Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2011

Βεντούρης: «Τελειώνουμε με το δανεισμό του Μήτρογλου»

Στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας (Τρίτη ή Τετάρτη) θα ολοκληρωθεί ο δανεισμός του Κώστα Μήτρογλου από τον Ολυμπιακό στον Πανιώνιο, όπως δήλωσε ο Γεράσιμος Βεντούρης.

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Πανιωνίου, στον οποίο θα εκχωρηθούν οι μετοχές της ΠΑΕ, επιβεβαίωσε με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό «NovaΣΠΟΡ FM 94,6» ότι ο Πανιώνιος θα είναι ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του νεαρού διεθνή επιθετικού: «Από την αρχή ο Μήτρογλου αποτελούσε το μεγάλο μας στόχο. Είμαστε πολύ κοντά στην απόκτησή του, απλά καθυστερήσαμε γιατί δεν έγινε η μεταβίβαση των μετοχών την Πέμπτη. Το θέμα θα ξεκαθαρίσει την Τρίτη ή την Τετάρτη».

Παράλληλα ο Γεράσιμος Βεντούρης επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον των δύο «αιωνίων» για την απόκτηση του Μπερνάρ Κουμορτζί: «Είχαμε μια κουβέντα και πιστεύω ότι θα μας βοηθήσει στα κρίσιμα παιχνίδια του δεύτερου γύρου. Υπάρχει ενδιαφέρον από τον Ολυμπιακό, αλλά δεν είναι η πρόθεση μας την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο να χάσουμε δύο παίκτες (ο Μανιάτης οδεύει προς Πειραιά). Με τον Παναθηναϊκό είχαμε επαφές με τον κύριο Αντωνίου. Στην αρχή έγινε πρόταση που περιελάμβανε χρήματα και παίκτες και στην συνέχεια υπήρξε νέα πρόταση μόνο με έμψυχα ανταλλάγματα, που δεν την συζητήσαμε».

http://www.zougla.gr/

4 σχόλια:

cdu είπε...

Προβλέπω πως ούτε τη Τρίτη ούτε τη Τετάρτη ούτε ποτέ δεν θα κλείσει η μεταγραφή του Μανιάτη στο γάβρο με αντάλλαγμα τον Μήτρογλου. Η ευκαιρία χάθηκε τη περασμένη Πέμπτη. Αν το φταίξιμο είναι της δικιάς μας πλευράς ή του γάβρου δύσκολα θα το μάθουμε. Πάντως, άν το φταίξιμο είναι δικό μας, η ασυνεννοησία θυμίζει το καλοκαίρι με το γήπεδο και την άεκ. Και φοβάμαι πως όπως και τότε, δεν έφταιγε (μόνο) ο Τσακίρης.

amanAM είπε...

Δεν ξέρω κάτι παραπάνω... Θα δούμε!
Προς το παρόν, υποφέρω για την Μπάρτσα. Είχε μέχρι στιγμής 3-4 ευκαιρίες, αλλά και η Λεβάντε είχε 2 πολύ καλές, και της έπνιξε κι ένα πέναλτι ο διαιτητής.

0-0 προς το παρόν, και θεωρώ ότι αδικείται η Λεβάντε κατάφωρα για το πένταλτι.

amanAM είπε...

Για τα καλοκαιρινά με την ΑΕΚ, προτιμάω να τα ξεχάσω...

amanAM είπε...

η Μπάρτσα επικράτησε με 2-1 της Λεβάντε στο «Καμπ Νόου», με δύο τέρματά του Πέδρο στο δεύτερο ημίχρονο.

Ο Πέδρο άνοιξε το σκορ στο 47', και έκανε το 2-0 στο 59’. Οι Λεβαντίνοι μείωσαν σε 2-1 με τον Στουάνι στο 80'.

Ο Μέσσι δεν έπαιξε, αφού είχε πάρει κάποιες επιπλέον ημέρες άδειας λόγω εορτών, ο Πουγιόλ και ο Πικέ επίσης δεν έπαιξαν.

Η Μπάρτσα δεν έπαιξε άσχημα, αλλά ήταν για άλλη μια φορά φλύαρη στην τελική προσπάθεια, και έχασε πολλές ευκαιρίες.