Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2010

Αύριο με τις Σέρρες, για το διπλό...

«Πρώτη» του Τάκη Λεμονή σήμερα το πρωί (11:00 πμ.) στο «Απήλιον» και ο Έλληνας τεχνικός βρέθηκε μετά από περίπου 2 χρόνια ξανά στο προπονητικό κέντρο των κυανερύθρων. Νέο πρόσωπο ο βοηθός του Τάκη Λεμονή, Μιχάλης Καβαλιέρης, ενώ επέστρεψε από σήμερα πάλι στην ομάδα και ο γιατρός Νίκος Χρηστίδης.

Ο πρόεδρος του Πανιωνίου ΓΣΣ κ. Βεντούρης βρέθηκε στο «Απήλιον» και μίλησε στους ποδοσφαιριστές. Εν συνεχεία τους παρουσίασε τον Τάκη Λεμονή και τον βοηθό του Μιχάλη Καβαλιέρη. 

Ο Τάκης Λεμονής, με τη σειρά του, είχε μία πρώτη γνωριμία με τους ποδοσφαιριστές του Πανιωνίου, αρκετούς εκ των οποίων γνώριζε από την προηγούμενη θητεία του στον «Ιστορικό». Αμέσως μετά η ομάδα ακολούθησε ένα ελαφρύ πρόγραμμα προπόνησης και αναχώρησε για το αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» απ’ όπου ταξίδεψε για τις Σέρρες, μέσω Θεσσαλονίκης.

Ο Τάκης Λεμονής ανακοίνωσε την αποστολή του Πανιωνίου, η οποία είναι η εξής: Μάχο, Παναγόπουλος, Μανιάτης, Κοντοές, Λάτκα, Σιόβας, Όμο, Τσοτσαλίτς, Σάμαρης, Αναστασόπουλος, Οκπάκο, Ριέρα, Γουνδουλάκης, Σαλαλί, Κούκετς, Γιόνσον, Σκούρτης, Κολοβός.

Σχόλιο:  Κάποιοι παραιτήθηκαν για την πρόσληψη του Δάρα, επειδή και   καλά θίχτηκαν από όσους έβλεπαν φαντάσματα... Η νέα διοίκηση της ομάδας, γιατί προτίμησε τον κύριο Χρηστίδη, που προφανώς είναι ακριβότερος από τον Δάρα, εάν δεν υπήρχε φωτιά κάτω από τον καπνό?

Ο Μπάλαμπαν τι έπαθε? Έσκισε το καλτσόν του? Respect στον Λεμονή που τον άφησε στο σπίτι του.

Τι τραυματισμός είναι αυτός του Κουμορτζί, που δεν λέει να γιάνει, αλλά σκίζονται παληκάρια στην ποδιά του, ποιός θα πρωτοπάρει τον τραυματία?  



3 σχόλια:

τρελοπανιωνιος είπε...

ΦΙΛΕ Ο ΚΟΥΜΟΡΤΖΙ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΡΕΛΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ, ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΕΤΣΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΟΜΙΖΕΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΦΩΝΑΖΕΙ ΣΑΝ ΤΡΕΛΟΣ...

amanAM είπε...

Αυτό καταλαβαίνω και εγώ...

Miltos@Chios είπε...

Ειναι προφανες...