Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

Ποιός έχει πηδήξει ποιόν ρε Σισέ?

Μετά τον αγώνα με την ΑΕΚ, έκανε δηλώσεις ο Σισέ ότι αισθάνεται ότι τον πήδηξε ο διαιτητής, επειδή κράτησε λίγα δευτερόλεπτα παραπάνω καθυστερήσεις...

Λες και ήξερε ο διαιτητής, πως ο Καρνέζης θα έκανε την έξοδο του Μεσολογγίου σε εκτέλεση φάουλ από το κέντρο σχεδόν του γηπέδου, και αντί για μπάλα, θα έπιανε μια σακούλα βρούβες!!!

Δεν το είδα το παιχνίδι, ούτε θα με απασχολούσαν οι δηλώσεις του Σισέ, αλλά είχα την περιέργεια να ακούσω στα Γαλλικά τι είπε. Είπε ότι νοιώθει "ανκυλέ", που στην πραγματικότητα σημαίνει πως τον "πήδηξαν παρά φύσιν" στην κυριολεξία! Όχι παραφραστικά όπως το κάνω εγώ, και όπως το έκανε ο μεταφραστής, αλλά η κανονική λέξη που αρχίζει από γ, και τελειώνει σε -άμησε και μάλιστα back door...


Θα ήθελα να τον ρωτήσω τον Σισέ, να μου απαντήσει πως αισθάνθηκε όταν κάρφωσε την μπάλα στα δίχτυα του Πανιωνίου, μετά το μαϊμού πέναλτι που κέρδισε η ομάδα του φέτος, στην κωλοτούμπα του Λέτο, αλλά και πέρυσι, μετά την βουτιά του γελοίου υποκειμένου του Νίνη. Εκεί αισθάνθηκε μάγκας άντρας? Μήπως επειδή ήταν μαϊμού τα πέναλτι, τα θεώρησε κεκτημένο δικαίωμα του?

Δεν σε είδα ρε Σισέ να κάνεις ανάλογες δηλώσεις... Εγώ να δεις πόσο πιο πολύ θα προτιμούσα να έρθει η βρωμο-ομάδα σου, να μας πετάξει 5 γκολ στα ίσα, και να χάσουμε. Αλλά δε έγινε έτσι, ούτε πέρυσι, ούτε φέτος. Εδώ εξαφανίστηκαν τα βίντεο για το 10 μέτρα οφσάιντ γκολ που μας έβαλες στο ΟΑΚΑ.

Παραπονιέσαι για την κάρτα του Βύντρα, ενός παίκτη που έπρεπε να είχε αποβληθεί τουλάχιστον σε 2 προηγούμενες περιπτώσεις κι ενώ το σκορ ήταν 1-1, από ότι λένε όλοι οι δημοσιογράφοι... Επανέλαβες και γι αυτό ότι σε πηδήξανε παρά φύσιν. Τι λες ρε παιδί μου... Τι να πούμε κι εμείς ρε συ Σισέ?

Πόσες και πόσες φορές δεν είδαμε κάρτες με ανύπαρκτες αφορμές, ενώ οι αντίπαλοι μας δεν βλέπουν κάρτα εκτός κι αν τραβήξουν όπλο? Τώρα ξύπνησες εσύ? Και όλα αυτά, γιατί ο διαιτητής κράτησε μισό λεπτό παραπάνω καθυστερήσεις, στις καθυστερήσεις?

7 λεπτά κράτησε, ενώ είχε διακοπεί ο αγώνας. Με την ΑΕΚ και χωρίς διακοπή, πόσες καθυστερήσεις είχε κρατήσει ο διαιτητής, τότε που μας έβαλε εκείνο το γκολ στις καθυστερήσεις ο αλήτης ο Κυριάκος?

Με εσάς ρε Σισέ δεν κράτησαν ποτέ τόσες καθυστερήσεις εναντίον μας, αφού μας είχαν ήδη πηδήξει οι διαιτητές πολύ πιο πριν.

Φέτος, όσο προχωράει αυτή η χρονιά, τα πράγματα γίνονται όλο και πιο αστεία. Μετά τις ατελείωτες δηλώσεις του Μαρινάκη για την διαιτησία, ήρθε η σειρά του Σισέ να μας πει ότι αισθάνεται ότι τον πήδηξαν. Ποιός μιλάει!!!

Ου να χαθείτε, κοπρίτες. Μας έχετε μαμήσει με κάθε τρόπο, και έχετε το θράσος να μιλάτε! 
Άντε χάσου ρε Σισέ, κι όπως έρχεσαι, φέρε και καμιά μπανάνα, και χώστην εκεί που ξέρεις...
Για το μόνο του αξίζεις ρε Σισέ, είναι για να μας κάνεις ένα φτηνό βιβλίο, μόνο για cheap-bookια κάνεις!!!

ΥΓ. Τώρα που γίναμε παράρτημα, λέτε να μας σφυρίξει καλά ο Σπάθας από τον Πειραιά, στην μάχη της Κρήτης? Ε ρε που καταντήσαμε...

1 σχόλιο:

amanAM είπε...

Αφιερωμένο εξαιρετικά!!!

Μια φωνακλού. κακάσχημη, κακιά και ξυνή γυναίκα μπαίνει στο Wal-Mart με τα δύο παιδιά της, φωνάζοντάς τους διαρκώς με δυσάρεστο τρόπο από την είσοδο.

Ο επί της υποδοχής του Wal-Mart της λεει χαρούμενα: "Καλή σας μέρα και καλώς ήλθατε στο Wal-Mart. Χαριτωμένα παιδάκια έχετε. Δίδυμα είναι;"

Η απαίσια γυναίκα σταμάτησε να φωνάζει ίσα-ίσα για να πει, "Διάολε δεν είναι δίδυμα. Το μεγαλύτερο είναι 9 και το άλλο είναι 7. Πως σού ρθε ότι είναι δίδυμα; Τυφλός είσαι ή χαζός;"

"Ούτε τυφλός είμαι ούτε χαζός κυρία μου" απάντησε ο επι της υποδοχής. "Αλλά δεν μπορώ να πιστέψω ότι κάποιος θα σε πήδαγε 2 φορές."