Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2010

συγχαρητήρια κύριε Τσακίρη

Ελπίζω να απολαύσατε το κατόρθωμα σας, έχετε καταντήσει τον Πανιώνιο σαν τα μούτρα σας!!!

ΥΓ. Όλη η ομάδα ήταν άθλια, από τους παίκτες δεν νομίζω ότι υπάρχει έστω και ένας να έδειξε πως αξίζει να παίζει στην πρώτη εθνική, κάνανε οι γελοίοι 2 νίκες με την ψυχή στο στόμα και αρχίσανε δηλώσεις... 
Το είχα δει το έργο, δυστυχώς. Κάθε φορά που κάνουνε δηλώσεις, ακολουθεί  αποτυχία και απογοήτευση. 

Κανένας δεν θα μπορέσει να με πείσει ότι το ματσάκι σήμερα δεν ήταν στημένο. Πόσο υψηλού κινδύνου αγώνας ήταν αυτός, και υπήρχε τόση μπατσαρία και τόσα ΜΑΤ μέσα και έξω από το γήπεδο? Τι περιμένανε? Γιατί τους είχαν καλέσει? Με την Κέρκυρα παίζαμε, για όνομα του Θεού. Αντί να πάνε να πιάσουνε κάποιον κλέφτη, κάποιον από όλους τους πολιτικούς που παραδέχονται ότι φάγανε λεφτά μαζί με τους ψηφοφόρους τους που εξαγοράστηκαν, κάποιον μεγαλοκαρχαρία, πληρώνουμε όλοι εμείς οι φορολογούμενοι για να κοπροσκυλιάζουν τα ΜΑΤ και να φυλάνε την περιουσία του κυρίου Τσακίρη, που δεν πληρώνει καν φόρους σαν Εφοπλιστής που είναι... 
Εάν στην δικιά μου επιχείρηση γίνουν φασαρίες, θα μου την κλείσουν. Στην εταιρεία του Τσακίρη, τι δουλειά έχουν τόσοι μπάτσοι να την φυλάνε?

Ου να χαθείτε κοπρόσκυλα, θέλατε και θετική ενέργεια... Σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού, όλοι φωνάζαμε υπέρ του Πανιωνίου, αλλά αυτοί οι μισθοφόροι που φοράνε το σήμα της ομάδας μας στην φανέλα τους, δεν προσπάθησαν ούτε μια στιγμή. Τώρα θα παραπονιούνται για την κριτική και τα λόγια που θα γράφουμε στα μπλογκς. Εάν δεν σας αρέσουν όσα λέμε και όσα γράφουμε, να πάτε να αλλού κοροϊδέψετε ρεμάλια.Eάν θέλει ο Μπάλαμπαν θετική ενέργεια, να σουτάρει πρώτα προς το τέρμα, και όχι στα ουράνια. Τι μου θύμισε αυτό το σουτ? Ίδιο με του Μετίν δεν ήταν? Κοπρίτες που τα στήνετε όλα και πληρώνουμε για να σας δούμε!!!

Ντροπή σας. Δεν αξίζει κανένας σας να φοράει την φανέλα του Πανιωνίου, ξεφτίλες.

ΥΓ2. Μίλτο συγνώμη, αλλά δεν μου έμεινε η παραμικρή όρεξη να έρθω στο Μέμπερς για μπυρίτσα και κουβεντούλα. Δεν μου άφησαν την παραμικρή όρεξη οι ξεφτίλες.

ΥΓ3.  Δυσαρεστημένος και στεναχωρημένος, αλλά χωρίς καμία διάθεση να… πετάξει λευκή πετσέτα εμφανίστηκε ο τεχνικός του Πανιωνίου, Άκης Μάντζιος, στη συνέντευξη Τύπου, που ακολούθησε της ήττας 1-0 της ομάδας του από την Κέρκυρα.

«Δεν πρέπει να τα παρατήσουμε. Γνωρίζουμε τις αδυναμίες μας και δεν σημαίνει ότι επειδή κάναμε δυο νίκες, γίναμε καλύτεροι. Ξέρουμε τα προβλήματα μας. Δεν πιστεύω ότι οι παίκτες μου είχαν εφησυχάσει με τις δυο νίκες. Το αντίθετο», είπε ο κ. Μάντζιος, ο οποίος τόνισε στη συνέχεια: «Ήταν ένα άσχημο αποτέλεσμα για την ομάδα μας. Δεν καταφέραμε να κάνουμε μία τρίτη συνεχόμενη νίκη για να… ξεκολλήσουμε. Όμως, πιστεύω ότι έχουμε πολύ δρόμο ακόμα και πρέπει να προσπαθήσουμε όλοι για το καλύτερο».

Σχόλιο: Και βέβαια ρε Μάντζιε πρέπει να το παλέψετε, αλλά... πρέπει και κάπως να παίξετε και λίγη μπάλα. Κατέβασες την ομάδα χωρίς επιθετικό, ποιός θα έβαζε γκολ? Ο Μάχο ή οι οπαδοί? Ποιός θα δημιουργούσε παιχνίδι? Ο Σιόβας με πίσω πάσες, ή ο Κοντοές και ο Όμο που την έστελναν την μπάλα σε αντιπάλους? Μήπως ο Μανιάτης που περπάταγε? Ποιός?

ΥΓ4. Ο πελάτης έχει πάντα δίκιο, και σαν πελάτης της ΠΑΕ ένα θα σας πω: Είσαστε ένα μπουρδέλο, και τίποτα παραπάνω. Κι αρχιτσατσά ο φίλος του Ψωμιάδη και του Μητρόπουλου... 


Το φιλμ του "αγώνα"
17' ΓΚΟΛ Φοβερή μπαλιά του Επστάιν στην πλάτη της άμυνας του Πανιωνίου, ο Γιάντσης γύρισε πολύ ωραία και ο Φλαβίνιο ανενόχλητος έκανε το 0-1!
36΄ Ο Κούκετς βρέθηκε μόνος του στην μεγάλη περιοχή, αλλά στο σουτ που έκανε, η μπάλα κατέληξε στην... εκκλησία!
42΄ Ο Κοντοδήμος έβγαλε την σέντρα, ο Γιάντσης έκανε από την μικρή περιοχή έκανε την προβολή, αλλά η μπάλα πήγε στο σώμα του Μάχο και ο Πανιώνιος σώθηκε.
62΄ Σέντρα του Κοντοέ από αριστερά, ο Ριέρα δεν πιάνει όπως θα ήθελε την κεφαλιά και η μπάλα περνά άουτ.
73΄ Σουτ του Ριέρα από καλή θέση, η μπάλα φεύγει ψηλά.
77΄ Καλή εκτέλεση φάουλ του Μπάλαμπαν, ο Κωνσταντόπουλος με σωστή τοποθέτηση διώχνει μακριά.
92΄ Απίστευτη ευκαιρία με τον Μπάλαμπαν από μισό μέτρο να καταφέρνει να στείλει την μπάλα άουτ.

12 σχόλια:

vyruss είπε...

Γαμώ την κοινωνία μου και την Πανιώνια διαφορετικομαλακία μου μέσα, ο Χοντρός μπορεί να έκαιγε αμάξια παιχτών κλπ αλλά τέτοιο μπουρδέλο δεν είχε παρουσιάσει ποτέ στο γήπεδο...

Στη Β' εθνική στο Ελ Πάσο μας έχω δει να παίζουμε πολύ καλύτερα.

amanAM είπε...

Περιμένω να δω λίγη μπαλίτσα, σε λίγο αρχίζει η Μπαρτσελόνα...

Λίο πριν, τελείωσε η Μπαρτσελόνα Β΄ που παίζει στην σεκούντα ντιβιζιόν. Έφερε 0-0 εντός έδρας. Ξέρετε τι μπάλα παίζει η Μπαρτσελόνα Βήτα? Ίδια με την Μπαρτσελόνα, απλά δεν είχαν έναν Μέσσι ή έναν Βίγια να τελειώνει τις φάσεις. Ίδιο πρέσινγκ, ίδια ανάπτυξη.

Εμείς, πληρώσαμε διαρκείας να δούμε τον κατιμά του Τσακίρη. Καλά να πάθουμε.

amanAM είπε...

Ξεχάστηκα, δεν πρέπει να γράφω τέτοια για τον Τσακίρη, μην τα διαβάσει και τα πάρει στο κρανίο και φύγει, για να μας εκδικηθεί...

Είναι κρίμα να χάσουμε τον άνθρωπο που οδηγάει την ομάδα από επιτυχία σε επιτυχία, από χαρά σε χαρά, και μας έχει γεμίσει με τόση περηφάνια...

vyruss είπε...

...αχάριστε!

Miltos@Chios είπε...

Δεν πειραζει Αντωνη .Την αλλη φορα.Σημερα ειχαμε δυο σημαντικες απουσιες εσενα και τον zamis.Aλλα ειχαμε την μεγαλη χαρα να ειναι μαζι μας ο Κωστης,ο Λευτερης και η Μινα.Την επομενη φορα καλυτερα!

amanAM είπε...

η αλήθεια είναι πως ήθελα να φύγω νωρίτερα, αλλά δεν το έκανα, θα έχανα το τρομερό σουτ του Μπόσκο Μπάλαμπαν!!! Όταν θα πάω για κυνήγι, θα τον πάρω μαζί μου, θα κατεβάζει τις μπεκάτσες 2-2.

Δεν άντεχα να έρθω, ήμουνα πολύ στενοχωρημένος με το αποτέλεσμα και την εμφάνιση.

amanAM είπε...

και για να μην λέμε πως μόνο στην Ελλάδα είμαστε μπουρδέλο, στην Ισπανία να δεις...

Από εχθές το βράδυ έχει ξεκινήσει "κρυφή" απεργία των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας, και ουσιαστικά αναβλήθηκαν όλες οι πτήσεις...

Η Μπαρτσελόνα, λόγω της ακύρωσης των πτήσεων, ζήτησε αναβολή του αγώνα με την Οσασούνα, και το παιχνίδι αναβλήθηκε για αύριο στις 5 το απόγευμα...

Όμως, 5 ώρες πριν τις 9:00 Ελλάδας, έγινε δεκτή η ένσταση της Οσασούνα, και... η Μπαρτσελόνα έπρεπε να κάνει 400 περίπου χιλιόμετρα, με τρένο και με λεωφορείο, και τελικά έφτασε στο γήπεδο στις 9:02, 2 λεπτά μετά την υποτιθέμενη έναρξη του αγώνα.

Σκοτωμένοι από το ταξίδι και από το ότι σημαίνει η αλλαγή των πλάνων και του ταξιδιού, το παιχνίδι ξεκίνησε με 40 λεπτά καθυστέρηση.

Σκορ πρώτου ημιχρόνου 0-1 υπέρ της Μπάρτσα με γκολ του Πέδρο στο 26' μετά από ασσιστ πάρε βάλε του Μέσσι.

Στο 0-0 υπήρξαν 1-2 ευκαιρίες και μια φάση που διαμαρτύρονται για οφσάιντ οι γηπεδούχοι, αλλά μετά το γκολ, χάθηκαν 3-4 κλασσικές ευκαιρίες και ένα δοκάρι για την Μπάρτσα.

amanAM είπε...

0-2 στο 64' με τον Μέσσι...

antunix είπε...

Αυτή την ομάδα, τίποτα δεν μπορεί να τη σταματήσει...
Ούτε ταλαιπωρίες, ούτε τίποτα....

amanAM είπε...

0-3 ΣΤΟ 82'

amanAM είπε...

τελικό το 0-3. 2 τα γκολ του Μέσσι, το δεύτερο με πέναλτι.

Καληνύχτα

amanAM είπε...

Ρε μπας και όλη η μπατσαρία εχθές στο γήπεδο, ήταν μαζεμένη, γιατί είχαν κατέβει στην Νέα Σμύρνη για την γιάφκα?

Εχθές το απόγευμα, έκαναν ντου σε μια γιάφκα, στην Καισαρείας, σχετικά κοντά στο γήπεδο, εάν κινηθείς από το γήπεδο προς την Ελ Βενιζέλου, κάπου δεξιά...

Λες να ψάχνανε τρομοκράτες που να είχαν έρθει να δούνε την Πανιωνάρα?

Κι εγώ που υποπτεύτηκα πως... είχαν μαζευτεί για το "στημένο" διπλό! Πω πω, συνωμοσιολόγος έχω καταντήσει κι εγώ. Ο πολύς Πανιώνιος βλάπτει σοβαρά την ψυχική υγεία.