Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

Τυχαίο? Δεν νομίζω!

Όταν ένα άτομο συνεχίζει να κάνει το καθήκον του με επαγγελματισμό και συνέπεια, ότι κι αν συμβαίνει, όταν δεν ψάχνει για άλλοθι και δικαιολογίες για να παραιτηθεί ή να λουφάρει, τα αποτελέσματα είναι ορατά από εχθρούς και φίλους.

Όποιος νομίζει πως ο Πανιώνιος είναι πολύ λίγος για να αναδειχτεί σαν παίχτης, για να καταξιωθεί, για να δείξει τι αξίζει, ας διαβάσει παρακάτω:

Οι καλές εμφανίσεις του Γιούργκεν Μάχο με την φανέλα του Πανιωνίου έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον τόσο του Ολυμπιακού όσο και του Παναθηναϊκού, όπως αναφέρει το «transfermarkt» στην παρουσίαση του παίκτη.

H γερμανική ιστοσελίδα υποστηρίζει πως για τον διεθνή Αυστριακό τερματοφύλακα των «κυανόλευκων», «εκτός από την Ραπίντ Βιέννης, ενδιαφέρον για την απόκτησή του έχουν δείξει ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός. Επιπλέον, η περίπτωσή του απασχολεί την τουρκική Μπούρσασπορ αλλά και το Ανόβερο».

http://www.sport-fm.gr/article/459003

ΥΓ. Όταν δήλωνε ο Σισέ ότι αισθάνθηκε σαν να τον πήδηξαν, δεν φαντάστηκα ότι θα το υποστηρίξει τόσο καλά το κόνσεπτ. Η αλήθεια λοιπόν να λέγεται: Ζιμπριλ, πολύ σου πάει η νέα σου εμφάνιση, πάντα τέτοια.

 

1 σχόλιο:

amanAM είπε...

Άσχετο με τον Πανιώνιο, αλλά σχετικό με τον αγώνα κάποιων ανθρώπων, που φέρνει επιτέλους κάποιο αποτέλεσμα:

http://www.sport-fm.gr/article/459098

Μπράβο τους!