και μάλιστα στον Βεντούρη. Ας δούμε λίγο παρακάτω πως θα πάει το πράγμα, και εδώ θάμαστε, θα τα λέμε.