Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

ημιτελικός του ΛΕΝ ΤΡΟΦΥ

Το πρώτο βήμα για την πρόκρισή του στον τελικό του LEN Trophy ανδρών για δεύτερη φορά στην ιστορία του, θέλει να κάνει την Τετάρτη (16/2, 19.30) ο Πανιώνιος.

Η ομάδα της Νέας Σμύρνης αντιμετωπίζει τη Χόνβεντ στη Βουδαπέστη στον πρώτο ημιτελικό της διοργάνωσης και ελπίζει σε ένα θετικό αποτέλεσμα, που θα της επιτρέψει να διατηρήσει τις ελπίδες πρόκρισης εν όψει της ρεβάνς στην έδρα της στις 9 Μαρτίου.

Η αποστολή του Πανιωνίου αναχωρεί την Τρίτη (15/2) για την ουγγρική πρωτεύουσα, με τους "κυανέρυθρους" να αναγνωρίζουν τις δυσκολίες της αναμέτρησης.

"Μας περιμένει ένα δύσκολο ματς. Η Χόνβεντ θα στηριχτεί στο ουγγρικό στιλ παιχνιδιού, την κόντρα, και θα προσπαθήσει να επιβάλλει γρήγορο ρυθμό. Εμείς θα πρέπει να αποσπάσουμε ένα θετικό αποτέλεσμα, που να μας επιτρέπει να διεκδικήσουμε την πρόκριση στον επαναληπτικό της Νέας Σμύρνης", δηλώνει ο διεθνής περιφερειακός του Πανιωνίου, Ανδρέας Μιράλης και συνεχίζει: "Πιστεύω πως νίκη, ισοπαλία ή ήττα μέχρι ένα γκολ διαφορά, θα είναι καλό αποτέλεσμα για μας. Η Χόνβεντ διαθέτει έδρα καμίνι, το πιο σημαντικό επομένως για εμάς είναι να διατηρήσουμε τον έλεγχο και το ρυθμό του ματς. Εχουμε παίξει ξανά στην Ουγγαρία με τη Χόνβεντ και γενικά έχουμε την εμπειρία τέτοιων αγώνων και από την προπέρσινη πορεία μας στη διοργάνωση, όπου στον τελικό πάλι ουγγρική ομάδα είχαμε αντιμετωπίσει, άρα ξέρουμε τι ατμόσφαιρα θα συναντήσουμε και πως θα αντεπεξέλθουμε".

Διαβάστε περισσότερα: http://www.sport.gr/default.asp?pid=4&aid=87080#ixzz1E0PbezP8

Δεν υπάρχουν σχόλια: