Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010

τον τσιμπήσαμε τον βαθμό στιςΣέρρες

Ο γνωστός μέτριος Πανιώνιος, με τις γνωστές αμυντικές αδυναμίες, με την γνωστή ανυπαρξία στον χώρο του κέντρου, και με την γνωστή ανικανότητα στο δημιουργικό τομέα, κατάφερε με ένα γκολ με κεφαλιά του Σιόβα από κόρνερ στο δεύτερο ημίχρονο, στην πρώτη ουσιαστικά προσπάθεια προς το τέρμα των αντιπάλων, να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας, από έναν επίσης μέτριο Πανσερραϊκό. 

Το πέναλτι που καταλογίστηκε στο πρώτο ημίχρονο, έχω την εντύπωση πως ήταν βουτιά του επιθετικού των Σερρών, αλλά τι να λέμε τώρα... Ούτε ο αντίπαλος έδειξε ικανός να πάρει την νίκη, παρόλο που προηγήθηκε, και αντιμετώπιζε την ανοιχτή άμυνα του Πανιωνίου. Βουτιά-ξεβουτιά του επιθετικού των Σερρών, η φάση προήρθε από άλλο ένα τραγικό λάθος της δικιάς μας άμυνας. Δεν γίνεται να κάνουμε συνέχεια δώρα στους αντιπάλους μας!

Γενικά, παρακολουθήσαμε ένα παιχνίδι επιπέδου βήτα Εθνικής. 

Δεδομένων των συνθηκών, μια χαρά ήταν ο βαθμός. Σειρά έχει ο Αστέρας, στην Νέα Σμύρνη. το ερχόμενο Σάββατο Ας ελπίζουμε πως με τον Αστέρα θα τα καταφέρουμε καλύτερα, και θα δούμε κάτι να αλλάζει, με τον Λεμονή στον πάγκο μας. Πρέπει να σπάσουμε την αρνητική παράδοση που έχει δημιουργηθεί φέτος στα παιχνίδια του Σαββάτου.

11 σχόλια:

cdu είπε...

Όμορφος κόσμος, ηθικός ...

Αναρωτιέμαι

vyruss είπε...

Το πέναλτι ήταν 100% από αληθινό δέρμα...

Διαφωνώ πως μας κάνει ο βαθμός. Χρειαζόμασταν νίκη, και μπορούσαμε να την πάρουμε ακόμα και με αυτά τα χάλια.

Πιστεύω πλέον ακράδαντα πως ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ και να σηκωθεί από τον πάγκο θα παίξει καλύτερα από τους Φανούρη, Μπάλαμπαν και τον ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΟ Ριέρα...

amanAM είπε...

@vyruss
Και βέβαια δεν φτάνει ο βαθμός, αλλά... καλύτερα από την νέα διαφαινόμενη ήττα.

------
@cdu
...αγγελικά πλασμένος!!!

IWN1998 είπε...

Αν υπονοείται bet, δεν είχαν πολύ διαφορά τα τρία αποτελέσματα οπότε...

Vyruss, ποιον να σηκώσει από τον πάγκο; Για δες την αποστολή. Πάντως ο Κούκετς στέκεται καλύτερα από τον ανύπαρκτο Φανούρη, ο δε Μπάλαμπαν πιστεύω ότι προσθέτει στην ομάδα έστω και με τα κουσούρια του...και σήμερα θα ήταν χρήσιμος...

amanAM είπε...

Δεν είναι να τους παίρνεις στα σοβαρά, ο Θεός και η ψυχή τους τι είναι αλήθεια, και τι είναι συμφωνημένο από πριν.

antunix είπε...

Ο Ριέρα θέλει λίγο πάγκο να συνέλθει.... Κορδέλα και ιστορία είναι όλο...

IWN1998 είπε...

Δεν ξέρω πόσο είναι το συμβόλαιο Ριέρα και ίσως λόγω ηλικίας να πρέπει να τον κρατήσει η ομάδα αλλά στη δεδομένη περίσταση μάλλον λιγότερο χρήσιμος από το Μπάλαμπαν φαίνεται. Βέβαια εξαρτάται και από το τι και ποιους μπορεί να έρθουν στην ομάδα.

cdu είπε...

@Ίωνα

Αν και άλλαξε το θέμα σου χρωστάω μια απάντηση.

Είπα την προηγούμενη Κυριακή ότι δεν χρειάζονται συνωμοσίες για να εξηγήσουμε τα αποτελέσματα του Πανιώνιου. Τα είπαμε από το καλοκαίρι.

Αλλά κάποιες συμπτώσεις είναι εξωφρενικές. Οι τελευταίες εξελίξεις στην ΠΑΕ δείχνουν μιά πολιτική φιλική προς το λιμάνι και εκεί αποβλέπουμε για ενίσχυση.

Και ξαφνικά, έρχεται η ισοπαλία με μια ομάδα που επίσης δείχνει φιλική με το γάβρο.

Ξέρω γώ ρε Ίωνα;

Έχω γράψει αλλού για περίεργες φετινές ακολουθίες αποτελεσμάτων.

Να αναρωτηθώ λοιπόν πόσα χρόνια έχει ο Πανιώνιος να πάρει βαθμό από τον βάζελο και πως είναι δυνατόν ό Αστέρας να έχει τέσσερεις ισοπαλίες μέσα έξω σε πέντε παιχνίδια;

Τι να πώ;

amanAM είπε...

Δεν είναι δυνατόν ο χειρότερος Παναθηναϊκός όλων των εποχών, να μην μπορεί να νικήσει αυτόν τον Αστέρα Τρίπολης, και να έχει μόνο 5 τελικές προσπάθειες...

Ούτε στέκει να έχει φάει 3 γκολ από τον Εργοτέλη, η Κέρκυρα. Όχι ότι έχει ομάδα η Κέρκυρα, αλλά δεν έχει ούτε ο Εργοτέλης.
Και όμως, εμείς χάσαμε στην έδρα μας, και από τους 2!!!

cdu είπε...

Κοίτα, δεν είναι παράλογο ΑΥΤΟΣ ο βάζελος να μην μπορεί να νικήσει ούτε την Τρίπολη.

Ούτε είναι αφύσικο οι 11 κωλοπετινίτσες του πρωταθληματος να φέρνουν περίεργα αποτελέσματα. Βάζει ας πούμε η μια ένα τυχαίο γκολ, ταμπουρώνεται πίσω και φέρνει το διπλό (ας πούμε Πανιώνιος - Κέρκυρα ή Λάρισα-Πανιώνιος). Αλλά πάλι σε βάθος χρόνου κάτι δεν στέκει.

Τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος πέρυσι νικάει ο Εργοτέλης στην Καβάλα και σώζεται ενώ χάνει στο αμέσως επόμενο παιχνίδι από τον Ηρακλή στο γήπεδο του. Με αυτή τη νίκη σώζεται ο Ηρακλής. Τελευταία αγωνιστική είναι ο Ηρακλής γηπεδούχος και χάνει από τη Ξανθη που επίσης σώνεται. Φέτος ο Ηρακλής φέρνει ένα ωραίο 2-2 στη Ξάνθη, ενώ ο Εργοτέλης φέρνει Χ εκτός με τον Ηρακλή. Η Καβάλα δεν έχει παίξει ακόμη στη Κρήτη.

Και βέβαια υπάρχει το Πανιώνιος-Λάρισα.

Παρανοϊκά;

amanAM είπε...

και βγαίνει μετά ο τότε μεγαλομέτοχος, και λέει πως ήταν ο μόνος ρομαντικός τρελός, ανάμεσα σε λαμόγια...

Πρόπερσι, καιγόμασταν για βαθμούς, και τους πήραμε άνετα στην Τρίπολη, και στην αρχή του επόμενου πρωταθλήματος, τρώμε μια τριάρα εντός έδρας από τον Αστέρα.

Τυχαίο?