Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010

Αποκλειστικό: Έκλεισε ο Μήτρογλου στον Πανιώνιο!!!

Έστειλα γράμμα τον Άγιο Βασίλη, και για πρώτη φορά μου έστειλε απάντηση στο γράμμα μου, πως φέτος αντί για δώρο, θα φέρει τον Μήτρογλου σε εμάς, για να φορτώσει τις αντίπαλες άμυνες με τόσα γκολ, όσα δεν είδαμε ούτε στον ύπνο μας...

Για να δούμε, άραγε μου είπε την αλήθεια ο Άγιος?

Θεωρώ πως στον Πανιώνιο ο Μήτρογλου θα έχει μακράν την μεγαλύτερη ευκαιρία της ζωής του να δείξει τι αξίζει, να πάρει χρόνο συμμετοχής, να δουλέψει με τον Λεμονή και να στρώσει την συνέχεια της καριέρας του.

Θα γίνει ότι και ο Λουκίνας στην Καλλονή: Πρώτος μάγκας!!!

8 σχόλια:

panthers kastoria είπε...

gia plaka to les h einai alh8eia ?

amanAM είπε...

Ένα πουλάκι μου το είπε, για αλήθεια. Αλλά δεν μπορώ να αποκαλύψω τις "πηγές" μου. Σύντομα θα δούμε πόσο αξιόπιστη ήταν η πηγή...

IWN1998 είπε...

Επί τη ευκαιρία, χθές για δεύτερη συνεχή αγωνιστική, με γκολ στο 94', ο Λουκίνας, έδωσε μέσα στη Νεάπολη τη νίκη στην Καλλονή. Τυχάιο; Δεν νομίζω...

τρελοπανιωνιος είπε...

http://panioniaidea.blogspot.com/2010/12/blog-post_11.html

πρεπει να ειναι σωστη η πηγη σου , μου το εχουν πει πριν τα μεσα του Δεκεμβρη οτι ειναι 99% οκ ο παικτης απλος δεν μπορει να ανακοινωθει ακομα για διαφορους "τεχνικους" λογους, και τοτε οταν εκανα την αναρτηση μου ειπαν να μην το σχολιασω παραπανω....

amanAM είπε...

Εγώ δεν είμαι δημοσιογράφος για να ενημερώνω επιλεκτικά. Ούτε χτενίζω τι θα πω ή τι θα σκεφτώ.

Η πηγή μου είναι Ολυμπιακών φρονημάτων, και δεν έχει την παραμικρή σχέση με τον Πανιώνιο.

Θεωρώ ότι είναι πολύ καλή κίνηση να έρθει ο Μήτρογλου στον Πανιώνιο, και κάθε τέτοιος παίκτης θα έπρεπε να βλέπει τον Πανιώνιο σαν ξερολούκουμο.

Δείτε τον Φετβατζίδη ας πούμε: Πήρε ευκαιρίες, έγινε γνωστός, αλλά παιχνίδια θα πάρει ελάχιστα.

Και τόσα που πήρε, πάλι καλά για τα Ελληνικά δεδομένα.

Ο χι Μήτρογλου, και ο ψι Φετβατζίδης, στον Πανιώνιο θα έπαιζαν σχεδόν πάντα βασικοί, θα έχαναν ευκαιρίες, θα είχαν όμως και την ευκαιρία να αποκτήσουν εμπειρία, να ψηθούν.

Ακόμα και τον Μπάλαμπαν, που δεν έχει δα και μέλλον, μας έχει κρεμάσει τόσες φορές και ακόμα και τώρα, συνεχίζει να έχει ευκαιρίες!!!

Αυτό που δεν πρέπει να πάθουν τέτοιοι παίκτες, είναι να βολευτούν να είναι πρώτοι μάγκες στο χωριό.

Όχι, πρέπει να βοηθήσουν το χωριό να μεγαλώσει, να γίνει μια μικρή πόλη, να μεγαλώσει κι άλλο σαν πόλη, ενώ οι ίδιοι να είναι έτοιμοι για μάγκες στην πρωτεύουσα!!!

Ότι ακριβώς έκανε ο Τζαβέλας. Ακόμα και όταν έγινε βασικός, συνέχεια βελτιωνόταν, δούλεψε τα στημένα, και ξεχώρισε τόσο που κανένας δεν μπορούσε πλέον να τον αμφισβητήσει.

Εγώ προσωπικά, τον Μήτρογλου τον ζαχαρώνω πάνω από 2 χρόνια. Όχι ότι δεν χάνει ευκαιρίες, αλλά είναι πραγματικό σέντερ φορ, έχει κεφαλιά, έχει σουτ μέσα και έξω από την περιοχή, έχει πάθος, έχει τσαγανό, και μπορεί να κάνει την διαφορά στον Πανιώνιο.

Θεμιστοκλής είπε...

Ο Μήτρογλου είναι από τους καλύτερους σέντερ φορ στην Ελλάδα και με δυνατότητες περαιτέρω ανέλιξης, αυτό δεν συζητιέται. Αν έρθει στην κρίσιμη καμπή που βρισκόμαστε, λογικά θα βοηθήσει πολύ.
Λογικά όμως θα έρθει δανεικός για έξι μήνες ως αντάλλαγμα την μεταγραφή βασικών παικτών. Κι ο Πανιώνιος, αν τελικά καταφέρει να σωθεί, θα ξεκινήσει τη νέα χρονιά απογυμνωμένος από κάθε ποιοτικό ποδοσφαιριστή. Αντικειμενικά δύσκολη αποστολή, λαμβανομένης υπόψη της υπάρχουσας διοικητικής κατάστασης.
Οπότε, πραγματικός απολογισμός της συναλλαγής αυτής θα γίνει ουσιαστικά στο τέλος της ερχόμενης ποδοσφαιρικής χρονιάς!

amanAM είπε...

Ας την βγάλουμε και φέτος, και βλέπουμε μετά.

Τι θα μας ωφελήσει να πέσουμε από φέτος στην βήτα εθνική?

amanAM είπε...

Πλησιάζει την πλατεία ο Μήτρογλου

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 25 Δεκεμβρίου 2010, 21:56

Την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις στο θέμα της παραχώρησης ως δανεικού του Κώστα Μήτρογλου, ο οποίος δεν υπολογίζεται από τον τεχνικό των «ερυθρόλευκων» Ερνέστο Βαλβέρδε.

Το πιθανότερο σενάριο θέλει τον επιθετικό του Ολυμπιακού να καταλήγει στη Νέα Σμύρνη και τον Πανιώνιο καθώς εκεί βρίσκεται ο πρώην προπονητής της ομάδας του Πειραιά, Τάκης Λεμονής, γεγονός που υπολογίζει ο Μήτρογλου, αν και στο «κυνήγι» παραμένει και ο Άρης.

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=227955&cid=10