Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

1-1 με τον Ολυμπιακό

Μετά από μια καραμπόλα στον Σβέρκο χάσαμε 2 βαθμούς με την Καβάλα, και χάρη σε μια καραμπόλα στον Σβέρκο πήραμε σήμερα 1 πολύτιμο βαθμό. Μας "χρωστάει" άλλον έναν!!!

Κατόπιν τούτου, η βαθμολογία έχει διαμορφωθεί ως εξής (στο κομμάτι που μας αφορά):

8  Άρης 30
9  Κέρκυρα 30
10 Ηρακλής 29
11 Ξάνθη 29
12 Ατρόμητος 28
13 Πανιώνιος 26
14 Αστέρας Τρίπολης 25
15 Λάρισα 20
16 Πανσερραϊκός 17

Οι άμεσοι ανταγωνιστές μας, πήραν επίσης βαθμό ή βαθμούς:
Ο Ατρόμητος πήρε το χι στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό (1-1), η Λάρισα το χι με τον Άρη (2-2), ο δε Αστέρας νίκησε στις Σέρρες (0-1) που πλέον δεν έχουν ούτε μαθηματικές πιθανότητες να σωθούν.

Ήδη μου τηλεφώνησαν 3 φίλοι Ολυμπιακοί, περιμένοντας να τους ευχαριστήσω για τον βαθμό που μας χάρισαν. Το έκλεισα το κινητό, για να μην βρίσω κανέναν. 
Εγώ δεν είδα να μας χαρίζουν κανέναν βαθμό. Ο Μιραλάς ξεσκίστηκε να πετύχει γκολ και το πέτυχε, ο δε Ριέρα αποβλήθηκε γιατί εκνευρίστηκε που δεν καταλογίστηκε γκολ στην φάση που ο Κοντοές έδιωξε την μπάλα στην γραμμή. Ο μόνος που κινήθηκε σε ρηχά νερά, ήταν ο Τζιμπούρ, και η αλλαγή του έδειξε πως... ενόχλησε ο χαλαρός ρυθμός του. Σε ένα παιχνίδι που επρόκειτο να χαριστεί, μάλλον ο Μιραλάς θα ενοχλούσε και όχι ο Τζιμπούρ. Από ένα τυχαίο γκολ καταφέραμε να ισοφαρίσουμε, χάρη στον Μάχο δεν είχαμε φάει 2-3 γκολ μέχρι εκείνη την στιγμή, η τύχη  επίσης μας βοήθησε να μην φάμε δεύτερο μετά το 1-1, λίγο πριν ο αδελφός του δικού μας Ριέρα αποδείξει πως οικογενειακώς έχουν προβλήματα συμπεριφοράς και διαχείρισης νεύρων, ενώ ο Κοντοές αποδείχτηκε άξιος μαθητής του Καφέ. Τέτοιο σπαρτάρισμα θα άξιζε όσκαρ ερμηνείας σε άλλη περίσταση. 

Φαντάζομαι πως φαίνεται από τον τρόπο που γράφω πως δεν έχω καθόλου κέφια... Αυτόν τον Κουμορτζί, γιατί τον βάζει ο Λεμονής? Γιατί είμαστε αναγκασμένοι να τον βλέπουμε ένα ολόκληρο ημίχρονο, να κόβει την ομάδα στα δύο? Ελπίζω να μην τον ξαναδώ στο γήπεδο μας. Ο Αναστασόπουλος που μπήκε στην θέση του, με απογοήτευσε. Όταν είσαι νεαρός και σου δίνονται τέτοιες ευκαιρίες, πρέπει να τις αρπάζεις, όχι να τις κλωτσάς.

Το παιχνίδι το παρακολούθησα τηλεοπτικά, το διαρκείας μου είναι πληρωμένο για όλο το χρόνο, πάω δεν πάω στο γήπεδο, ο οβολός μου έχει πέσει. Δεν ήθελα να παρίσταμαι σε αυτό το παιχνίδι. Υποθέτω πως πολλοί έκαναν ακριβώς το ίδιο (ο κόσμος δεν πρέπει να ήταν πάνω από δύο-δυόμιση χιλιάδες), γιατί το γήπεδο φαινόταν πολύ άδειο. Άντε, την επόμενη αγωνιστική βάλτε το εισιτήριο δυόμιση  ευρώ, να δούμε πόσοι θα μαζευτούνε!!!

Καληνύχτα σε όλους.

17 σχόλια:

zouri1 είπε...

θα ξεκινησω με το τελευταιο σου,στο γηπεδο ουτε εγω πηγα παρ ολο το διαρκειας και το οτι ειχα χρονο για να παω,αλλα δεν ηθελα να δω τετοιον αγωνα με κρυο :)νομιζω οτι ο γαυρος επαιξε χαλαρα και οτι εβγαινε,φυσικα αν δεν βαζαμε το τυχαιο γκολ ο αγωνας θα ηταν τουλαχιστον 0-1,αλλα να που μας βοηθησε και η τυχη

amanAM είπε...

Ότι ο Ολυμπιακός έπαιξε αρκετά χαλαρά, αυτό είναι βέβαιο και ήταν αναμενόμενο μετά τα γεγονότα όλης της εβδομάδας. Και λίγο πριν μείνει με 10 παίκτες πίεσε για να βάλει δεύτερο, και ετοιμαζόταν να μπει ο Πάντελιτς γι αυτόν τον σκοπό.

Για τους ίδιους λόγους που έπαιξε χαλαρά και ο Παναθηναϊκός, κατά του Ατρόμητου.

Μπορώ να πω πως ο Παναθηναϊκός, έπαιξε πολύ πιο χαλαρά, ή πως ο Ατρόμητος ήταν πολύ πιο ικανός να δημιουργήσει ευκαιρίες για να την εκμεταλλευτεί αυτήν την χαλαρότητα.

Ο Βαλβέρδε πάντως, δεν ήθελε να χάσει το σερί των νικών, και έκανε ότι μπορούσε από τον πάγκο.

Όταν έμεινε με 10 παίκτες, δεν είχε λόγους να ρισκάρει το χι. Εάν είχε μείνει με 11 παίκτες ο Ολυμπιακός, δεν πιστεύω πως θα το κρατούσαμε το ματς, εκτός κι αν ο Μάχο έδινε κι άλλο ρεσιτάλ.

NK99 είπε...

Μόνο ηλίθιος θα έβλέπε στημένο αυτό το παιχνίδι. Επομένως πολλοί θα πούνε ότι ήταν στημένο. Βέβαια το να πηγαίνεις στο γήπεδο και να μη ξέρεις αν θα δεις καθαρό αγώνα είναι θέμα....Πήγα στο γήπεδο θες από διαστροφή θες΄ότι νιώθω βλακωδώς υποχρέωση μου να είμαι εκεί για να μην δείχνουν άδειες οι εξέδρες.....Δεν είμαι υπερήφανος για τον ευατό μου. Η υπομονή μου όμως θα τελείώσει αυτή τη σαιζόν διότι ο αγώνας μπορεί να ήταν καθαρός αλλά η εξάρτηση υπάρχει μας αρέσει δεν μας αρέσει.

amanAM είπε...

Μέχρι τελευταία στιγμή, το σκεφτόμουνα να πάω, αλλά προτίμησα να κάτσω σπίτι.

Να πάω για να γιουχάρω που βλέπω τον Μανιάτη να παίζει με τον Ολυμπιακό, ενώ τα ανταλλάγματα του να μην παίζουν, είναι υπέρτατη ξεφτίλα.

Πάντως, καλύτερα που πήγε στον Ολυμπιακό ο Μανιάτης. Όσο έπαιζε για εμάς, χάναμε μέσα έξω. Τώρα χωρίς Μανιάτη και χωρίς τα ανταλλάγματα του, έστω και με πολύ τύχη, πήραμε βαθμό, και μάλιστα ενώ χάναμε!!!

Και με την ΑΕΚ, ο Μάκος μάλλον μας βοήθησε που πήγε εκεί, παρά όσο έπαιζε για εμάς. Παίρνουμε 4 βαθμούς 2 χρόνια τώρα, βρέξει χιονίσει!!!

Άντε, να δώσουμε κανέναν στον Βάζελο, τώρα που μας πάει καλά, να μαζεύουμε κι από αυτόν βαθμούς.

IWN1998 είπε...

Είχε πιο πολλούς από 2500 παρά το κρύο...

amanAM είπε...

Στην τηλεόραση πάντως, το γήπεδο έμοιαζε άδειο. Μπορεί από το κρύο να έμπασαν!!!

IWN1998 είπε...

...Το στημένο ήταν στην αποβολή του Άλμπερτ. Του είχε πει ο Σίτο να το κάνει...

claire είπε...

Τα εισιτήρια όπως διάβασα κάπου ήταν 3388. Μπόλικα θα έλεγα αν σκεφτούμε και τον καιρό. Πουντιάσαμε όσοι είμασταν σήμερα στο γήπεδο. Καλό αποτέλεσμα, δε φάνηκε στημένο. Το μόνο στημένο - "βοήθεια" (απο Μαρινακη? Δεν ξέρω...) ήταν το γεγονός οτι ο Παμπορίδης (άκουσον ακουσον) σφύριξε σχετικά καλά με ελάχιστα φαλτσοσφυρίγματα.

amanAM είπε...

Πράγματι, ο Παμπορίδης σφύριζε ότι έβλεπε.

amanAM είπε...

3388 εισιτήρια, υποθέτω με τα διαρκείας.
6 τουλάχιστον από τα διαρκείας, δεν πήγαμε, η οικογένεια μου.

Υποθέτω πως και άλλοι από τα διαρκείας δεν θα πήγανε, άρα μιλάμε για 3000 περίπου θεατές.

Λιγότεροι από τους μισούς από όσους είδανε το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό πριν 2 εβδομάδες!

Εμένα δεν με εμπόδισε το κρύο, δεν με έχει εμποδίσει η βροχή και τα χιόνια, αλλά θα δεχτώ πως το κρύο ήταν αποθαρρυντικός παράγοντας για αρκετούς.

Η αξία του εισιτηρίου όμως(5 ευρώ στην θύρα 2), ήταν ένα έξτρα κίνητρο για κάποιους.

Αναρωτιέμαι, όποιος έχει πρόσβαση σε στατιστικά, είχαμε ποτέ ξανά τόσα λίγα εισιτήρια σε αγώνα "ντέρμπυ" κατά του Ολυμπιακού?

Μην το κάνουμε σαν τους πολιτικούς, που βλέπουν την αποχή να ξεπερνάει το 50% και λένε πως πήρανε το μήνυμα, αλλά μήνυμα δεν παίρνουν!!! Το μήνυμα το πήραν οι παροικούντες την Ιερουσαλήμ?

Κατά την γνώμη μου κάτι σημαίνει που σε ένα τόσο κρίσιμο παιχνίδι, απέναντι σε μια ομάδα κράχτη, στο γήπεδο ήτανε μόνο 3 χιλιάδες κόσμος.

amanAM είπε...

Μπέρδεψε την γλώσσα του ο Λεμονής, και δήλωσε:
"Με βάση το πρόγραμμα που είχαμε και τα συνεχόμενα ντέρμπι με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Ολυμπιακό, αν παίρναμε 2-3 πόντους θα ήταν πολύ καλοί, οι 5 είναι ακόμα καλύτεροι! Χρειάζεται πάντως, να μαζέψουμε τους πόντους που πρέπει για να σωθούμε, αρχής γενομένης με τον Εργοτέλη".

http://www.sport.gr/default.asp?pid=4&aid=88321#ixzz1FETZAMfb

Η δήλωση του Λεμονή ανέβηκε αυτούσια στον Πανιώνιο Κόσμο online, και σχολίασα αμέσως πως ο Λεμονής εάν περιμένει τον αγώνα με τον Εργοτέλη για να αρχίσουμε να μαζεύουμε βαθμούς, θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι του χρόνου (εφ όσον υποβιβαστεί και ο Εργοτέλης)...

Το σχόλιο δεν "πέρασε" την λογοκρισία και αντί αυτού, αλλοιώθηκαν οι δηλώσεις του Λεμονή για να μην φαίνεται ότι ίσως δεν έχει ιδέα με ποιόν αντίπαλο παίζουμε τον επόμενο αγώνα!!!

Έλα όμως που οι δηλώσεις του Λεμονή είναι παντού!!!

Σαρδάμ έκανε (προφανώς) ο άνθρωπος, αλλά λίγη πλακίτσα δεν θα έβλαπτε.
Το δημοσιογραφικό ρετουσάρισμα είναι δείγμα του πως λειτουργεί η δημοσιογραφία.

zamis είπε...

Εδω δεν αναφερεται καν ο Φανουρης ουτε ως διακριθεντας,τι να λεμε τωρα...

amanAM είπε...

Μπήκα να χαζέψω το πρόγραμμα της επόμενης αγωνιστικής, και... είδα πως αυτός που παίζει με τον Εργοτέλη, είναι ο Ολυμπιακός!!!

Το ότι μπερδεύτηκε ο Λεμονής, είναι βέβαιο. Δεν ξέρω όμως τι μπέρδεψε...

Είτε δεν ήξερε ότι ο επόμενος αντίπαλος του Πανιωνίου είναι ο Ατρόμητος, είτε μπερδεύτηκε και νομίζει πως προπονεί τον Ολυμπιακό!!!

Φοβάμαι πως συνέβη το δεύτερο.

amanAM είπε...

κύριε Λεμονή, παράρτημα του Ολυμπιακού είμαστε, δεν είμαστε ο Ολυμπιακός!

Λάθος ομάδας πρόγραμμα κοιτάς!!!

ΑκραιφνήςΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είπε...

Αντώνη, έγραψα ένα μεγάλο κατεβατό για το παιχνίδι, και...χάθηκε.
Δηλαδή όταν το έστειλα...η σελίδα σου είχε φύγει. Υπάρχει τρόπος να βρεθεί χαμένο σχόλιο; δέν έχω χρόνο για να το ξαναγράψω γαμώτο...

claire είπε...

Μη σταυρώνετε τον άνθρωπο βρε :-Ρ Στο βίντεο του αγώνα που είδα χθες το βράδυ στην τηλεόραση έκανε λόγο για τον επόμενο αγώνα με τον Ατρόμητο και όχι με τον Εργοτέλη. Μήπως στο άρθρο τους ξεφυγε και έβαλαν Εργοτέλη?

amanAM είπε...

Δυστυχώς δεν είναι δυνατόν να ανακτήσω σχόλια που χάθηκαν. Το έχω πάθει κι εγώ. Είναι πολύ σπαστικό.

-------------

Δεν είδα τις δηλώσεις του Λεμονή, διάβασα όσα γράφτηκαν. Εάν έγινε λάθος στην καταγραφή των δηλώσεων, τότε πάω πάσο.

Αλλά ούτως ή άλλως δεν τον σταυρώνουμε, λίγη πλακίτσα δεν βλάπτει.

Το είπα εξ αρχής, και σαρδάμ να έκανε όντως, το σχόλιο έχει κυρίως χιουμοριστικό χαρακτήρα.

Μην μπερδεύουμε το χιούμορ με τα σοβαρά.