Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2010

ωρέ που πάμε ρε?


  • Πιο κοντά από ποτέ θα πρέπει να θεωρείται ένα πολύμηνο φλερτ,  σύμφωνα με την «Goal News». Ο Μπερνάρ Γιάο Κουμορτζί του Πανιωνίου περιμένει την απόφαση του Ζεσουάλντο Φερέιρα για το πόσους παίκτες χρειάζεται να αποκτηθούν για το κέντρο για να ξεκινήσει η διαδικασία απόκτησης του. Ο Πανιώνιος δεν είναι αρνητικός για την πώληση, εάν ικανοποιηθεί οικονομικά και ο Παναθηναϊκός έχει βρει γέφυρα επικοινωνίας με την ανταλλαγή κάποιων παικτών, επομένως το μόνο που απομένει είναι η εισήγηση Φερέιρα. http://www.gazzetta.gr/ 
  • 4 παίκτες προπονούνται χωριστά από την υπόλοιπη ομάδα (Βαζ Τε, Ρισγκαρντ, Παρτούς και Κοιλιάρας)...
  • Ο αθλητίατρος κ. Χρήστος Δάρας αναλαμβάνει από σήμερα επικεφαλής του ιατρικού τημ της ποδοσφαιρικής ομάδας του Πανιωνίου...
Αναλογιζόμενος τι συνέβη τα 4-5 τελευταία χρόνια, πόσα μπρος (λίγα βήματα)-πίσω (ολοταχώς) πήγαμε, περιμένω με αγωνία να ξεκαθαρίσει το τοπίο, να πέσουν οι μάσκες, να δούμε επιτέλους τι θα συμβεί την επόμενη μέρα. Είναι φανερό ότι είμαστε σε περίοδο εξελίξεων, κάτι άλλαξε, κάποιοι παίρνουν αποφάσεις, και σίγουρα δεν είναι ο Τσακίρης αυτός που κάνει κουμάντο τώρα πια. 

Δεν πιστεύω πως το νέο ιδιοκτησιακό καθεστώς της ομάδας μας έχει λόγους να ρίξει την ομάδα στην βήτα εθνική. Εάν τους ενδιέφερε να βάλουν πόδι εκεί, θα αγόραζαν  (πολύ φθηνότερα)  κατ ευθείαν μια ομάδα βήτα εθνικής, χωρίς την υποχρέωση για μακροχρόνια χρήση του προπονητικού κέντρου που θα αποφέρει ζεστό χρήμα στις τσέπες του Τσακίρη, που φρόντισε να δεσμεύσει την ομάδα μας να του τα χώνει για πολλά χρόνια.




4 σχόλια:

Θεμιστοκλής είπε...

Το θέμα είναι πως για να τη βγάλουμε καθαρή, πρέπει να γίνουν ουσιαστικές -και δαπανηρές- κινήσεις.
Και δε βλέπω τίποτα να κινείται προς αυτή την κατεύθυνση...

amanAM είπε...

Όσο θα είναι στην αφάνεια το νέο ιδιοκτησιακό καθεστώς, δεν μπορεί να αρχίσει να ανακοινώνει στόχους και μεταγραφές. Σιγά σιγά, μην βιάζεσαι... Όλα θα γίνουν.

Ήδη κινηθήκαμε για γιατρό. Και πήραμε φίρμα, όχι ότι κι ότι.

amanAM είπε...

Και μάλιστα, τον πήραμε αμισθί τον Δάρα.

Βαριέται ο άνθρωπος, θέλει να φτιάξει όνομα (αφού κανένας δεν τον γνωρίζει αυτήν την στιγμή), και είπε:
Δεν πάω στον Πανιώνιο να δουλέψω δωρεάν, να ακουστεί λίγο και το όνομα μου?

Ε ρε γλέντια!
Σε λίγο θα δείτε πως θα αρχίσουμε να αποκτάμε και παίκτες, αμισθί κι αυτούς. Ο προπονητής θα πληρώνει και το κατιτίς του.

Ωρέ που πάμε ρε?

amanAM είπε...

Και βέβαια, μέχρι το καλοκαίρι, μεγαλομέτοχος θα είναι ο Τσακίρης!!!