Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

"Τι ποδόσφαιρο θέλετε;"

Ανακοίνωση για την κατάσταση που επικρατεί στην Football League, αλλά και γενικότερα στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου εξέδωσε η ΠΑΕ Καλλιθέα μετά την μεγάλη εκτός έδρας νίκη που πέτυχε επί του Αγροτικού Αστέρα με 4-1. Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

"Αφιερώνουμε την ανακοίνωση αυτή σε όλους όσους καλόπιστα αναρωτιούνται "γιατί το ελληνικό ποδόσφαιρο παραπαίει". Ποια είναι τα αίτια της βίας και της ανυποληψίας που το χαρακτηρίζουν; Γιατί οι αρχές, περιλαμβανομένης και της πολιτείας, μένουν απαθείς σε όσα κωμικοτραγικά συμβαίνουν; Όπως όλοι γνωρίζουν το επαγγελματικό πρωτάθλημα της φούτμπολ λιγκ διέπεται από κανόνες, υποτίθεται αυστηρούς, που κατοχυρώνουν την ισότητα και την ισονομία. Θεμελιώδης υποχρέωση όλων των ΠΑΕ είναι η τήρηση των φορολογικών και ασφαλιστικών τους υποχρεώσεων.
Τον τελευταίο καιρό, έκπληκτοι παρακολουθούμε ποδοσφαιρικούς αγώνες που έχουν οριστεί να διεξαχθούν κεκλεισμένων των θυρών, να διεξάγονται ενώπιον εκατοντάδων φιλάθλων. Να διατίθενται για τους αγώνες αυτούς εισιτήρια και οι εκκαθαρίσεις που συντάσσονται να είναι μηδενικές. Να επιβάλλεται δηλαδή μία ποινή, να παραβιάζεται ολοφάνερα η απόφαση που την επέβαλλε και ουδείς να κινητοποιείται, να ανησυχεί ή έστω να ενδιαφέρεται.
Και ακόμη να γινόμαστε μάρτυρες του παράδοξου, ΠΑΕ που δεν έχουν την δυνατότητα να πάρουν φορολογική ενημερότητα, την ίδια περίοδο να προσκομίζουν φορολογική ενημερότητα, προκειμένου να εκδώσουν τα δελτία των επαγγελματιών ποδοσφαιριστών τους και ουδείς να ερευνά πως επιτεύχθηκε το ακατόρθωτο.
Η Καλλιθέα μακριά από ίντριγκες, κυκλώματα και οργανωμένα συμφέροντα, η Καλλιθέα που κάθε αγωνιστική βιώνει τις συνέπειες της περήφανης στάσης της , καλεί τις αρχές να απαντήσουν, ποιο επαγγελματικό ποδόσφαιρο άραγε θέλουν;".

Δεν υπάρχουν σχόλια: