Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2010

φρέσκα νέα

Ολοκληρώθηκε σήμερα 10/12/2010, η υπογραφή προσυμφώνου μεταβίβασης του 67% των μετοχών της ΠΑΕ Πανιώνιος προς τον Ερασιτέχνη Πανιώνιο. Από αυτή τη στιγμή ο Ερασιτέχνης Πανιώνιος, αναλαμβάνει και την ουσιαστική διοίκηση και λειτουργία της ομάδας. Η οριστική μεταβίβαση θα γίνει με την έκδοση της σχετικής άδειας από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, κατεύθυνση προς την οποία θα κινηθούν και τα δύο μέρη για σχετική επίσπευση.


Ο Τάκης Λεμονής είναι αρκετά πιθανό να επωμιστεί το φορτίο της αγωνιστικής αλλά και βαθμολογικής ανόδου του Πανιώνιου. Σύμφωνα με πληροφορίες του NOVAΣΠΟΡ FM 94.6 τα άτομα της νέας διοίκησης των «κυανέρυθρων» είναι σε επαφές με τον Έλληνα προπονητή για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας. 

http://www.sport-fm.gr/ 
 

8 σχόλια:

zouri1 είπε...

συμφωνησε ο Λεμονης που αυτη την στιγμη τον βλεπω σαν Μουρινιο

amanAM είπε...

το 67% των μετοχών, σημαίνει πως... είτε έχει ήδη πουλήσει ο Τσακίρης τις υπόλοιπες μετοχές του αλλού, είτε πως τις κρατάει για μελλοντική πώληση. Εάν ισχύει το δεύτερο, και δεδομένου ότι ο Ερασιτέχνης είχε ήδη το 10% των μετοχών, θα αρκούσε να του χαρίσει το 41% των μετοχών, και όχι το 67%.

Παράξενο το 67%. 2% λιγότερο από το 69%!!!

amanAM είπε...

Ποιά είναι η διοίκηση σήμερα, η οποία κάνει οποιαδήποτε διαπραγμάτευση?

Παράξενο κι αυτό...

amanAM είπε...

Ο Τάκης Λεμονής θα είναι ο νέος τεχνικός του Πανιώνίου, όπως μετέδωσε πρώτος ο NovaΣΠΟΡ FM 94,6. Ο Έλληνας τεχνικός βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ, είχε συνάντηση με τους ανθρώπους της ομάδας και συμφώνησε για 1,5 χρόνο.

Καλορίζικος!!!

Ο Θεός να βάλει το χέρι του...

amanAM είπε...

Πριν ελάχιστο καιρό, ο Λεμονής ζητούσε πολλά... Τώρα, προφανώς βρέθηκαν τα λεφτά, εκτός κι αν είναι και αυτός μέρος των ανταλλαγμάτων από τον Ολυμπιακό, για την επικείμενη μεταγραφή του Μανιάτη!!!

Βαριέμαι να αρχίσω να γκρινιάζω, μας δουλεύουν ψιλό γαζί.

Το έλλειμα που έγινε περίσσευμα, μετά έμειναν κάτι ψιλά αλλά πρέπει να πουλήσουμε, και πριν πουλήσουμε, αγοράζουμε προπονητή και Ντάριο...

Παράξενα πράγματα.

NK99 είπε...

Το μόνο σίγουρο είναι ότι υπάρχουν πράγματα που δεν ξέρουμε αλλά μάλλον θα τα μάθουμε εκ των υστέρων....Η πρόβλεψη μου είναι ότι δεν θα μας αρέσουν.

IWN1998 είπε...

Απ' όσα γνωρίζουμε από το παρελθόν, ο Τάκης Λεμονής έχει φιλικές σχέσεις με τον κο Γαλλή, που είναι μέλος του ερασιτέχνη.

IWN1998 είπε...

Εγω πάντως θεωρώ ότι κάποιος που έρχεται σε μια ομάδα που είναι σε αυτό το χάλι, επιδιώκει να μην φύγει ο υπηρεσιακός προπονητής γιατί έτσι επιμηκύνει το χρόνο που χρειάζεται για να μάθει την ομάδα. Η κοινή λογική αυτό λέει.