Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

χρυσός βαθμός στο σακούλι

ΑΕΚ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ= 1-1 
(φασούλι το φασούλι, γεμίζει το σακούλι)

Μετά από ένα μέτριο παιχνίδι και από τις 2 ομάδες, βρέθηκε η ΑΕΚ να προηγείται από ένα κόρνερ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, ενώ μέχρι τότε δεν είχε καμία ευκαιρία και ούτε δημιούργησε άλλη σε ολόκληρο το παιχνίδι, ο δε  Πανιώνιος ισοφάρισε στην πρώτη ευκαιρία που δημιούργησε σε όλο το παιχνίδι, στο 89'. 

Ο διαιτητής προκλητικός, και δεν έχει ούτε την δικαιολογία ότι τον πίεζε ο κόσμος και η έδρα. Χάρισε τις κάρτες που έπρεπε να δείξει στην ΑΕΚ από την αρχή του παιχνιδιού, σφύριζε φάουλ εις βάρος μας ακόμα και το μαρκάρισμα με τα μάτια, και προκάλεσε εκνευρισμό. 

Ένας εκ των (μόνιμα) εκνευρισμένων παικτών μας, ο απαράδεκτος Ριέρα, έριξε μια καρπαζιά εκτός φάσης στον αληταρά τον Καφέ, ο οποίος γκρεμίστηκε σαν χάρτινος πύργος!!! Ευτυχώς για εμάς ούτε ο διαιτητής ούτε ο επόπτης το είδαν, αλλιώς δεν την γλύτωνε την κόκκινη ο Ριέρα, που είναι εντελώς αδικαιολόγητος, και πιθανότατα θα στοίχιζε στην ομάδα μας τον βαθμό που στο τέλος κατάφερε να τσιμπήσει από την Κούλα, αφού με 10 παίκτες τα πράγματα θα γινόντουσαν πιο δύσκολα. Ακόμα κι αν δεν τιμωρήθηκε από τον διαιτητή, πρέπει να τιμωρηθεί από την διοίκηση της ομάδας.

Ο σπήκερ της Νόβα εκνευριστικά ΑΕΚτζής, αντί να ντρέπεται για τα χάλια που παρουσίαζε η ομάδα που εμφανώς υποστηρίζει, χαιρότανε που επιτέλους θα έκανε νίκη, αλλά η χαρά του κόπηκε απότομα από το γκολ του Μήτρογλου, από σέντρα του Γκαλίτσιου. Ένα 100% "Ολυμπιακό" γκολ, θα λυσάξουν πάλι οι χανούμισσες ότι είμαστε παράρτημα. Το τόνισε και ο σπήκερ!!! Οι δύο παίκτες του Ολυμπιακού συνδυάστηκαν...
Κατ αυτήν την έννοια, κι αυτοί δικό μας παράρτημα είναι, με τόσους παίκτες που πήρανε από εμάς, έχουν γίνει μόνιμος πελάτης μας. Ανοίγει τα πόδια, κι εμείς περνάμε! 4 βαθμούς τον χρόνο παίρνουμε από αυτούς, τα τελευταία χρόνια. Αυτοί είναι δικό μας παράρτημα, αφού αυτοί  είναι που μας δίνουν τους βαθμούς... Εάν παίρναμε τόσους βαθμούς και από τις άλλες ομαδούλες (Εργοτέληδες, Ξάνθες, κλπ) θα ήμασταν πολύ ψηλά.

Με δυσκολία πρακολούθησα αυτό το βαρετό ματς, δεν ξεχώρισα κανέναν παίκτη και από τι 2 ομάδες, θεωρώ ότι κακοποιήθηκε το ποδόσφαιρο επί μιάμιση ώρα, και πως το θέαμα ήταν επιπέδου γάμα εθνικής. Το αποτέλεσμα καλό για εμάς, δεδομένου ότι η ομάδα μας έχει αυτά τα χάλια.

Χάρη και στην Κέρκυρα, πήραμε μια ανάσα 3 βαθμών από τον Αστέρα. Μια χαρά, 4 βαθμοί με ΠΑΟΚ εντός και ΑΕΚ εκτός, δεν είναι άσχημα. Το θέαμα όμως κακό, όπως και όλου του Ελληνικού πρωταθλήματος. Ελληνική τραγωδία είναι αυτό, και όχι πρωτάθλημα ποδοσφαίρου. Οι οπαδοί που πληρώνουμε για να το δούμε αυτό το θέαμα, έπρεπε να κλαίμε...

12 σχόλια:

IWN1998 είπε...

Το προϊόν είναι για τα μπάζα...με τέτοιο θέαμα, που μόνο για υπνωτισμό κάνει...
Ωραίο αυτό με την ΑΕΚ ως διαχρονικό παράρτημα του Πανιωνίου ... και όχι πολύ μακριά από την πραγματικότητα. Μου χαλάς λίγο το δικό μου περσινοπροπέρσινο εύρημα, αυτό του διαχρονικού ΑΡΠΑΓΑ.

ΑκραιφνήςΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είπε...

Πόσο κάνει ρε γαμώτο ο Μήτρογλου;
δέν μπορούμε να τον αγοράσουμε το καλοκαίρι;

vyruss είπε...

Ναι γενικά τα τελευταία χρόνια έχουμε ανοίξει πελατειακές σχέσεις με κιτρινόμαυρα σωματεία (σκουλήκια, παστουρμάδες κλπ) και πολύ με χαροποιεί!

amanAM είπε...

4 γκολ σε 5 συμμετοχές, ο Μήτρογλου χάρη στον Πανιώνιο βάζει τα γυαλιά σε πολλούς, και ο Πανιώνιος χάρη στον Μήτρογλου ελπίζει να την σώσει την χρονιά

amanAM είπε...

η Μπαρτσελόνα υποφέρει...

1-1 με την Μπιλμπάο, και θέλει άλλα 15 λεπτά.

amanAM είπε...

2-1 στο 78'

Άστο διάλο, αγχώθηκα!!!

vyruss είπε...

Για κάποιο λόγο, ενώ φοράνε κόκκινα μπλε, η Μπάρτσα και η Ρεάλ μου είναι αντιπαθείς ομάδες, ίσως γιατί μου θυμίζουν τους βαζελόγαυρους.

vyruss είπε...

Tο κόκκινα-μπλε πήγαινε μόνο στη μπάρτσα, προφανώς. Απλά δεν πάω ούτε τη ρεάλ...

amanAM είπε...

την Μπαρτσελόνα την γουστάρω εδώ και πολλά χρόνια, αρχικά την συμπάθησα λόγω χρωμάτων.

Αλλά την πάω με χίλια, γιατί έχει ακαδημίες, έχει υπερπαραγωγή ταλέντων, έχει σχέδιο παραγωγής ταλέντων για τα επόμενα 20 χρόνια, από 5 χρονών μέχρι την πρώτη ομάδα ακολουθούν συγκεκριμένο μοντέλο, και τίποτα από ότι βλέπουμε δεν είναι τυχαίο.

Αντιθέτως η Ρεάλ, πέραν της βασιλοχουντικής ιστορίας της, είναι ένας Ολυμπιακός που αγοράζει ότι κινείται και αξίζει.

Εδώ και πάρα πολλά χρόνια, ονειρεύομαι έναν Πανιώνιο που θα παίρνει τα παιδάκια, και θα τα κάνει Μέσσηδες, Τσάβηδες, Ινιέστες κλπ, έστω και σε πιο light βερσιόν, πιο Ελληνική.

Στα μέσα της δεκαετίας του 90, έβλεπα παιδικές και εφηβικές ομάδες του Πανιωνίου (και όχι μόνο) να έχουν παιδιά με μεράκι και ταλέντο. Όλα αυτά τα παιδιά χάθηκαν κάπου στον δρόμο. Είναι κρίμα.

Η Μπαρτσελόνα που θαυμάζω, είναι σχέδιο και εφαρμογή του Γιόχαν Κρόιφ, που προχώρησε πολύ πιο πολύ το μοντέλο του Άγιαξ, ο οποίος αρκέστηκε από ένα σημείο και μετά να φτιάχνει μια ομάδα ανά δεκαετία και να μοσχοπουλάει.

Κάποιοι τον πίστεψαν, τον εμπιστεύτηκαν, και τα αποτελέσματα φαίνονται τα τελευταία χρόνια.

ΑκραιφνήςΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είπε...

Κι εγώ Μπαρτσελόνα είμαι λόγω χρωμάτων, αλλά γιατί νιώθω και μιά κρυφή ικανοποίηση όταν χάνει; Άβυσσος η ψυχή τού ανθρώπου...

zamis είπε...

γιατι ειναι πλεον καθεστωτικη,
αβυσσος η ψυχη των Πανιωνιων,lol!

amanAM είπε...

η αλήθεια είναι ότι κι εγώ έβλεπα με συμπάθεια την Αθλέτικο Μπιλμπάο να ισοφαρίζει και να κρατάει το 1-1, αν και υπήρξε ένα πέναλτι που έθαψε ο διαιτητής, αλλά... σκεφτόμενος ότι εάν παραμείνει έτσι το αποτέλεσμα θα χαρεί η Ρεάλ, χάρηκα που τελικά νίκησε η Μπάρτσα.

Συνήθως δεν θα ένοιωθα έτσι, εάν από πίσω ακολουθούσε οποιαδήποτε άλλη ομάδα δεν θα με ένοιαζε, αλλά την Ρεάλ δεν την πάω με τίποτα!!!