Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2010

οι τσέπες γεμάτες!

Μετά τις ολιγοήμερες διακοπές των Χριστουγέννων, οι ποδοσφαιριστές του Πανιωνίου ετοιμάζονται για να επιστρέψουν στις προπονήσεις. Το ραντεβού είναι προγραμματισμένο για το απόγευμα της Δευτέρας (27/12) με τον Τάκη Λεμονή να περιμένει τους κυανέρυθρους στο Απήλιον.

Οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές του Πανιωνίου έχουν αρχίσει σταδιακά να επιστρέφουν από σήμερα Κυριακή (26/12) στην Αθήνα, ενώ κάποιοι αναμένεται να φτάσουν στην Ελλάδα και αύριο το πρωί (27/12) από τις ιδιαίτερες πατρίδες τους.
Οι κυανέρυθροι επιστρέφοντας βρήκαν γεμάτους τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς, αφού η διοίκηση της ΠΑΕ φρόντισε την παραμονή των Χριστουγέννων να εξοφλήσει μισθούς, πριμ και δώρα καταθέτοντας τα στους λογαριασμούς των ποδοσφαιριστών.

Μετά και την έγκριση που έδωσε η Ε.Ε.Α. την προηγούμενη εβδομάδα, την Πέμπτη 30 Ιανουαρίου έχει δοθεί το τελικό ραντεβού για να "πέσουν" οι υπογραφές της μεταβίβασης του πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ από τον κ. Τσακίρη στον Πανιώνιο ΓΣΣ (Ερασιτέχνη), έτσι ώστε να ολοκληρωθούν όλες οι νομικές διαδικασίες που χρειάζονται.
 http://www.sport.gr/
Σχόλιο: Είναι πολύ σημαντικό οι παίκτες να είναι πληρωμένοι. Ας ελπίσουμε πως θα φιλοτιμηθούν να παίξουν και λίγη μπαλίτσα, να γουστάρουμε. 

Ολυμπιακός: Η απόφαση για τον δανεισμό του Κώστα Μήτρογλου είναι ειλημμένη και φαίνεται πως οι δύο επικρατέστερες ομάδες είναι ο Πανιώνιος και ο Άρης. Ο Μήτρογλου ζυγίζει τα υπέρ και τα κατά για την επιλογή του και φαίνεται πως θα καταλήξει στους «κυανέρυθρους». Σύμφωνα με πληροφορίες, μάλιστα, ο Τάκης Λεμονής έχει επικοινωνήσει ήδη μαζί του για να τον πείσει να... μετακομίσει στην Πλατεία. Αν αυτό συμβεί τελικά τότε θα γίνει ένα μεγάλο βήμα για την απόκτηση του Μανιάτη, ίσως μαζί και μαζί με τον Κουμορτζί, ενώ αν τελικώς ανηφορίσει για Θεσσαλονίκη, τότε πιθανώς να ανοίξει ο δρόμος για Χαβίτο.


Σχόλιο: Όπως είπα πριν λίγες μέρες (23/12), η "υπόθεση Μήτρογλου" έχει κλείσει. Πιστεύω πως θα βοηθήσει πολύ τον Πανιώνιο, ενώ θα βοηθηθεί και ο ίδιος να αναδειχθεί ακόμα περισσότερο σαν παίκτης. Αν μη τι άλλο, οι αντίπαλες άμυνες θα είναι πολύ πιο αγχωμένες, και ταυτόχρονα αποκτάμε περισσότερη επιθετική δύναμη από ότι την εποχή Χούτου και Τζιμπούρ.

Μαζί με τον Μήτρογλου, χρειαζόμαστε και κάποιον παίκτη στο κέντρο, να μπορεί να κρατήσει λίγο την μπάλα, να κάνει μια σωστή πάσα προς τα μπροστά και όχι πλάγια ή γιόμες. Κάποιον που θα τραβήξει πάνω του τους αντίπαλους, για να βρουν χώρους οι υπόλοιποι.
Κάποιον σαν τον Ντάριο.


Δεν υπάρχουν σχόλια: