Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010

Όλα έχουν ένα τίμημα...

Όπως αναφέρει σχετικό δημοσίευμα της εφημερίδας "Φίλαθλος", σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του ισολογισμού της, η ΠΑΕ ΑΕΚ έχει ζημια 18.218.642 ευρώ μέσα σε μία σεζόν (από την 1η Ιουλίου 2009 έως 30 Ιουνίου 2010), ποσό που είναι το αρνητικότερο στην ιστορία της.

Ακόμη πιο εντυπωσιακό, όμως είναι ότι η... χασούρα της τελευταίας τριετίας αγγίζει τα 42.000.000, με το έλλειμμα αυτό να έχει δημιουργηθεί από τη σεζόν 2007-08 και έπειτα.

Όπως αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ, ο ορκωτός λογιστής που υπογράφει τον ισολογισμό της ΠΑΕ, αναφέρει ότι για να συνεχίσει να λειτουργεί η εταιρεία πρέπει να γίνει αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου τουλάχιστον 11 εκατομμύρια ευρώ, προκειμένου να μην εμπίπτει στο πεδίο εφαρμογής των διατάξεων του άρθρου 48 του νόμου 2190/20 περί Ανωνύμων Εταιρειών.

2 σχόλια:

panthers kastoria είπε...

ti 8es na peis file m ? oti h aek twra paei gia katastrofi? autoi lene oti pane kai gia neo gipedo

amanAM είπε...

Πέρυσι τέτοια εποχή, εκείνος ο Μπομπ Κοζόνης και καλά ήθελε τις μετοχές της ΑΕΚ, και δεν μπορούσανε να συμφωνήσουν το έλλειμμα. Έκτοτε, χωρίς λεφτά και καλά, αγοράσανε παίκτες, ανανεώσανε συμβόλαια, πήρανε ακριβό προπονητή και τελικά... βάσει χρεών θα έπρεπε να χάσουν το δικαίωμα να συμμετέχουν στο πρωτάθλημα.