Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011

2 νυν και 3 πρώην

...ποδοσφαιριστές του Πανιωνίου κλήθηκαν στην Εθνική, για τον αγώνα προετοιμασίας εναντίον του Καναδά, που θα πραγματοποιηθεί στο ΑΕL FR ARENA, στις 9/2!!!


Ο Πορτογάλος ανακοίνωσε και τους παίκτες που θα πάρει μαζί του από το ελληνικό πρωτάθλημα, οι οποίοι είναι: Μιχάλης Σηφάκης, Κώστας Χαλκιάς, Λουκάς Βύντρα, Βασίλης Τοροσίδης, Νίκος Σπυρόπουλος, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Σωκράτης Παπασταθόπουλος, Δημήτρης Σιόβας, Κώστας Κατσουράνης, Γιώργος Καραγκούνης, Σωτήρης Νίνης, Γιάννης Φετφατζίδης, Γρηγόρης Μάκος, Κώστας Μήτρογλου, Νίκος Λυμπερόπουλος, Δημήτρης Σαλπιγγίδης, Παντελής Καφές, Γιώργος Γεωργιάδης. Οι παίκτες που αγωνίζονται στο εξωτερικό και θα βρίσκονται στην αποστολή για το φιλικό με τον Καναδά ήταν γνωστοί εδώ και μέρες και είναι οι: Μόρας (Μπολόνια), Σαμαράς (Σέλτικ), Παπασταθόπουλος (Μίλαν), Τζαβέλλας (Άιντραχτ Φρανκφούρτης) και Κονέ (Μπρέσια).

Ο Καραγκούνης τι δουλειά έχει στην Εθνική? Ο άνθρωπος ότι είχε να δώσει, το έδωσε. Μέχρι πότε θα καλείται? Ο Μανιάτης πως και δεν βρίσκεται στην λίστα των εκλεκτών? Παράξενα πράγματα.

2 σχόλια:

zouri1 είπε...

για τον Μανιατη εχω να πω οτι ειναι μεγαλη αδικια,γιατι τον πηγαν σε μια ομαδα που δεν θα παιζει επι του παροντος,που δεν τον θελουν ο προπονηυτης και οι φιλαθλοι.Τον ειδα προχθες και εβριζα τον Βαλβερδε και ποσο χαρηκα που αποκλειστηκαν απο τον παοκ με λαθος της αμυνας,μια και ο Σαλπιγγιδης ηταν ακαλυπτος και ο Μανιατης μου λεει,πως μας ισοφαρισε η Καβαλα.Ακομα το μας χρησιμοποιοει για τον Πανιωνιο

amanAM είπε...

Ο Μανιάτης αν θυμάμαι καλά, είπε πως επιτέλους πήγε σε έναν σύλλογο, που θα του ανοίξει εκτός των άλλων και τις πόρτες της Εθνικής!!!

Ξέχασε πως με τον Πανιώνιο είχαν ήδη ανοίξει οι πόρτες της Εθνικής, και απότι φαίνεται, με τον Ολυμπιακό έκλεισαν με κρότο.

Ο δε Μήτρογλου, τώρα που ήρθε σε μας, ξανάνοιξε η πόρτα της Εθνικής γι αυτόν...