Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2010

πολύ σημαντική νίκη με 3-0

Μετά από έναν σπουδαίο αγώνα, τα κορίτσια του βόλεϊ νίκησαν με 3-0 την Λάρισα, και έκαναν ένα σημαντικό βήμα για την μάχη της παραμονής τους στην μεγάλη κατηγορία. Η Λάρισα ανήκει στις αδύνατες ομάδες, αυτές με τις οποίες θα παλέψουμε μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος για την σωτηρία. 

Τα σετ: 25-21, 25-20, 25-21

Εγώ δυστυχώς προτίμησα να παρακολουθήσω τον Μπάλαμπαν και τον Ριέρα να πετάνε στα σκουπίδια τις ελάχιστες ευκαιρίες που μπορεί να δημιουργήσει αυτό το συνονθύλευμα παικτών που ξεφτιλίζουν  το όνομα του Πανιωνίου ακόμα περισσότερο, στον βρωμερό χώρο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, και όχι τις κοπελιές που έδωσαν αγώνα για την φανέλα και την ιστορία της ομάδας μας..

Φαντάζομαι πως έξω από το γήπεδο της Αρτάκης, δεν είχαν στηθεί κάμποσες διμοιρίες των ΜΑΤ για να διαφυλάξουν τα συμφέροντα όσων κονομάνε από τα στημένα παιχνίδια.
Λυπάμαι που δεν επέλεξα σωστά ποιό παιχνίδι αξίζει να παρακολουθήσω. 

Σήμερα γίνεται ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι στο Αρτάκης, στις 5 το απόγευμα η ομάδα του Μπαρτζώκα αντιμετωπίζει το Περιστέρι. Πολύ σημαντικός και κρίσιμος αγώνας και αυτός. Ας ελπίσουμε πως θα πετύχουμε το 4 στα 4.

ΥΓ. Ρε μπας και όλη η μπατσαρία που ήταν εχθές μαζεμένη στο γήπεδο, είχαν κατέβει στην Νέα Σμύρνη για την γιάφκα? http://www.sport-fm.gr/article/350945

Εχθές το απόγευμα, έκαναν ντου σε μια γιάφκα, στην Καισαρείας, αρκετά κοντά στο γήπεδο, εάν κινηθείς από το γήπεδο προς την Ελ Βενιζέλου, κάπου δεξιά...

Λες να ψάχνανε τρομοκράτες που να είχαν έρθει να δούνε την Πανιωνάρα? Αργήσατε κύριοι μπάτσοι, τον δώσαμε τον Τζιμπούρ εδώ και κάτι χρόνια, τον πουλήσαμε στην ΑΕΚ τον τρομοκράτη μας.

Κι εγώ που υποπτεύτηκα πως... είχαν μαζευτεί για το "στημένο" διπλό! Πω πω, συνωμοσιολόγος έχω καταντήσει κι εγώ. Ο πολύς Πανιώνιος βλάπτει σοβαρά την ψυχική υγεία. Με βλέπω σύντομα να καταντάω σαν μποζόνιο, να σχηματίζω πλήρως συμμετρικές σύνθετες κβαντικές καταστάσεις για να ανακαλύπτω συνωμοσίες και διαπλοκές.

ΥΓ2. Κυριακή 5/12 και ώρα 18:05
Ο Αντώνης ο βαρκάρης, όσο και να προσπαθεί, δεν μπορεί να διαβάσει γιατί δεν θα καταντήσει ποτέ μποζόνιο!!! Τι έγινε και δεν παίζει το ποστ?


Διαπιστώνω επίσης, πως έχω την τιμή να έχω αφαιρεθεί από τα ιστολόγια που παρακολουθεί ο Βασίλης, αλλά παρόλα αυτά αναφέρεται σε εμένα... Ίσως να το κάνει χωρίς να παρακολουθεί, να ψυχανεμίζεται τι γράφω με μεθόδους τύπου Γιούρι Γκέλερ! Α ρε Βασίλη, σε λάθος μέρη ψάχνεις για εχθρούς.

2 σχόλια:

antunix είπε...

Τι νόημα ύπαρξης έχει ένα blog που είναι κλειδωμένο?

amanAM είπε...

Ο καθένας πως σκέφτεται, ο Θεός και η ψυχή του...