Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

ο κόσμος τόχει τούμπανο!

 Αντιγράφω από τον sport-fm
Αυτό το πράγμα φέτος στον Πανιώνιο είναι για… ηρεμιστικά! Εκεί που η ομάδα πάει να πάρει τα πάνω της και οι «κυανέρυθροι» οπαδοί αρχίζουν να ηρεμούν (κάπως), κάτι γίνεται και ξαναγυρνάνε στα… ηρεμιστικά. Σύμφωνα με πληροφορίες, το τελευταίο διήμερο «φούντωσαν» τα παράπονα των παικτών του «ιστορικού» για οφειλόμενα χρήματα και μάλιστα, ζήτησαν από τον Τάκη Λεμονή να μεσολαβήσει για να πάρουν τα δεδουλευμένα τους!



Στο περιθώριο της προχθεσινής προπόνησης, οι ποδοσφαιριστές του Πανιωνίου φέρεται να «έπιασαν» τον προπονητή τους και να του είπαν: «Κόουτς, δεν γίνεται να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση! Κάποια παιδιά είναι απλήρωτα εδώ και πολύ καιρό». Ο Έλληνας τεχνικός συμμερίστηκε τους προβληματισμούς και την αγωνία τους, λέγοντάς τους: «Καταλαβαίνω αυτά που μου λέτε. Πρέπει να μιλήσουμε με κάποιον από τη διοίκηση για να βρεθεί μία λύση».

Και μέσα σ' όλα αυτά, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, την περασμένη εβδομάδα, οι διοικούντες την ΠΑΕ ενημέρωσαν τους παίκτες πως δεν προτίθενται να πληρώσουν τα ιδιωτικά συμφωνητικά που είχε υπογράψει μαζί τους ο Γιώργος Κιντής!

Και μόνο λίγα δεν είναι αυτά…

Αναπόφευκτα, λοιπόν -όσο καλά και να τα πηγαίνει η ομάδα τον τελευταίο καιρό - οι… άδειες τσέπες θα φέρουν ακόμα περισσότερη γκρίνια και κανείς δεν μπορεί να ξέρει μέχρι πότε οι «κυανέρυθροι» δεν θα θέλουν να τραβήξουν το θέμα στα άκρα…

Θυμίζουμε ότι, ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Γεράσιμος Βεντούρης, βρίσκεται στο εξωτερικό και θα επιστρέψει στην Ελλάδα σε δύο, περίπου, εβδομάδες, οπότε, μέχρι τότε, οι ποδοσφαιριστές μπορούν να «ενοχλήσουν» για το ζήτημα που τους «καίει» μόνο τον Κώστα Τσολακάκη.

Ωστόσο, από τα παραπάνω προκύπτουν εύλογες απορίες…

Πρώτον: Που πήγαν τα λεφτά (1 εκατ. ευρώ) που ισχυρίστηκε ο κ. Βεντούρης ότι άφησε ο Κωνσταντίνος Τσακίρης στα ταμεία του συλλόγου για την εύρυθμη λειτουργία του μέχρι το τέλος της σεζόν;

Και δεύτερον: Που πήγαν τα λεφτά από τη μεταγραφή του Γιάννη Μανιάτη στον Ολυμπιακό;

Εν κατακλείδι: Τι γίνεται στην ΠΑΕ;

Γιατί πέρα απ' αυτά, είχαμε, θυμίζουμε: 1) την προσφυγή του Τόμας Μπέλιτς, που έμεινε ελεύθερος, 2) το θέμα του Ντάτο Κβιρκβέλια -θα παίξει πριν τελειώσει το πρωτάθλημα;-, 3) την -ακόμα αναμένεται- έγκριση από την UEFA της μεταγραφής του Μάρκους Πρελ και 4) τις αποχωρήσεις των Θοδωρή Κοκκινάκη, Μαρούλας Βλάχου και προχθές, του υπεύθυνου του γραφείου Τύπου της ΠΑΕ, Κώστα Παπαδάκου…

Όσον αφορά τα αγωνιστικά -που γίνεται προσπάθεια να μην μπουν σε δεύτερη μοίρα…- ο Κώστας Μήτρογλου ακολούθησε την Τρίτη ατομικό πρόγραμμα με μεγαλύτερη ένταση και η συμμετοχή του στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ θα κριθεί τις επόμενες μέρες.

Επιμέλεια: Νίκος Ράλλης
http://www.sport-fm.gr/article/459158

Εάν προσθέσουμε τι συμβαίνει και με τους ερασιτέχνες του πόλο (ανδρών/γυναικών), του βόλεϊ  (ανδρών/γυναικών), του μπάσκετ γυναικών, του στίβου, τους εργαζόμενους, τους προπονητές, κλπ  έχουμε μια εικόνα, όμως κάποια στιγμή πρέπει να μάθουμε με κάποιον επίσημο τρόπο την αλήθεια, και να δούμε τι πρέπει, τι μπορεί, και τι δεν μπορεί να σωθεί. Βουλιάζουμε!!! Αληθεύει ότι έχει σκάσει μέχρι και μεταχρονολογημένη επιταγή του Ρεκόμπα?

Οι κύκλοι που πρόσκεινται στον Τσακίρη, αντί να επιβεβαιώνουν ή να διαψεύδουν φήμες και δημοσιεύματα, ας μας πούνε επιτέλους πόσο θα τον πληρώσουμε (σε λεφτά και σε ξεφτίλα) τον τυφώνα Τσακίρη που μας διέλυσε.  

Εάν θέλει κάποιος να σχολιάσει, ας το κάνει. Δεν ωφελεί σε κάτι να μην μπαίνω σε συζήτηση, αφού έτσι κι αλλιώς τα γεγονότα και τα δημοσιεύματα δεν θα με αφήσουν να "ηρεμήσω" και να "αγιάσω"...

12 σχόλια:

panthiras83 είπε...

EGO TO EXO KSANAPI TA PANIONIA XERIA MAZI ME TON TSOLAKAKI THA RIKSOYN TIN OMADA.XTES KSEXASE NA PLIROSEI PEXTES.OI ANTHROPOI EINAI ENTELOS ASXETOI,KAI AYTOI POY EXOYN GNOSEIS TOYS ANAGAZOYNE NA FYGOYN.

amanAM είπε...

Εγώ πιστεύω πως με τον άλφα ή τον βήτα τρόπο θα σωθεί φέτος η ποδοσφαιρική ομάδα, δεν θα πέσουμε, αλλά... το κόστος θα είναι η πλήρης διάλυση και της ποδοσφαιρικής ομάδας, καθώς και όλων των τμημάτων του Ερασιτέχνη.

Εκτός κι αν κάποιος κερδίσει το Λοττο 2-3 φορές, θεωρήσει εύκολο να το κερδίζει κάθε τόσο, και αποφασίσει να ρίξει τα λεφτά του στον Πανιώνιο, οπότε θα κόψει κεφάλια και θα στήσει όλο το οικοδόμημα σε νέα βάση.

panthiras83 είπε...

EGO PALI PISTEYO OTI STO TELOS THA DOSOYME MEGALI MAXI ME TON ASTERA GIA TI SOTIRIA;

amanAM είπε...

Τίποτα δεν αποκλείεται. Όλα παίζουν. Απλώς εγώ θεωρώ πως το μεγάλο πρόβλημα δεν είναι εάν θα σωθούμε, αλλά ότι δεν την σώζουμε από τα οικονομικά προβλήματα!!!

panthiras83 είπε...

PIRANE TOSA LEFTA,DEN PLIRONOYN TOUS ERGAZOMENOYS KAI XTES EIXANE LEEI KSEXASEI NA PLIROSOYNE KAI DYO PEXTES.MIPOS LEO MIPOS GINETE POLI KAKI DIAXIRISI;I PAE DISTIXOS EINAI ENTELOS AKEFALI.

NK99 είπε...

Εγώ δεν πιστεύω ότι πήραμε λεφτά από τον Μανιάτη. Με ότι πήραμε αν πήραμε θα πληρωθεί ο Γκαλίτσιος και ο Σβέρκος που δεν χρειαζόμασταν.
Ούτε καν παράρτημα δεν είμαστε....

panthiras83 είπε...

E TOTE EIMASE AKSIOI THS TYXHS MAS.H OMADA AKOLOYTHEI THN POREIA THS XORAS.H TROIKA MAS LIPI`

amanAM είπε...

Ελλάδα και Πανιώνιος πάνε πακέτο. Η πορεία κοινή.

claire είπε...

Σύμφωνα με το sport-fm ζητήθηκε απο τους 10 (!) παίκτες στους οποίους χρωστάμε να συναντηθούν με κάποιον απο τη διοίκηση (δηλ. τον Τσολακάκη, ο Βεντούρης λείπει στην Κίνα) για να βρουν μία λύση στις πληρωμές τους. Συναντήθηκαν λοιπόν παρουσία και του Λεμονή και απ'οτι φαίνεται δεν έχουν διάθεση να τραβηχτεί το πρόβλημα στα άκρα. Το θέμα όμως είναι να πληρωθούν κιόλας! Ρε γαμώτο φέτος ούτε μια στιγμή δεν έχουμε ησυχάσει, μία ο χανούμης-μαλακο-μπλιαχ, μία ο Τσακ με τις "κατασταλλαγμένες" του απόψεις, μία ο υποβιβασμός, μία οι μη πληρωμές, εεεεε θα αποτρελαθούμε!

http://www.sport-fm.gr/article/459313

panthiras83 είπε...

ME TON TSOLAKAKI THA MILISOYNE;E RE GLEDIA LEME THA GELASEI O KATHE PIKRAMENOS.

amanAM είπε...

Τι να λέμε τώρα...

Όλος ο πλανήτης είδε χθες την Μπαρτσελόνα να κάνει ότι μπορεί για να χάσει ένα παιχνίδι που το στοίχημα αρχικά πλήρωνε το διπλό με 1,80 περίπου...

Ο άσσος τελικό, πρέπει να έδινε τρελά λεφτά, ιδίως μετά το διπλό του πρώτου ημιχρόνου.

Όμορφος κόσμος ηθικός, αγγελικά πλασμένος!

Πόσοι να πήγαν στον κουβά?

claire είπε...

και ένα καλό νέο τουλάχιστον:

"Αίσιο τέλος στην υπόθεση του Ντάτο Κιρκβέλια για τον Πανιώνιο καθώς η Εκτελεστική Γραμματεία της ΕΠΟ αποφάσισε να προχωρήσει στην έκδοση δελτίου αθλητικής ιδιότητας του ποδοσφαιριστή"

Επίσης εκδόθηκε και το δελτίο του Πρελ.