Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

Αυτό ήταν: Πέσαμε αδέλφια στην βήτα Εθνική!!!

Λίγο πριν βγει η ψυχή από το σώμα του μακαρίτη, το σώμα κάνει την ύστατη προσπάθεια να ανταπεξέλθει, αμέσως μετά ακολουθεί ο επιθανάτιος ρόγχος και... τετέλεσται!!!

Η ύστατη προσπάθεια ήταν οι 5 βαθμοί που μαζέψαμε από ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Ολυμπιακό.  Από εδώ και πέρα, αρχίζει η τελευταία φάση πριν τον θάνατο, μπαίνουμε στην φάση του ρόγχου. Θα αναρωτιέστε τι μύγα με τσίμπησε πρωί πρωί... Διαβάζοντας την πιο κάτω είδηση, δεν μου έμεινε καμία ελπίδα!

Η είδηση:

Στην εκδήλωση για την πρωτοχρονιάτικη πίτα του Πανιωνίου έδωσε το «παρών» η αρχηγός της Δημοκρατικής Συμμαχίας και γνωστή για τα Πανιώνια αισθήματά της, Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία μάλιστα, κέρδισε το φλουρί -το πρώτο που κερδίζει- όπως είπε η ίδια...
http://www.sport-fm.gr/article/461462
Η κόρη του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη κέρδισε το φλουρί (για πρώτη φορά στην ζωή της) στην κοπή της πίτας του Πανιωνίου!!! Τι άλλο θα ζήσουμε ρε παιδιά?  
Προβλέπω βέβαιον υποβιβασμό στο ποδόσφαιρο, καταστροφικό σεισμό που θα γκρεμίσει το γήπεδο μας (το μόνο που μας απόμεινε μέχρι τώρα), καθώς και μια επιδημία βουβωνικής πανώλης που θα αποδεκατίσει όλα τα τμήματα του ιστορικού.

Τετέλεσται!!! Αιωνία σου η μνήμη αξιομακάριστε Πανιώνιε!!!

9 σχόλια:

amanAM είπε...

Στην εκδήλωση ήταν και ο Πρωτόπαπας, η Κατσέλη και άλλοι...

Τι έγινε ρε παιδιά?
Ξεψαρώσανε οι βολευτές μας και άρχισαν να ξεμυτίζουν?
Για ξυπνάτε σας παρακαλώ, τι πάθατε?

Οι "τρομοκράτες" του Σύριζα ξαμολήθηκαν στα Πανεπιστήμια του εξωτερικού, κι εδώ δεν έμεινε κανένας για να γιουχάρει?

br fun_atic είπε...

κι αν μας πάει γούρι, τι θα έχεις να πεις κύριε ΑΜΑΝΑΜ μας;

H Ντόρα είναι γνωστή γουρλού. Το ότι έζησε τη μισή της ζωή στο ίδιο σπίτι με τον επίτιμο και τον γουρλομάτη Κυριάκο και δεν έπαθε τίποτα, σου λέει κάτι;

Αυτό που με προβληματίζει είναι ποιος κέρδιζε το φλουρί στο σπίτι τους.

amanAM είπε...

Εσύ θα την καλούσες για ποδαρικό στο γραφείο σου?

Εγώ θα φοβόμουνα...

Το ότι κάπου επιβιώνουν πολλές οχιές μαζί, δεν είναι απόδειξη ότι οι οχιές δεν είναι επικίνδυνες!!!

zamis είπε...

μπρρρρρ
Φανουρη προσευχησου στις δυναμεις του φωτος

Katrinos είπε...

Αυτό ήταν , ήρθε το οριστικό χτύπημα της μοίρας.
Επειγόντως ευχέλαιο, μη τα αγνοείται αυτά τα σημάδια.

Waspros Rebobas είπε...

s er8ei auth sto ghpedo mazi me thn katselh..Etsi opws einai k oi 2 tous,akoma k ta kaka pnevmata pou mas stoixiwnoun olh thn xronia 8a tromaksoun k 8a fygoun...

tsines είπε...

πέρα απο τη πλάκα η ντόρα είναι ένα σοβαρό πολιτικό πρόσωπο που πρέπει ο πανιώνιος να προσεγγίσει για να μας βοηθήσει σε θέματα που μας απασχολούν όπως το κλειστό.Εχει τη διάθεση να βοηθήσει το σύλλογο και πρέπει να προσεγγίσουμε και εμείς τους βουλευτές όπως κάνουν τόσες ομάδες.

amanAM είπε...

Πράγματι η Ντόρα είναι ένα σοβαρό πολιτικό πρόσωπο, δεδομένου ότι προέρχεται από μεγάλο πολιτικό τζάκι, δεδομένου ότι έχει διατελέσει υπουργός Εξωτερικών, δήμαρχος Αθηνών, υποψήφια πρόεδρος της ΝΔ και εν συνεχεία αρχηγός πολιτικού κόμματος.

Έχει να επιδείξει μια πολλά υποσχόμενη πολιτική καριέρα, και έχει όλα τα προσόντα να γίνει κι αυτή μια μέρα πρωθυπουργός, όπως κάποτε και ο πατέρας της. Πιθανόν να γίνει η πρώτη Ελληνίδα πρωθυπουργός, που εκτός των άλλων συμπαθεί τον Πανιώνιο!

Γλύφουμε που γλύφουμε τον κάθε Μαρινάκη, το να γλύψουμε λίγο και την κάθε Ντόρα δεν θα μας βλάψει. Εάν μάλιστα έχει και τίποτα πρόχειρες κατουρημένες ποδιές, ας τις φιλήσουμε κι αυτές, ποτέ δεν ξέρεις!!!

Καλά κάναμε λοιπόν και κέρδισε το φλουρί της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ομάδας μας, όμως θεωρώ πως πάλι καλά που δεν παρευρέθηκα εκεί, γιατί παραλίγο θα είχα πάει.

Δεν ξέρω πως θα αντιδρούσα βλέποντας την Ντόρα και τον Πρωτόπαπα. Απορώ όμως με το θάρρος και το θράσος τους να εμφανιστούν σε μια εκδήλωση με κόσμο. Τόσο σίγουροι ήτανε πως δεν θα βρισκότανε κάποιος Έλληνας μέσα σε όλους τους γλύφτες που ήταν εκεί μαζεμένοι, να τους αρχίσει στο μπινελίκι, στα γιαούρτια ή έστω στις παπουτσιές?

zamis είπε...

ζητω η pax marinara