Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2010

Κατ αρχάς, συγχαρητήρια σε Άρη και ΠΑΟΚ.

Συγχαρητήρια για την πρόκριση των 2 ομάδων της Θεσ/νίκης στους 32 του Γιουρόπα Ληγκ. Χάρη σε αυτούς μαζέψαμε κάποιους βαθμούς στην βαθμολογία.
Ειδικά ο Άρης, για να το πετύχει αυτό, έπρεπε να νικήσει 2 φορές, μέσα έξω την κάτοχο του τροπαίου Αθλέτικο Μαδρίτης, των Φορλάν και Αγκουέρο, κλπ.
Σίγουρα χρειάστηκε και η τύχη, αλλά αυτό δεν μειώνει το μέγεθος της επιτυχίας.

Αντιθέτως, ο Ολυμπιακός φέτος δεν κατάφερε ούτε καν να συμμετάσχει στους Ομίλους, ο Παναθηναϊκός είχε την χειρότερη παρουσία όλων των εποχών στους ομίλους του Τσάμπιονς ληγκ, η  δε ΑΕΚ αποκλείστηκε αποτυγχάνοντας να νικήσει την αδιάφορη ΖΕΝΙΤ Αγίας Πετρούπολης, έχασε τελικά με 0-3 στο ΟΑΚΑ, ενώ της αρκούσε και μια ισοπαλία.

Η δικαιολογία ότι η ΖΕΝΙΤ ήταν πιο καλή ομάδα, δεν ευσταθεί, αφού ο Άρης που αντιμετώπισε την κατά πολύ καλύτερη του Αθλέτικο, το πάλεψε με ψυχή όταν όλοι τον είχαν καταδικασμένο, ενώ οι "αστέρες" της ΑΕΚ παρουσιάστηκαν αδιάφοροι, άψυχοι, κλότσησαν ένα πέναλτι στο 0-0 στα περιστέρια, ο δε γελοίος Άκης Μάκος προσπάθησε να πάρει την δόξα του καραβούτα του Καραγκούνη, ανεπιτυχώς... 

Άκη, ο Ανδέας σε ψάχνει ακόμα, για να σου δώσει τα ψώνια του σούπερ μάρκετ, ακόμα τρέχεις ή είσαι κρυμμένος στο λαγούμι σου?

Με αυτά και με τα άλλα, αύριο έχουμε έναν αγώνα ζωής και θανάτου με τον Αστέρα της Τρίπολης. Η παράδοση φέτος είναι αρνητική στα Σαββατιάτικα παιχνίδια, ο δε Αστέρας τα τελευταία χρόνια κάνει υγιεινό περίπατο στην Νέα Σμύρνη. Άσε που το διπλό στην έδρα μας, είναι το πιο εύκολο του Ελληνικού πρωταθλήματος.

Βέβαια έχουμε νέο προπονητή και νέα (?) διοίκηση. Ας ελπίσουμε κι ας ευχηθούμε πως θα αλλάξει η τύχη μας. Διαιτητής ο Κωνσταντινέας, ο οποίος ήταν γούρικος στο παιχνίδι με τον Ηρακλή. Είχε μια παράξενη αίσθηση των φάουλ και των καρτών, ακύρωσε και ένα γκολ του Κούκετς σαν οφσάιντ. Ας ελπίσουμε πως αύριο θα σταθεί στο ύψος του.

Ο Άγιος Ανδρέας να βάλει το χέρι του να νικήσουμε. Ελπίζω η επερχόμενη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω εορτών, να γίνει μια αφορμή για να ξεσκιστούν στην προπόνηση και στα συστήματα οι παίκτες μας, να μην έχουν ούτε ένα ρεπό λόγω εορτών, δεδομένου ότι με την μέχρι τώρα παρουσία τους και τα αποτελέσματα, δεν δικαιούνται να σκέφτονται γιορτές ή διακοπές. Μην έχουμε τα περσινά, που επιβραβεύτηκαν οι κάρτες του Εφτογιάνοφ με διακοπές μακράς διαρκείας στην Ουρουγουάη, ενώ όλη ο ομάδα όταν επέστρεψε από τις διακοπές, ήταν χειρότερη από πριν.

Η διακοπή μπορεί να χρησιμεύσει σαν ευκαιρία προετοιμασίας και σκληρής δουλειάς, ενόψει της κρίσιμης συνέχειας του πρωταθλήματος.

ΥΓ. Η κληρωτίδα έφερε τον Άρη να πρέπει να αντιμετωπίσει στον επόμενο γύρο την Μάντσεστερ Σίτυ. Μια χαρά κλήρωση λοιπόν. Μετά τον περσινό κάτοχο του τροπαίου, ο Άρης πρέπει να αντιμετωπίσει το πρώτο φαβορί για τον φετινό τίτλο!!! Όσες πιθανότητες είχε με την Αθλέτικο, όταν μάθαμε την κλήρωση, τόσες έχει και με την Μάντσεστερ. Απειροελάχιστες. Δεν πρέπει να απογοητευτούν, αλλά να κάνουν ότι μπορούν, και ποτέ δεν ξέρεις.

Για τον ΠΑΟΚ, δεν θεωρώ ότι υπάρχουν ούτε αυτές οι απειροελάχιστες ελπίδες, αφού έτσι κι αλλιώς δεν αντιμετώπισε ανάλογες ομάδες με αυτές του Άρη. Η ΤΣΣΚΑ είναι αντίπαλος πάνω από τις δυνάμεις του ΠΑΟΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: