Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011

Επίθεση χούλιγκανς σε θέατρο!!!

«Τυφλωμένοι» από το άρρωστο πάθος τους, μετά από τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού από τον ΠΑΟΚ στο Κύπελλο Ελλάδας, άγνωστοι, οι οποίοι σύμφωνα με πληροφορίες ήταν οπαδοί των Πειραιωτών (από τα συνθήματα που έλεγαν), προκάλεσαν υλικές ζημιές στην είσοδο του Θεάτρου Κάρολος Κουν στην Πλάκα.
Ο λόγος που έκαναν «γης μαδιάμ» το συγκεκριμένο θέατρο είναι διότι σε αυτό έχει ανέβει το έργο «Ταξιδεύοντας με τον ΠΑΟΚ, μια ιστορία του Σταθμού Λαρίσης», με πρωταγωνίστρια την Μυρτώ Αλικάκη! 

Σύμφωνα με πληροφορίες 60 περίπου άτομα έκαναν «ντου» στο Θέατρο, κατέστρεψαν την κεντρική είσοδο, και προκάλεσαν φθορές ακόμα και στο χώρο έκδοσης των εισιτηρίων.
Μάλιστα το μένος τους ήταν τέτοιο που προχώρησαν μέχρι και την κεντρική σκηνή. Πάντως το ευτυχές στο τραγικό αυτό συμβάν ήταν ότι η επίθεση έγινε πριν την προσέλευση των θεατών και έτσι δεν υπήρξε τραυματίας.
Για ακόμα μια φορά αποδείχθηκε πως η βλακεία είναι αήττητη. Ακόμα και σε χώρους τέχνης.


http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=251535&cid=10

"Επικράτησε πανικός, πέταξαν βόμβες μολότοφ, έσπασαν ότι βρήκαν μπροστά τους, από την πόρτα της εισόδου μέχρι μέρος του σκηνικού, το οποίο μάλιστα ήταν έργο του εικαστικού, Νίκου Αλεξίου. Συλλήψεις δεν έγιναν καθώς η αστυνομία ήρθε 20 περίπου λεπτά αφού είχαν αποχωρήσει".
Παράλληλα, ο συγγραφέας του έργου, Σταύρος Τσιώλης, δήλωσε: "Επικράτησαν άγριες καταστάσεις. Έσπασαν ότι έβρισκαν μπροστά τους".

Τι άλλο θα ακούσουμε? 
Δεν είναι δυνατόν να έχουμε φτάσει σε αυτό το σημείο!!!

3 σχόλια:

claire είπε...

Και οι καφρίλες συνεχίζονται:

"Από θαύμα φαίνεται πως αποφεύχθηκαν τα… δράματα στο κέντρο της Αθήνας. Εκατοντάδες οπαδοί της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού συγκεντρώθηκαν έξω από τους αντικριστούς συνδέσμους τους στους Αμπελόκηπους (Λ. Αλεξάνδρας). Ευτυχώς τρεις διμοιρίες των ΜΑΤ απέτρεψαν τα χειρότερα και η ένταση εκτονώθηκε, μόνο με ανταλλαγή συνθημάτων εκατέρωθεν.

Σημειώνεται πως το συγκεκριμένο περιστατικό έρχεται ως συνέχεια της επίθεσης με μολότοφ που δέχθηκε ο «πράσινος» σύνδεσμος από οπαδούς της ΑΕΚ σύμφωνα με μαρτυρίες"

Κάποια στιγμή πρέπει να αντιμετωπιστούν αποτελεσματικά όλα αυτά τα φαινόμενα βίας. Ας σταματήσουν επιτέλους να ρίχνει ο ένας τις ευθύνες στον άλλον και ας το πάρουν χαμπάρι οτι η κατάσταση έχει ξεφύγει καιρό τώρα. Το οτι πλέον υπάρχουν τόσα πολλά επεισόδια βίας (απο το πέταμα ενός "αθώου" πλαστικού μπουκαλιού μέχρι να σπας στο ξύλο τον άλλο) θεωρώ πως αποδεικνύουν περίτρανα οτι κάτι πάει πολύ στραβά στην κοινωνία μας. Δυστυχώς...

amanAM είπε...

Δυστυχώς αυτή η κοινωνία έχει προ πολλού σαπίσει...

Μαζεύει ο μουρτζόβλαχος ο μπάτσος τα καπάκια από τα μπουκάλια του νερού 9χρονων και δεκάχρονων, ενώ περνάνε ανεμπόδιστα τα ναρκωτικά...

Διαφημίζεται σε κάθε αγώνα της δικιάς μας ομάδας, πως λειτουργεί κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης των φιλάθλων. Οι κύριοι της ΠΑΕ που δίνουν εντολές στην αστυνομία να κάνει σωματικούς ελέγχους σε παιδάκια, να μας πούνε πως γίνεται να μην έχουν σε βίντεο τις φάτσες (και τα στοιχεία) αυτών που πετάνε κροτίδες, καθίσματα, και λοιπά αντικείμενα!

----

Αυτοί που τα σπάσανε εχθές στο θέατρο, αυτοί που σπάνε συνδέσμους αντιπάλων ομάδων, αυτοί που κλείνουν ραντεβού θανάτου, δεν είναι ουρανοκατέβατοι.

Ανήκουν στους στρατούς των ομάδων τους, που κάποιοι τους εκτρέφουν και τους χρηματοδοτούν.

Δεν είναι τόσο δύσκολο να ανακαλύψει κάποιος τι συμβαίνει. Τα στόματα ανοίγουν πολύ εύκολα.

boko. είπε...

Καλησπερα,

Δυστηχως φιλοι, υπηρξε τραυματιας ο οποιος ειχε την ατυχία να φθασει νωρις στο θεατρο, και χωρις να το καταλαβει βρεθηκε στο πεζοδρομιο κι απο πανω του καμια 20αρια αρχ..δια να τον μπουνοκλωτσανε.του πηρανε καρτες ταυτοτητες χρηματα και αφου τα κανανε ολα λαμπογιαλο φυγανε σα κυριοι!!!!!!!!!! ευτυχως τη γλυτωσε μονο με γδαρσιματα και ελαφρια θλαστικα τραυματα στα χερια και στη πλατη. τουσ εχω σιχαθει τουσ συνδεσμοκαφρους και δυστυχως τετοια καλοπαιδα εχουμε και μεις στο πανιωνιο. και σαφεστατα το μεγαλυτερο μεριδιο ευθυνης το εχουν οι ιδιες οι ομαδες και οι προεδροι τους, που τους γνωριζουν και τους "ταιζουν". τα τελευταια χρονια με διαρκειας σε ποδοσφαιρο και μπασκετ ζητημα να εχω παρακαλουθησει πανω απο 10 παιχνιδια εξαιτιας αυτης της αηδιας που μου προκαλουν οι "οπαδοι".


Υ.γ. 1 Το φιλαρακι που εφαγε χθες το ξυλο, ειναι νεοσμυρνιωτης και αρρωστος Μιλωνιτης. οχι οτι εχει και σημασια δηλαδη.

Υ.γ. 2 Zouri αν διαβασεις τα σχολια,ειμαι ο πανιωνιος που σου έβαλε τα 4 γκολακια στο 5*5 τη Δευτερα που μας περασε:)!!!!!!!!