Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

Φωνάζει ο κλέφτης!!! / updated 22:00'

Η καταγγελία της ΑΕΚ έπιασε τόπο, καθώς η πειθαρχική επιτροπή της Σούπερ Λίγκας κάλεσε για την προσεχή Πέμπτη τον Σίτο Ριέρα του Πανιωνίου, για την γροθιά στο κεφάλι του Παντελή Καφέ στην αναμέτρηση του ΟΑΚΑ την Κυριακή. Αδιάψευστος μάρτυρας για την… αβλεψία των διαιτητών, το βίντεο με τη φάση.
Διαιτητής, βοηθοί και 4ος διαιτητής του αγώνα ΑΕΚ-Πανιωνίου, δεν… αντιλήφθηκαν ότι ο Σίτο Ριέρα πήγε στα… μουλωχτά και χτύπησε τον Καφέ. Η Ένωση προέβη σε επίσημη καταγγελία, οι δικαστές της λίγκας είδαν το βίντεο και έτσι τον κάλεσαν για την Πέμπτη στις 12:00 σε απολογία. Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής αναμένεται να τιμωρηθεί με τρεις αγωνιστικές αποκλεισμό.

Αναλυτικά η κλήση του:
«Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Super League κάλεσε σε απολογία τον ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ Πανιώνιος Riera κατόπιν αυτεπάγγελτης παρακολούθησης του video του αγώνα μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ ΑΕΚ – ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ διότι: “Στο 48ο λεπτό του πιο πάνω αγώνα βιαιοπραγήσατε κατά του αντιπάλου ποδοσφαιριστή Καφέ και συγκεκριμένα εκτός φάσης τον χτυπήσατε πισώπλατα με γροθιά, στο πίσω μέρος του κεφαλιού του. Το περιστατικό αυτό διέλαθε της προσοχής του διαιτητή”.
* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ. 5, 10 παρ.1 εδ. γ΄και 6 εδ. στ΄, 14 του Π.Κ. της ΕΠΟ και 15 παρ. 8 του ΚΑΠ
»
http://www.sport-fm.gr/article/460378


Ερώτηση: Γιατί δεν εγκαλείται και ο Καφές για την αγκωνιά που εξόργισε τον Ριέρα?

original message:

Ο γνωστός κλέφτης το ΑΕΚάκι, φωνάζει για τον Ριέρα που έπρεπε να αποβληθεί. 

Εάν κοιτάξετε προσεκτικά το δεύτερο ριπλέι της φάσης που ο Ριέρα έκανε την απαράδεκτη ενέργεια να ρίξει μια καρπαζιά στον Καφέ, έχει προηγηθεί αγκωνιά εκτός φάσης του Καφέ στον Ριέρα!!! Μάλιστα, αυτό συμβαίνει ακριβώς μπροστά στο οπτικό πεδίο του επόπτη που δεν είδε/δεν άκουσε. Ο Ριέρα απόκρουσε με τα χέρια του την αγκωνιά, και στην συνέχεια "κυνήγησε" τον Καφέ για να του ρίξει καρπαζιά!!!

Εάν εκείνη την στιγμή ο διαιτητής απέβαλλε τον Καφέ, ως όφειλε, ο Ριέρα δεν θα αντιδρούσε με τον βλακώδη τρόπο που τελικά επέλεξε να αντιδράσει. Βέβαια ο Ριέρα υπολείπεται σε υποκριτικό ταλέντο του Καφέ, που νέκρωσε από μια καρπαζιά, έμεινε αναίσθητος τόση ώρα με μια φάπα. Εκτός κι αν ο Ριέρα είναι ένας γίγαντας του κατς, ένα φυσικό ταλέντο πολεμικών τεχνών που ατύχησε  (και αυτός, και εμείς μαζί) να ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο και όχι με το φυσικό του χάρισμα να ακουμπάει ενήλικους και γυμνασμένους άντρες και αυτοί να πέφτουν νοκ άουτ με το άγγιγμα αυτό.

Σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογώ την αντίδραση του Ριέρα, αλλά όχι να φωνάζει και η Κούλα ότι και καλά έπρεπε να παίζουμε με 10 παίκτες, γιατί αυτοί ήταν εκείνοι που έπρεπε να παίξουν με 10, ή τουλάχιστον και εκείνοι!!! Ο Ριέρα έπρεπε να πέσει και να υποκριθεί τον κλινικά νεκρό, από την αγκωνιά του Καφέ, μήπως βρεί το δίκιο του.

Δεν είδαμε από την ΝΟΒΑ ποτέ ένα ριπλέι για την τελευταία φάση.  Εκεί που ανατράπηκε ο Μήτρογλου από τον Μάκο, και ο διαιτητής αντί να δείξει το πέναλτι που ετοιμάστηκε να παραδεχτεί ο ΑΕΚτζής σπήκερ, σφύριξε μετά από ελάχιστα δευτερόλεπτα την λήξη. Υπάρχει ξεκάθαρη κλωτσιά από πίσω στον Μήτρογλου που πέφτει από την κλωτσιά μεν, αλλά...

Ε ρε τι θα γινότανε, εάν ήταν ανάποδη η τελευταία φάση!!!

Μετά το παιχνίδι, προσπαθώντας να συνέλθω από το άθλιο θέαμα, δεν έκανα τον κόπο να δω ούτε τα στιγμιότυπα που ανέβηκαν στον sport.gr. Όμως αναρωτιόμουνα εχθές, τι μύγα να τσίμπησε τον Ριέρα και να έριξε την φάπα στον Καφέ, και παρατήρησα τι συνέβη, καθώς και την τελευταία φάση.

Αλλά... εμείς κοιμόμαστε, και φωνάζει ο κλέφτης για να κερδίσει τις εντυπώσεις.


Η αγκωνιά φαίνεται ξεκάθαρα στο 1.20' του βίντεο που ακολουθεί:


Η τελευταία φάση (το πνιγμένο πέναλτι) στο πιο κάτω λινκ, με τον ήχο της ζωντανής περιγραφής:
http://www.novasports.gr/MediaGallery.aspx?a_id=1301&mediaFiletypeid=2&tabid=categories&mediafileid=10363

(Ο σπήκερ πάει να πει: τον ανέτρεψε (τον Μήτρογλου) ο Μάκος, αλλά βλέπει ότι ο διαιτητής σφυρίζει την λήξη και όχι το πέναλτι, και το μασάει λίγο, και λέει τελικά: Τον ααα,εεε.... τον εμπόδισε ο Μάκος!!! Τι θα πει τον εμπόδισε ρε καραγκιόζη??? )

5 σχόλια:

zamis είπε...

Για την ενέργεια του Ριέρα να χτυπήσει τον Καφέ:


«Τι να πεις; Mέσα στο ματς δεν το είδα, μετά είδα την φάση και είναι κάτι που δεν μου άρεσε. Δεν πρέπει να γίνονται αυτά γιατί οι παίκτες είμαστε αντίπαλοι μόνο για 90 λεπτά. Είναι σίγουρα καταδικαστέο»

Αυτα δηλωσε ο Γκαλιτσιος,μπορεις να του στειλεις το βιντεο στο 1.20'
Ειπαμε,ο Ριερα ειναι απαραδεκτος για αλλη μια φορα επειδη θα αφηνε την ομαδα με 10 αλλα οχι και να δικαιωνει ''παικτης'' μας τον γνωστο βρωμικο και υπουλο Καφε...

lefterix είπε...

Κλεμμένο αλλά πολύ καλό....

Πως πίνει.... τον καφέ του ο Ριέρα;

Χτυπημένο!!!!!!!!!!!!

br fun_atic είπε...

δεν εγκαλείται ο Καφές γιατί προφανώς δεν τον καταγγείλαμε...

amanAM είπε...

Κάλιο αργά παρά ποτέ!
Τι μας εμποδίζει να καταγγείλουμε εμείς τον Καφέ?

Να φέρουμε και γαλλομαθείς μάρτυρες υπεράσπισης ότι καφέ φραπέ στην πραγματικότητα σημαίνει χτυπημένος. Άρα ο Ριέρα δεν έκανε τίποτα άλλο απτο να κάνει το Καφέ, καφέ φραπέ.

(Φραπέ κυριολεκτικά σημαίνει χτυπημένο. Όταν χτυπάς κάτι με παγάκια, κρυώνει περισσότερο το νερό από ότι κρυώνει το νερό στο ψυγείο ή απλώς με τοποθετημένα παγάκια. Οπότε ο φραπές, σημαίνει και παγωμένος!!!)

amanAM είπε...

Εν τέλει (δικαιολογημένα) τιμωρήθηκε σήμερα 24/2 ο Ριέρα, με 3 αγωνιστικές, αλλά αδικαιολόγητα δεν κάναμε ακριβώς το ίδιο για να τιμωρηθεί και ο Καφές.