Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

τι λένε αυτά τα ιδιωτικά συμφωνητικά?

Οι παίκτες του Πανιωνίου εκτός από τα συμβόλαια τους, έχουν και κάποια ιδιωτικά συμφωνητικά?
Τι λένε αυτά τα συμφωνητικά?
Να υποθέσουμε πως στα συμφωνητικά υπάρχουν αποδοχές και όροι που στα συμβόλαια δεν εμφανίζονται?
Με ποιούς έχουν υπογραφεί τέτοια συμφωνητικά, και με ποιούς όχι?

Αντιγράφω από το sport-fm.gr :

Σε πολύ καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε συνάντηση αντιπροσωπείας των ποδοσφαιριστών του Πανιωνίου με εκπροσώπους της διοίκησης της ομάδας, με επικεφαλής τον κ. Στέλιο Λογοθέτη.

Δόθηκαν αμοιβαίες εξηγήσεις και η δέσμευση ότι μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου οι «κυανέρυθροι» θα έχουν λάβει το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων που τους οφείλονται, ώστε να έχουν το μυαλό τους μόνο τη σωτηρία της ομάδας. Παρών και ο Τάκης Λεμονής.

Οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές της ομάδας της Νέας Σμύρνης έχουν εξοφληθεί για τα δεδουλευμένα τους μέχρι 31/12 και στόχος της διοίκησης είναι να καταβάλλει τα υπόλοιπα οφειλόμενα σε όλους ώστε απρόσκοπτοι από άλλες… έννοιες , να συγκεντρωθούν αποκλειστικά σε αγωνιστικά θέματα, με στόχο τη σωτηρία της ομάδας.

Στη συνάντηση, στην οποία παραβρέθηκε και ο προπονητής της ομάδας, Τάκης Λεμονής, από μέρους της διοίκησης διαψεύστηκε κατηγορηματικά φημολογία που είχε αναπτυχθεί το τελευταίο διάστημα και ξεκαθαρίστηκε πως οι άνθρωποι του Πανιωνίου θα τιμήσουν όλα τα ιδιωτικά συμφωνητικά που είχαν υπογραφεί με κάποιους ποδοσφαιριστές της ομάδας το καλοκαίρι.

6 σχόλια:

amanAM είπε...

Προκειμένου να ελέγχουν κάθε δεκάρα, και προκειμένου να μαζέψουν κάθε ευρώ που κυκλοφορεί στα χέρια του κόσμου και να καταλήξει στις Τράπεζες, μέχρι και οι μισθοί μας θα πρέπει να περνάνε μέσω Τράπεζας.

Είμαι πολύ περίεργος τι θα συμβεί με τις ΠΑΕ και τα τυχόντα "ιδιωτικά συμφωνητικά"

τρελοπανιωνιος είπε...

Δεν θελω να μπω στο τρυπακι με ΚΟΝΤΟΕ αλλα ενα ξερω να πω ειναι μεγαλη κοτα το αεκακι... θελω να τους γαμησουμε αυριο, την Δευτερα να ανακοινωθει η ανανεωση του συμβολαιου του Γιαννακη και σε μια βδομαδα να εχει δυαλιθει σαν ομαδα η δικεφαλη η κοτα....

amanAM είπε...

Εγώ δεν θέλω να διαλυθεί η ΑΕΚ. Δεν θέλω να διαλυθεί καμία ομάδα. Θέλω απλά να τερματίζουν πιο κάτω από εμάς, σε όλα τα αθλήματα!!!

Αυτό θα τους τσούζει περισσότερο.

lefterix είπε...

Όχι βρε τρελλε, άμα διαλυθεί το αεκ, ποιόν θα έχουμε πελάτη μετά;

Τίττος είπε...

Έχω μια απορία, και αν δεν απατώμαι την είχε διατυπώσει επίσης και ο Λεφτερίξ, μπορείτε να μου εξηγήσετε γιατί δεν πετάει η δικέφαλη κότα?
Ελπίζω αύριο να κερδίσουμε το μάτς, και για να ξεφύγουμε από τις τελευταίες θέσεις και το κυριότερο για να αποτρελλάνουμε τους δραγουμάνους...

amanAM είπε...

η δικέφαλη η κότα δεν πετάει, γιατί είναι πουτάνα!