Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

Μπέλιτς τέλος!

Μεγάλο πλήγμα για τον Πανιώνιο, να βρεθεί ξαφνικά χωρίς δεύτερο έμπειρο τερματοφύλακα. Σε κάθε περίπτωση που δεν θα μπορέσει να αγωνιστή ο Υπερ-Μάχο, ο μόνος τερματοφύλακας που διαθέτουμε είναι ο άπειρος νεαρός Παναγόπουλος. 
Να πω την μαύρη αλήθεια, προτιμάω τον κάθε Παναγόπουλο, παρά τον Μπέλιτς. Ούτε να τον δω δεν θέλω. Καλύτερα χωρίς τερματοφύλακα, παρά με τον Μπέλιτς, Όπου κι αν πάει, τους λυπάμαι... Είναι τόσο άχρηστος, που προτιμούσα ακόμα και τον σαγόνια τον Μπεθέρα...

Δεν τιμάει τον Πανιώνιο να χάνει ποδοσφαιριστές με προσφυγές, αλλά... για τον συγκεκριμένο δεν θα κλάψω! Τα 2 γκολ που έφαγε με την Ξάνθη, δεν θα τα ξεχάσω ποτέ. 


Αντιγράφω από τον sport.gr:

Η Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών έκανε δεκτή την προσφυγή του Τόμας Μπέλιτς, κάτι που σημαίνει ότι ο Σλοβάκος τερματοφύλακας είναι ελεύθερος να διαπραγματευτεί την μεταγραφή του σε όποια ομάδα επιθυμεί.
Στην ΠΑΕ Πανιώνιος δηλώνουν έκπληκτοι από την απόφαση αυτή και σκοπεύουν άμεσα να καταθέσουν έφεση κατά αυτής. Δεν μπορούμε να πιστέψουμε ότι βγήκε τέτοια απόφαση. Θα ασκηθεί έφεση μόλις πάρουμε στα χέρια μας το σκεπτικό της απόφασης και είμαστε απόλυτα πεπεισμένοι ότι ο Πανιώνιος θα δικαιωθεί στο τέλος, αφού δεν υπάρχει καμία εκκρεμότητα" τόνιζαν κύκλοι της διοίκησης σήμερα το πρωί.
Από εκεί και πέρα, ημέρα ξεκούρασης ήταν η σημερινή (1/2) για τους ποδοσφαιριστές του Πανιωνίου, αφού ο Τάκης Λεμονής τους έδωσε μία ημέρα ρεπό. Οι κυανέρυθροι επιστρέφουν στο "Απήλιον" αύριο Τετάρτη στις 11 το πρωί.

Στη διοίκηση πάντως, επικεντρώνονται πλέον στην επίλυση θεμάτων που αφορούν την ομάδα, όπως η καλύτερη οργάνωση της ΠΑΕ, η αναδιάρθρωση ρόλων και γενικότερα λύσεις που θα καταστήσουν περισσότερο "ευέλικτη" την καθημερινή λειτουργία. Σήμερα (1/2) το πρωί πραγματοποιήθηκε σύσκεψη της διοίκησης στα γραφεία του γηπέδου όπου συζητήθηκαν όλα αυτά τα θέματα.
  
Στους αγώνες με ΠΑΟΚ (εντός) και ΑΕΚ (εκτός) θα εκτίσει την ποινή των 2 αγωνιστικών λόγω συμπλήρωσης κίτρινων καρτών ο Μάρτιν Λάτκα, όπως αποφάσισε το τεχνικό επιτελείο.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.sport.gr/default.asp?pid=4&aid=86008#ixzz1CjsMbdRz

1 σχόλιο:

amanAM είπε...

To σχόλιο που ακολουθεί, το έγραψα στο http://brfunatic.blogspot.com/2011/02/blog-post.html
Απλώς για να μην το ψάχνω, το μεταφέρω και εδώ:

Το καλοκαίρι δεν θα υπάρχει o Πανιώνιος όπως τον γνωρίζουμε σήμερα.

Δεν βλέπω την χρησιμότητα να κάνω κριτική στον διαχειριστή της κρίσης, και όχι στον Δημιουργό της.

Είναι άδικο να κρίνεται ο Βεντούρης για όσα προβλήματα παρέλαβε, ενώ είναι αδύνατο να τα επιλύσει...

Χάρη σε προσωπικές γνωριμίες και την βοήθεια του Μαρινάκη, πιθανόν να καταφέρει να μην πέσουμε στην βήτα ΕΘνική.

Πέραν τούτου, τι άλλο μπορεί να κάνει?

Δεν νομίζω πως ο Τσακίρης χάρισε τις μετοχές του. Οι μετοχές του είχαν προίκα πολλά αδιέξοδα και πολλές υποχρεώσεις...