Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011

Μηδέν σε όλα και όλους ανεξαιρέτως!

Αποτέλεσμα πρώτου ημιχρόνου: 1-0 υπέρ του Εργοτέλη.
Χάνουμε με ένα γκολ-δώρο του Μάχο, που σήμερα δεν θυμίζει σε τίποτα αυτόν που θαυμάζουμε κάθε Κυριακή. Ο λόγος που δεν έχει φάει άλλα 2-3 είναι η αστοχία και η ατυχία των παικτών του Εργοτέλη, και όχι οι δικές του ενέργειες. Αυτός δεν είναι ο Μάχο, είναι κάποιος άλλος, που φοράει την φάτσα του.


Ο Μήτρογλου περιπατητής, όταν δεν είναι σε θέση οφσάιντ, η μπάλα δεν φτάνει σε αυτόν με κανέναν τρόπο, έχει πάνω του 2-3 παίκτες του Εργοτέλη, και είναι ουσιαστικά ακίνδυνος.

Ο Κοντοές, μπορούσε να γίνει ο ήρωας, αλλά... ξόδεψε την ουσιαστικά μοναδική ευκαιρία μας του πρώτου ημιχρόνου, με ένα σουτ κάτω του μετρίου, ενώ 2-3 φορές που έκανε σέντρες, ήταν απαράδεκτες.

Άρχισα να γκρινιάζω γι αυτούς τους τρεις, δεδομένου ότι είναι αυτοί που κάτι κάνουν συνήθως...
Τι να πω για τον προκλητικό Μπάλαμπαν? Ότι και να πω θα είναι λίγο.
Για τον εγκληματία Κουμορτζί? Άφησε χωρίς λόγο και αιτία με 10 παίκτες. Ελπίζω να μην τον ξαναδώ μπροστά μου, κάθε φορά που θα τον βλέπω και κάθε φορά που θα ακουμπάει μπάλα, εγώ θα σφυρίζω και θα γιουχάρω.

Ο Γκαλίτσιος, ήταν παίκτης του Ολυμπιακού? Έπαιζε? Αυτός δεν κάνει ούτε για εφηβικό. Σαν τελευταίος παίκτης κάνει τρίπλες (!!!), ο τύπος εκτός από άσχετος είναι και επικίνδυνος. 

Χωρίς Λάτκα και Κοντοέ, να δούμε ποιός θα παίξει στην άμυνα με τον ΠΑΟΚ. 

Για το δεύτερο ημίχρονο, δεν έχω ελπίδες... Από μαζοχισμό, θα κάτσω να το δω, αλλά δεν έχω την παραμικρή αισιοδοξία.

Η συνέχεια:
Στο δεύτερο ημίχρονο, το μόνο που άλλαξε, ήταν το σκορ. 2-0 τελικό σκορ. Η ομάδα συνολικά έπαιξε χάλια. Ο μόνος που πάλεψε μέχρι τέλους, ήταν ο Κοντοές, αλλά τι να κάνει κι αυτός... Κρίμα, σήμερα ήταν η τελευταία μας ελπίδα να γλυτώσουμε τον υποβιβασμό. Χάσαμε τους βαθμούς με ΠΑΟ και Καβάλα, είτε γιατί μας τους έκλεψαν, είτε και από ατυχία, σήμερα όμως μπήκε η ταφόπλακα.

Έτσι κι αλλιώς,  ο Πανιώνιος φέτος ήταν ομάδα επιπέδου βήτα εθνικής. Με τέτοια ομάδα και με τέτοιες επιλογές και κοουτσάρισμα, δεν έχουμε ελπίδες για βαθμούς στα επόμενα 4 παιχνίδια. Με τις απουσίες, τους παίκτες που δεν μπορούν ή δεν θέλουν, με τους άλλους που σέρνονται, και με αυτούς που πρέπει να χρησιμοποιούμε για να τους ετοιμάσουμε για τον Μαρινάκη, το μόνο που μας μένει, είναι να ελπίζουμε πως του χρόνου, θα βρεθεί τρόπος να μην διαλυθεί αυτή η ομάδα και να ξαναγεννηθεί, αφού τώρα μοιάζει με ένα πτώμα που ήδη ξεψύχησε, τόσο σε επίπεδο ρόστερ και διοίκησης, όσο και σε επίπεδο οράματος και οπαδών.

Ελπίζω κάποια στιγμή, να μας πει ο Βεντούρης που πήγαν τα λεφτά που υποτίθεται ότι παρέλαβε, από τον Τσακίρη στα ταμεία της ΠΑΕ, και που ξοδεύτηκαν τα λεφτά που πήρε από την πώληση του Μανιάτη, δεδομένου ότι όπως προκύπτει, δεν έχουν πάει στους παίκτες για τους μισθούς τους. Η περίπτωση του Μπέλιτς δεν μπορεί να είναι μοναδική εξαίρεση.

Την ίδια περίπου απορία, έχω και για τα ερασιτεχνικά τμήματα. Οι ακαδημίες  του βόλεϊ, του μπάσκετ, του ποδοσφαίρου και της κολύμβησης κλπ είναι μια χρυσοφόρα μπίζνα. Φέρνει κέρδη στα ταμεία του Ερασιτέχνη όσα πληρώνουμε οι γονείς για να αθλούνται τα παιδιά μας. Δεδομένου ότι οι εργαζόμενοι δεν πληρώνονται εδώ και καιρό, απορώ που πάνε όλα τα χρήματα που εισπράττουν. Ακούω πως οφείλονται οι μισθοί στους εργαζόμενους από το περασμένο καλοκαίρι. Κάτι τρέχει.

Όποιος αντέχει, μπορεί να δει τα στιγμιότυπα στο πιο κάτω λινκ:


10 σχόλια:

zamis είπε...

Τελικα για να χωρεσει τον Γκαλιτσιο και μαλιστα σε θεση σεντερ...εγινε ανω κατω ολη η ομαδα διοτι απλουστατα δεν επρεπε να παιζει!
Η εξαφανιση του Κουκετς που ελλειψει και Ριερα ειχε θεση σημερα στα χαφ ειναι ανεξηγητη..
Βαλε και τον Σβερκος στα χαφ...και εχεις αυτο το ξεκουρδιστο πραγμα.
Απογοητευση,σε ολα τα επιπεδα.

amanAM είπε...

Δυστυχώς δεν ξέρουμε τι υποχρεώσεις αναλάβαμε, με τους δανεικούς παίκτες.

Πιθανότατα, είμαστε υποχρεωμένοι να γυμνάσουμε και να προετοιμάσουμε τους παίκτες του Ολυμπιακού, πάση θυσία.

Σβέρκος, Γκαλίτσιος και Κούμο: εκτός φόρμας, χωρίς φυσική κατάσταση, αρνητικοί.

Μήτρογλου: μόνος του, απελπιστικά μόνος.

Κούκετς και λοιποί: Αναλώσιμοι.

Ο Πανιώνιος: Στην βήτα εθνική.

NK99 είπε...

Τα λεφτα του Μανιατη τα παιρνει ο Γκαλίτσιος και ο Σβέρκος που δεν χρειαζόμασταν. Στην πραγματικότητα ο ΟΣΦΠ δεν έχει ΔΩΣΕΙ ΟΥΤΕ ΕΥΡΩ....Αντίθετα του πληρώνουμε τους παροπλισμένους του. Έτσι φαίνεται μιας και η ΠΑΕ κινείται με αδιαφάνεια.

amanAM είπε...

Έτσι φαίνεται...

Φαντάζομαι πως ο Τσακίρης θα γελάει χαιρέκακα με όσα συμβαίνουν. Ο δε Κιντής, θα τρίβει τα χέρια του.

amanAM είπε...

θεωρητικά, έχουμε ελπίδες.
Έχουμε να αντιμετωπίσουμε την Λάρισα και τον Πανσεραϊκό εντός έδρας, τον Αστέρα, την Κέρκυρα, τον Ηρακλή και τον Ατρόμητο εκτός.

Έχουμε και ΠΑΟΚ Ολυμπιακό μέσα, και ΑΕΚ έξω.

Θεωρητικά δεν είμαστε τελειωμένοι. Με τέτοια παιχνίδια σαν το σημερινό, έχουμε προ πολλού τελειώσει.

Georgios είπε...

ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΦΕΤΙΝΟΙ ΠΕΡΙΠΑΤΗΤΕΣ ΕΚΑΝΑΝ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΒΟΛΤΙΤΣΑ ΣΤΟΝ "ΕΘΝΙΚΟ ΚΗΠΟ" ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ. ΠΗΡΑΝ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΑΧΙΑ ΛΙΑΚΑΔΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΠΕΡΙΠΑΤΗΤΙΚΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ. ΜΩΡΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΡΕΞΗ, ΝΑ ΜΑΡΚΑΡΗ, ΝΑ ΞΕΜΑΡΚΑΡΙΣΤΗ. ΤΙΠΟΤΑ!!!!!!ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΥΠΑΡΧΗ ΚΑΤΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΗ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.ΠΡΟΒΛΕΠΩ ΔΕ ΜΟΛΙΣ ΥΠΟΒΙΒΑΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ Ο ΛΕΜΟΝΗΣ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΗ ΓΕΙΑ

Katrinos είπε...

@ AMAN
O ηθικός και ο φυσικός γιατί να χαίρονται , που τα έκαναν σκατά ?

Όλη αυτή η κατάσταση είναι αποκλειστικά δικό τους δημιούργημα, μη το ξεχνάμε. Το ότι μια προσωρινή - αναγκαστική- βάλτε ότι θέλετε , διαχείρηση έχει κάνει λάθη, δεν αφαιρεί το 100% της ευθύνης που έχουν αυτοί οι δύο για το κατάντημα αυτής της ομάδας.

amanAM είπε...

@ΚΑΤΡΙΝΟΣ

Ο ένας γιατί σαν ΑΕΚτζής (δεν παρέλειψε ούτε στιγμή να μας το υπενθυμίζει) κατάφερε να μας διαλύσει.

Ο άλλος, γιατί μίσησε τον σύλλογο. Μόνο κάποιος που μισεί τον σύλλογο, μπορεί να κάνει τόσο κακό.

antunix είπε...

Βάλτε και τους άλλους έξυπνους που πήραν ένα παίκτη χωρίς δικαίωμα συμμετοχής και έχεις όλο το παζλ. Όταν μάθουμε ότι θα μπορεί να παίξει, θα έχει τελειώσει σεζόν...

zamis είπε...

Συμφωνω και με Κατρινο και με Αμ,δεν διαφωνειτε εξ'αλλου!
Για μενα,το τραγικο ειναι οτι δεν μπορει ο Παιωνιος να συμφωνησει τι θελει.
Θες νασαι α',ο Τσακιρης ειχε δικιο,παρε αγαπουλα την ομαδα.
Θες νασαι α' αλλα παρε Μαρινακη την ομαδα..μονο που δεν βγαινει το ρημαδι διοτι εχεις πλεον αποκαψει το υπαρχον ρημαδι με κοκκινους προπονητες και παικτες που δεν χρειαζεσαι.
Θες να πεσεις,ε πεσε χωρις υποκρισιες τοτε.

υ.γ. για το κιτρινο σκουληκι δεν εχω αμφιβολλια.Αλλα ανθρωπινα εντελως,ελπιζω ο Τσακιρης να μην χαιρεται τουλαχιστον.