Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010

πρόταση της ΑΕΚ για Μανιάτη!!!

Την απόκτηση του Γιάννη Μανιάτη επιθυμούν διακαώς στην ΑΕΚ, προκειμένου να βάλουν τέλος στο πρόβλημα του δεξιού μπακ, θέση που ταλαιπωρεί την ομάδα από την εποχή που εγκατέλειψε ο Βασίλης Μπορμπόκης. Η Ενωση κατέθεσε πρόταση στον Πανιώνιο, η οποία απορρίφθηκε μεν, αξιολογήθηκε ως η πιο σημαντική όμως, από τους παράγοντες της κυανέρυθρης ΠΑΕ.

Η πρόταση της ΑΕΚ αφορούσε 200.000 ευρώ σε μετρητά, τον Χρήστο Πατσατζόγλου με ελεύθερη μεταγραφή και δύο εκ των Αργυρίου, Εντερ, Γκερέιρο ή Νταντόμο, ως δανεικοί μέχρι το τέλος της σεζόν.

Στην Πλατεία θα προτιμούσαν να ακούσουν ένα μεγαλύτερο ποσό, αλλά και κάποιον εκ των Μπερνς, Λεονάρντο, ως δανεικό. Ωστόσο όλα δείχνουν ότι το σίριαλ Μανιάτη... μόλις άρχισε.
Ο πρόεδρος της κυανέρυθρης ΠΑΕ, Γεράσιμος Βεντούρης, επιβεβαίωσε του λόγου το αληθές με δηλώσεις του στην εφημερίδα Sportday. "Με πήρε τηλέφωνο ο κ. Αδαμίδης και μου ζήτησε τον Μανιάτη, προτείνοντας κάποιους παίκτες ως έμψυχα ανταλλάγματα, συν ένα ποσό.
Η συγκεκριμένη πρόταση δεν με ικανοποίησε. Αυτή η προσέγγιση μπορεί να προκαλέσει νέες συζητήσεις, μπορεί και όχι. Είναι, όμως, η πιο ενδιαφέρουσα που μας έχει γίνει μέχρι στιγμής για τον παίκτη".

http://www.sport.gr/default.asp?pid=4&aid=82742
Σχόλιο: Οι ίδιοι οι ΑΕΚτζήδες σχολιάζουν στον sport.gr , και δεν θέλω να συμπληρώσω τίποτα παραπάνω!!!

28/12/2010 12:54
Δηλ.ψαχνουμε για μ@λ@κες? Ποιος θα φορτωθει τα συμβολαια Πατσα,Γκερειρο,Νταντομο? Εντερ να τον κανει τι τουρσι ?Ασε Λεοναρντο ,Παυλη μια ζωη ταλεντα .
28/12/2010 12:53

Με λιγα λογια θα ειχαμε και οικονομικο κερδος απο τη συγκεκριμενη μεταγραφη , καθως θα γλυτωναμε τα συμβολαια του Γκερειρο (600 χιλιαρικα , αρα τα μισα 300) του Νταντομο (50 χιλιαρικα) του Αργυριου και του Πατσατζογλου (καμια 50 αρια χιλιαρικα) συν οσων θα φυγουν ως δανεικοι , συνολο καμια 500αρια χιλιαρικα. Απο αυτα θα διναμε τα 200 στον Πανιωνιο και θα μας εμεναν και 300 για το φετινο συμβολαιο του Μανιατη....

ΥΓ. 
Κανονικά και χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα πραγματοποιήθηκε η σημερινή προπόνηση της ομάδας του Πανιωνίου. Ο Τάκης Λεμονής περίμενε τους κυανέρυθρους στις 11 το πρωί στο προπονητικό κέντρο "Απήλιον", για την πρωινή προπόνηση.
Οι Μπάλαμπαν , Ριέρα και Κούκετς υποβλήθηκαν σήμερα σε εργομετρικές εξετάσεις, στις οποίες είχαν υποβληθεί οι συμπαίκτες τους την προηγούμενη εβδομάδα, λόγω του ότι και οι 3 ποδοσφαιριστές είχαν ελαφρές ενοχλήσεις από τραυματισμούς και δεν είχαν υποβληθεί μαζί με τους υπόλοιπους.
Σε ότι αφορά το "ιατρικό δελτίο" τόσο ο Κουμορτζί, όσο και οι Βαρό, οι οποίοι ακολουθούσαν ατομικό πρόγραμμα πριν οι κυανέρυθροι αναχωρήσουν για διακοπές, έχουν "μπεί" κανονικά σε πλήρη ρυθμό. Αντίθετα μία ενόχληση στη μέση έστειλε τον Σαλαλί για ατομικό πρόγραμμα και εξετάσεις στις οποίες θα υποβληθεί αύριο Τετάρτη. Η πρώτη εκτίμηση πάντως δεν είναι ανησυχητική για τον Αλγερινό επιθετικό του Πανιωνίου.
Η αυριανή προπόνηση θα διεξαχθεί στις 11 το πρωί στο "Απήλιον"
 
Μόνο μία ημέρα ρεπό
 
Ο Τάκης Λεμονής ανακοίνωσε σήμερα στους ποδοσφαιριστές ότι σε ότι αφορά το υπόλοιπο των εορταστικών ημερων, θα τους δώσει μόνο μία ημέρα ρεπό ανήμερα την Πρωτοχρονιά. Η έναρξη του Β' γύρου, με τους δύο αγώνες την εβδομάδα που ακολουθεί μετά την Πρωτοχρονιά, όσο και η βαθμολογική θέση του "Ιστορικού"  δεν αφήνουν πολλά περιθώρια για ρεπό και ξεκούραση. Αυτό εξάλλου τόνισε ο Έλληνας τεχνικός και στην ομιλία του προς τους ποδοσφαιριστές, προαναγγέλλοντας αλλαγές σε ότι αφορά τις προπονήσεις, τον τρόπο λειτουργίας του ποδοσφαιρικού τημ, τη σκληρή δουλειά που τους περιμένει κλπ.


Σχόλιο: Πάλι καλά!!!

3 σχόλια:

zamis είπε...

http://www.sportdog.gr/article/4039/katsada-gia-ta-ouiskia-kai-te-galopoula

παρε πασα!

amanAM είπε...

δεν είχα αμφιβολία...

Όταν έχεις τέτοια ομάδα, και αντί να τους στρώσεις στην δουλειά μπας και κερδίσουν λίγη αξία, τους δίνεις άδεια να φάνε και να πιούνε, τι περιμένεις?

Είναι προφανές πως οι μισοί θα γυρίσουν υπέρβαροι και πιωμένοι!!!

Georgios είπε...

ΑΠΟ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΠΑΥΛΗΣ ΕΧΕΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΞΕΛΙΞΕΩΣ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΞΟΦΛΗΜΕΝΑ ΣΑΠΑΚΙΑ.ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΦΟΡΤΩΘΟΥΜΕ ΠΑΛΤΑ ΓΙΑΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΗΠΙΟΣ Ο ΦΕΤΙΝΟΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ !!!!