Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2010

Άξιος και ικανός

...είναι όποιος καταφέρνει να πετύχει το καλύτερο αποτέλεσμα, ξεπερνώντας τα προβλήματα, τις δυσκολίες και τα εμπόδια.

Στον απόηχο της συνέντευξης του Μιχάλη του Στόρε, που δεν ενδιέφερε δα και πολλούς τι είπε ο προπονητάκος του Πανιωνίου, βγήκε εχθές στο ραδιόφωνο ο Νίκος Νιόμπλιας και είπε λίγο πολύ δεν έφταιξε σε τίποτα κι αυτός για τα χάλια της ομάδας που προπονούσε. Κάποιοι άλλοι πάντα φταίνε.

Ο "δικός" μας παραδέχτηκε ότι είχε κι αυτός κάποιες ευθύνες, αλλά την μόνη ευθύνη που ουσιαστικά παραδέχτηκε, ήταν ότι ανέχτηκε (και συμβιβάστηκε με) όλους τους άλλους που έφταιξαν!!!

Επειδή το θέμα του Παναθηναθλιακού δεν με απασχολεί ιδιαίτερα, ούτε ωφελεί σε κάτι να κρίνω (τώρα πια) τον Στόρε για το ποιος είναι και ποιος φαντάζεται ότι θα ήθελε να είναι ή να γίνει μια μέρα όταν μεγαλώσει, θα ήθελα να απευθυνθώ στον προπονητή της ομάδας μας, τον κύριο Λεμονή, για να ξεκαθαρίσουμε μερικά πράγματα, μια και καλή.

Κύριε Λεμονή, η ομάδα μας έχει πολύ συγκεκριμένο ρόστερ, συγκεκριμένο μπάτζετ, συγκεκριμένες υποχρεώσεις, συγκεκριμένα έξοδα που είναι κατά πολύ λιγότερα από τα έσοδα, και πολύ μικρές οικονομικές δυνατότητες που κάνουν την ενίσχυση της πολύ δύσκολη.
Έχουμε διοικητικά προβλήματα και οι οπαδοί είμαστε απογοητευμένοι, στενοχωρημένοι και γκρινιάρηδες...

Όταν σου προτάθηκε να αναλάβεις την ομάδα μας, όλος ο κόσμος τα γνώριζε τα πιο πάνω, και ήρθες για να πετύχεις την σωτηρία κατ αρχάς να μην πέσουμε στην βήτα εθνική, και να δημιουργήσεις ένα σύνολο που θα είναι ανταγωνιστικό και ικανό. Η ιστορία του Πανιωνίου δεν τελειώνει το καλοκαίρι του 2011.
Δεν μπορείς να ελπίζεις στην διαιτησία, στις επικείμενες μεταγραφές ή σε κάποιο θαύμα.Λεφτά δεν υπάρχουν!

Εάν και όταν έρθει η μέρα που θα αποχωρήσεις, σε παρακαλώ μην επικαλεστείς κάποιον από τους πιο πάνω λόγους σαν αιτία που δεν τα κατάφερες, διότι τα γνώριζες. Η μαγκιά είναι να καταφέρεις να αξιοποιήσεις το υπάρχον ρόστερ, να αντέξεις στα προβλήματα και να βρεις λύσεις, να κάνεις αυτούς που βαριούνται να πάρουν τα πόδια τους να τρέξουν τελικά, και να δώσεις ελπίδα στους απελπισμένους ώστε να λάμψει το ταλέντο τους.

Πολλές επιτυχίες στον Λεμονή το 2011, καλή χρονιά να έχουμε όλοι με υγεία πάνω από όλα, και στον Πανιώνιο να μας προσφέρει χαρές και αγωνιστική ανάσταση ο νέος χρόνος.

8 σχόλια:

lefterix είπε...

Χρόνια πολλά και καλή χρονιά να έχεις φίλε μου...
Δεν χρειάζονται πολλά λόγια γιά να πεις σε κάποιον χρόνια πολλά, αρκεί να βγαίνει απο την καρδιά...

amanAM είπε...

χρόνια πολλά!

amanAM είπε...

Οσο περνούν οι ώρες και ο Ολυμπιακός ενεργοποιείται για την απόκτηση του Γιάννη Μανιάτη, τόσο απομακρύνεται από την ΑΕΚ ο ποδοσφαιριστής. Ωστόσο στην Ενωση είναι αποφασισμένοι να κάνουν ακόμα μία προσπάθεια για να... κλέψουν τον ποδοσφαιριστή μέσα από τα χέρια των ερυθρολεύκων και να κλείσουν έτσι με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, τη θέση του δεξιού μπακ.

Η τρίτη πρόταση του Δικεφάλου, που θα είναι και η οριστική, θα αφορά 500.000 ευρώ σε μετρητά, δύο παίκτες δανεικούς και πληρωμένους μέχρι το καλοκαίρι (Γκερέιρο, Αργυρίου) και τον Λεονάρντο ελεύθερο, με τη διαφορά ότι η ΑΕΚ θα έχει τον πρώτο λόγο σε περίπτωση μεταπώλησης του βραζιλιάνου. Ο τελευταίος όρος ίσως αλλάξει, εφόσον ο Πανιώνιος συμφωνήσει να πάρει τον Πατσατζόγλου ως ελεύθερο. Τότε ο βραζιλιάνος ίσως παραχωρηθεί δανεικός.

Ακόμα και έτσι πάντως, οι κιτρινόμαυροι γνωρίζουν πως δεν θα έχουν τον πρώτο λόγο στην υπόθεση, καθώς ο Ολυμπιακός έχει ρίξει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων τον Κώστα Μήτρογλου (παρότι ο τελευταίος προτιμά Αρη ή Γερμανία) και τον Μονιάκη. Δύο παίκτες που αγωνίζονται σε θέσεις που πονάει η ομάδα της Νέας Σμύρνης και χρειάζεται άμεση ενίσχυση.

http://www.sport.gr/default.asp?pid=4&aid=82961#ixzz19fTVk5l2

amanAM είπε...

Είμαι αισιόδοξος για το ματσάκι με τον Βόλο, αφού διάβασα τις δηλώσεις του Τσιόλη ότι ο Βόλος πάει για Ευρώπη!!!

Έτσι μπράβο, όποτε οι προπονητές Ελληνικών ομάδων κάνουν τέτοιες δηλώσεις, ακολουθεί η μια γκέλα μετά την άλλη, και ας ελπίσουμε πως η πρώτη τους γκέλα, θα είναι το διπλό που θα τσιμπήσουμε εμείς μέσα στον Βόλο.

IWN1998 είπε...

Χρόνια πολλά. Καλή χρονιά.

zouri1 είπε...

καλη χρονια σε ολους μας,κυανερυθρη.

ΑκραιφνήςΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είπε...

Καλή χρονιά φίλε Αντώνη, με υγεία!

amanAM είπε...

Νάμαστε όλοι καλά, και να ανταμώνουμε και να ξεφαντώνουμε σε παγκόσμια πριν και μετά τις νίκες του Πανιωνίου.