Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

Ωχ ωχ ωχ!

Χωρίς τον φορμαρισμένο  Σιόβα (που συμπλήρωσε κάρτες) θα πάμε στην Κρήτη για το παιχνίδι με τον Εργοτέλη... Δίδυμο με τον Λάτκα θα παίξει είτε ο Κοντοές είτε ο Όμο, ενώ θα "ξεκουραστεί" ο Γιόνσον, για να κάνει ντεμπούτο ο Γκαλίτσιος στα δεξιά της άμυνας.

Μετά τα συνεχή παιχνίδια σε Ελλάδα (κύπελλο-πρωτάθλημα) και Ευρώπη, είναι φυσικό ο Λεμονής να θελήσει να ξεκουράσει τον Γιόνσον, αφού κι αυτός άνθρωπος είναι, δεν είναι ρομπότ!!! 
Ο δε Όμο, είναι ένας αποδεδειγμένος πασπαρτού παίκτης, τα καλύτερα παιχνίδια της καριέρας του τα έχει κάνει σαν κεντρικός αμυντικός. Αυτό το ξέρουν όλοι, μέχρι και ο οβελίσκος της πλατείας θα στο πει εάν τον ρωτήσεις! 

Τα σενάρια, τα διάβασα εδώ: http://www.sport-fm.gr/article/456618

12 σχόλια:

NK99 είπε...

Ο Λεμονής θα αλλάξει τα τρία τέταρτα της ήδη καλής άμυνας για να χωρέσει ο Γκαλίτσιος. Θα αρκούσε να βάλει τον Τσότσαλιτς στόπερ...αλλα ο Γιόνσον κουράστηκε στα τρία φετινά παιχνίδια και θα τον στείλουν διακοπες μέχρι το τέλος της σαιζόν.

Ο Λεμονής φέτος καλείται να σώσει την ομάδα και να δώσει παράλληλα παιχνίδια στους παίκτες του ΟΣΦΠ. Δύσκολο....και αν δεν τα καταφέρει αυτό θα είναι ταφόπλακα στην καριέρα του διότι κανείς δεν σέβεται ένα προπονητή που ταυτίζεται με κάποια ομάδα και προχωράει μέσω δημοσίων σχέσεων.
Παλαιότερα η Α Εθνική είχε γεμίσει από πρωην παίκτες του ΠΑΟ που δούλευαν σε ομάδες φιλικά προσκείμενες. Όλοι εκτός του Κυράστα ήταν προπονητές της πλάκας. Αν ο κ. Λεμονής επιθυμεί στην υπόλοιπη καριέρα του να προπονεί φιλικές ομάδες, προσέχοντας ιδιαίτερα τα ταλέντα του ΟΣΦΠ είναι σε καλό δρόμο....και για τον Βαρό είχε καλή γνώμη από το παιχνίδι που έκανε στον Βόλο....αλλά μετά ήρθε ο Γκαλίτσιος και ο Βαρό θα φύγει (απλήρωτος?)

amanAM είπε...

Την σέντρα στο Χαριλάου, ο Βαρό δεν ήταν αυτός που την έκανε, κι έβαλε το πρώτο γκολ ο Μήτρογλου?

Σωθούμε δεν σωθούμε, το καλοκαίρι θα είμαστε υπό πλήρη διάλυση. Μακάρι να διαψευστώ.

Μέχρι τότε...
http://www.youtube.com/watch?v=eB0tjCwdALE
!!!

Άλλωστε, δεν βρεθήκαμε τυχαία σε αυτήν την θέση, σαν χώρα, σαν λαός, σαν κοινωνία, αλλά και σαν ομάδα. Το τραγούδι γράφτηκε το 1982.

Προφητικό... Τυχαίο?
Δεν νομίζω!

Θεμιστοκλής είπε...

Αλλαγή πλεύσης και νοοτροπίας χρειάζεται. Πολλά χρόνια είχα να νιώσω τόσο στενοχωρημένος με τον Πανιώνιο.
Και δεν αναφέρομαι (μόνο) στην αγωνιστική εικόνα της ομάδας...

Georgios είπε...

Την σέντρα στου Χαριλάου ο Γιόνσον την έκανε.

amanAM είπε...

Όλοι μας, κάπως έτσι αισθανόμαστε Θεμιστοκλή.

Για μένα, το να ασχολούμαι με τον Πανιώνιο είναι ένα διάλειμμα, είναι μια διαφυγή που με ξεκουράζει και με εκτονώνει.

Τις πίκρες συνήθως τις χαβαλεδιάζω, και τις χαρές τις απολαμβάνω. Χρόνια τώρα. Εάν ήθελα να αγχώνομαι, το πιο πιθανόν να είχα καταντήσει οπαδός άλλης ομάδας, που πρωταγωνιστεί και παίρνει πρωταθλήματα.

Αυτός είναι και ο λόγος που δεν ασχολούμαι με το μπάσκετ. Με αγχώνει, είναι πολύ γρήγορη η εναλλαγή των φάσεων και των συναισθημάτων, και δεν το χαίρομαι, με αγχώνει και στο τέλος με στενοχωρεί ακόμα και όταν νικάμε... Προτιμάω να το παρακολουθώ (σπανίως) σε βίντεο, ενώ ξέρω το αποτέλεσμα, κι έτσι δεν αγχώνομαι.

Αυτό λοιπόν που με πικραίνει φέτος αλλά και πέρυσι, είναι πως έχασα την χαρά που έπαιρνα από αυτήν την ομάδα.

Δεν βλέπουμε θέαμα, δεν παίρνουμε αποτελέσματα με τις υποτιθέμενες ομάδες του χεριού μας, δεν μαζεύουμε τους απαραίτητους βαθμούς και κινδυνεύουμε με υποβιβασμό. Δεν έχουμε καμία ελπίδα για κάτι καλό, και μας κυνηγάει συνέχεια ο μπαμπούλας και οι εφιάλτες για ακόμα χειρότερες ημέρες.

Αυτό με αγχώνει τελικά, και δεν το χαίρομαι καθόλου.

Φέτος, μονάχα πιωμένος αντέχεται ο Πανιώνιος.

Μετά είναι και οι απανωτές ξεφτίλες που τρώμε. Και επικοινωνιακά, και διοικητικά. Άκου να γίνω οπαδός παραρτήματος, τώρα στα "γεράματα"!!!

Δεν παλεύεται...

amanAM είπε...

Πάντως δεν ήταν και καμιά σπουδαία σέντρα, από στραβοκλωτσιά του αμυντικού έγινε η φάση.

Δεν ήτανε κάποια σέντρα ακριβείας, διαβήτης.

amanAM είπε...

Άραγε, τι θα στοίχιζε στον Μαρινάκη να βάλει έναν "δικό" του να ρίξει το ερχόμενο καλοκαίρι 500 χιλιάρικα στον ερασιτέχνη για να αγοράσει το πλειοψηφικό πακέτο του Πανιωνίου, για να ελέγχει πλήρως το υποκατάστημα και το εκκολαπτήριο-γυμναστήριο των παικτών του?

Ο άνθρωπος πετάει τα εκατομμύρια με το τσουβάλι, το να αναλάβει το φτηνομπάτζετ του Πανιωνίου, τι θα αντιπροσωπεύει αυτό σε σχέση με τα "τρυφερά του? Μια τρίχα?

Θα είχε την ακαδημία-παράρτημα δίπλα του, και θα κάνει την δουλίτσα του μια χαρά.

Θα στήνει και 2-3 παιχνιδάκια για να βγάζει όσα ξοδεύει, και ούτε που θα φαίνεται ο ίδιος...

Georgios είπε...

Συμφωνοι απο λαθος του αμυντικού εφθασε η μπάλλα στον Μήτρογλου, αλλα σε αλλες περιπτωσεις δεν θα υπηρχε παικτης μας στην περιοχη να το εκμεταλλευτη. θα την επιανε ο τερματοφύλακας

amanAM είπε...

Δεν το είπα για να υποτιμήσω την σέντρα του Γιόνσον. Ήθελα απλά να επισημάνω πως χρειάζεται και η ρημαδοτύχη!

ΑκραιφνήςΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είπε...

Άκουσα πως ο νεοαποκτηθείς γεωργιανός Κβιρκβέλια, έχει παίξει ήδη φέτος σε 2 ομάδες πριν τον πάρουμε εμείς...
Ξέρει κανείς τίποτα περί του θέματος ρε παιδιά;
Άν ισχύει κάτι τέτοιο, κάποιοι που αποφασίζουν εκεί στην ΠΑΕ θέλουν σκότωμα...

amanAM είπε...

Δεν το ξέρω αυτό, εάν επηρεάζει το δικαίωμα συμμετοχής του σε εμάς, εάν ναι, ας ελπίσουμε πως δεν θα κάνουν καμιά "όμα" και χάσουμε παιχνίδια και βαθμούς στα χαρτιά.

Μας φτάνουν τα χάλια μας, δεν χρειαζόμαστε και τέτοια.

amanAM είπε...

Γειά σου Μίνα με τα "αποκλειστικά" σου.

Τελικά, τώρα που τσέκαρα τα απογευματινά emails, πήρα το πιο κάτω δελτίο τύπου:

* Αναφορικά με δημοσιεύματα για τον ποδοσφαιριστή Ντάτο Κιρκβέλια και το δικαίωμα ή όχι συμμετοχής του, η ΠΑΕ Πανιώνιος διευκρινίζει τα κάτωθι:
Μετά την υπογραφή συμβολαίου με τον Ντάτο Κιρκβέλια, η ΠΑΕ Πανιώνιος απευθύνθηκε, ως όφειλε, στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία προκειμένου να εξασφαλίσει τη "Μπλε Κάρτα" του ποδοσφαιριστή, η οποία και παραδόθηκε από την ΕΠΟ. Η "Μπλέ Κάρτα" αυτή ομώς, δεν συνοδευόταν και από το Δελτίο Αθλητικών Πληροφοριών (ΔΑΠ) του ποδοσφαιριστή.
Η ΠΑΕ Πανιώνιος αμέσως ζήτησε από την ΕΠΟ την έκδοση και αυτού του απαραίτητου συνοδευτικού στοιχείου. Έκτοτε αναμένει από την ΕΠΟ το σχετικό έγγραφο προκειμένου η συμμετοχή του αθλητή στους αγώνες της ομάδας μας να μην επιδέχεται την οποιαδήποτε αμφισβήτηση για τη νομιμότητα της.
Εκτιμούμε ότι εντός της προσεχούς εβδομάδος η Ρωσική Ομοσπονδία θα αποστείλει τα σχετικά στοιχεία του ποδοσφαιριστή μας Ντάτο Κιρκβέλια, έτσι ώστε να μπορεί η ΕΠΟ να εκδώσει το Δελτίο Αθλητικών Πληροφοριών του.

---------------

Προφανώς, υπάρχει πρόβλημα που καταδεικνύει την προχειρότητα των χειρισμών αυτών που αποφασίζουν γι αυτήν την δύσμοιρη ομάδα.