Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011

1-0 σκέτο χρυσάφι

Νίκη χρυσάφι, 3 υπερπολύτιμοι βαθμοί...  
Πανιώνιος ΠΑΟΚ: 1-0


Σήμερα ο Πανιώνιος έπαιξε σαν ομάδα που θέλει να νικήσει, με παίκτες που έκαναν ότι μπορούσαν. Σε αντίθεση με άλλα παιχνίδια, όπως για παράδειγμα με τον Εργοτέλη, κάποιοι ίδρωσαν περισσότερο απότι συνήθως. Εάν στο πρωτάθλημα έπαιζαν μόνο ο Άρης, ο ΠΑΟΚ, η ΑΕΚ και ο Παναθηναϊκός, θα είχαμε πολύ καλύτερη θέση στην βαθμολογία. Όμως δικαιολογημένα βρισκόμαστε σε αυτήν την θέση, αφού στα παιχνίδια με Ξάνθες, Εργοτέληδες, Ατρόμητους και λοιπές μικρομεσαίες ομάδες, οι παίκτες μας δεν θέλουν να παίξουν μπάλα, δεν ιδρώνουν, δεν παλεύουν.

Σήμερα είχαμε και την τύχη με το μέρος μας, αφού τις 3 γκέλες του Σιόβα δεν τις πληρώσαμε, ιδίως μια εξ αυτών είναι η μοναδική ευκαιρία του ΠΑΟΚ που έχασε ο Σαλπιγγίδης.

Εντυπωσιακά αγωνιστικός ο Ριέρα, που κέρδισε μετά από εξαιρετική ενέργεια το πεντακάθαρο πέναλτι που εκτέλεσε άψογα ο Μπάλαμπαν. Ο Μπάλαμπαν επίσης καλός, όταν θέλει ξέρει και μπορεί να ηγηθεί της επίθεσης. Αρκετές χαμένες ευκαιρίες από τον Φανούρη, που προσπάθησε και είχε θετικές ενέργειες. Ο Γκαλίτσιος καλός σαν αριστερό μπακ, δέσποσε στην άμυνα ο Τσότσαλιτς που πιστεύω ότι ήταν ο κορυφαίος παίκτης μας. Καλός και ο Γιόνσον, καθώς και ο Όμο. Ο Κούκετς όταν μπήκε έχασε την ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα και να κλειδώσουμε το παιχνίδι, να γλυτώσουμε την αγωνία μέχρι τέλους.

Τι άλλαξε λοιπόν σήμερα? Απλώς παίξαμε 11 εναντίον 11. Δεν είχαμε στο κέντρο αυτόν τον Κουμορτζί που όχι μόνο δεν προσφέρει, αλλά προφανώς σαμποτάρει την ομάδα, είτε εσκεμμένα είτε όχι, ποσώς με ενδιαφέρει. Το άλλο που άλλαξε, ήταν ότι η φανέλες του ΠΑΟΚ συγκινούν περισσότερο τους παίκτες της ομάδας μας, παρά οι φανέλες της Κέρκυρας ας πούμε. Αυτό είναι ένα θέμα, που πρέπει άμεσα να λυθεί από τους αρμόδιους.

Με την ΑΕΚ, θα χρειαστούμε 14 λιοντάρια, που θα πρέπει να φάνε σίδερα να πάρουν ότι περισσότερο μπορέσουν.

Δεν θα αναφερθώ καθόλου σε αληταράδες τύπου Γκαρσία, Τσιρίλο αλλά και Λίνο. Και οι τρεις έπρεπε να αποβληθούν από το πρώτο ημίχρονο. Ο διαιτητής γελοίος, σφύριζε πολλά ανάποδα, έκανε τα στραβά μάτια σε πολλές περιπτώσεις, πάλι καλά που σφύριξε το πέναλτι. Οι επόπτες ανεκδιήγητοι. Απλά παρίστανται, και σηκώνουν το σημαιάκι μετά την υπόδειξη του διαιτητή. Με τέτοια διαιτησία, είναι λογικό να παραπονούνται οι πάντες.

Για την συμπεριφορά των φιλάθλων αλλά και της αστυνομίας στην είσοδο της θύρας 2, θα αναφερθώ αύριο-μεθαύριο, σήμερα ας μείνουμε στην σπουδαία νίκη.

7-8 ήττα στο πόλο από την Βουλιαγμένη. 

Προηγήθηκε ο Πανιώνιος με 7-4 στο τρίτο οκτάλεπτο,  κάπου εκεί όμως πήγανε όλα ανάποδα, οι παίκτες μάλλον χαλάρωσαν θεωρώντας πως το παιχνίδι είχε κριθεί, και δεν μπόρεσαν ποτέ να επιστρέψουν.Κρίμα, ήταν πολύ σημαντικό να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι. Τίποτα δεν χάθηκε, αλλά δυσκολεύουν τα πράγματα, στενεύουν τα περιθώρια.

86-69 νίκη στο μπάσκετ, τον Πανελλήνιο.

10 σχόλια:

vyruss είπε...

Το γκολ από τη 2: http://www.youtube.com/watch?v=kjvwwubxKNw

amanAM είπε...

Το είδα, το είδα!!! Στου Ίωνα.

Συγχαρητήρια για την ψυχραιμία... Κάποιοι δίπλα μου δεν κοίταζαν καν. Εγώ κοίταζα, αλλά η ψυχή μου ξέρει!!!

vyruss είπε...

Κι εγώ στη φάση που άρχισε να ψάχνει τη μπάλα ο Μπάλαμπαν γύρισα πλάτη γιατί τον φοβήθηκα! Αλλά μετά άλλαξα γνώμη και έβγαλα το κινητό :)

amanAM είπε...

Εξαιρετική ποιότητα, για κινητό!!!

amanAM είπε...

Δεν πάει καθόλου καλά το πράγμα στην Ισπανία... Χάνει η Μπάρτσα!

amanAM είπε...

δεν πρόλαβα να το γράψω, κι έγινε το 1-1. Μένουν 10 λεπτά...

amanAM είπε...

http://livetv.ru/webplayer.php?t=ustream&c=64407&lang=en

amanAM είπε...

4 λεπτά καθυστερήσεις...

amanAM είπε...

Πίκρα στο πόλο, πίκρα και από την Ισπανία.

Δεν γίνεται να τα έχει όλα κανείς!

amanAM είπε...

Βλέποντας προσεκτικά τα στιγμιότυπα, υπάρχει μια φάση στο πρώτο ημίχρονο που υπάρχει μια ανατροπή στην γωνία της περιοχής, που αναλύοντας της φάση με το μικροσκόπιο, ο παίκτης του ΠΑΟΚ είναι εντός περιοχής την ώρα που ανατρέπεται από τον τΣΌΤΣΑΛΙΤς.

Κλάσματα του δευτερολέπου πριν, αλλά και αμέσως μετά (που πέφτει από την ανατροπή) ο παίκτης του ΠΑΟΚ ήταν εκτός περιοχής.

Δεν υπήρξε ούτε μισό σφύριγμα στο παιχνίδι, που να έπαιξε έδρα ο διαιτητής. Είμαι 1000% βέβαιος πως εάν το είχε δει, θα το έδινε, δεδομένου ότι θα ήταν εις βάρος μας.

Το να έχουν ξεσηκωθεί οι δημοσιοκάφροι να λένε πως αδικήθηκε ο ΠΑΟΚ, είναι αστείο!!!
Οι ίδιοι οι ΠΑΟΚτσήδες είναι θυμωμένοι με την ομάδα τους (για την μέτρια εμφάνιση), όχι με τον διαιτητή.