Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010

NOK-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 8-14

Σήμερα η ομάδα του Πανιωνίου, είχε ένα σχετικά εύκολο έργο, αν και στο πρώτο οκτάλεπτο το μαχητικό Καλαμάκι κατάφερε να κρατήσει το σκορ στο 3-3.

Η ανωτερότητα του Πανιωνίου ήταν εμφανής στο δεύτερο και στο τρίτο οκτάλεπτο, κι έτσι χτίστηκε διαφορά ασφαλείας, ώστε να παίξουν αρκετή ώρα οι αναπληρωματικοί, κι έτσι το σκορ δεν πήρε πολύ μεγαλύτερες διαστάσεις.

Ο κόσμος στο κολυμβητήριο ελάχιστος, καμιά πενηνταριά άνθρωποι, οι περισσότεροι Πανιώνιοι. Χειροκροτήθηκαν και κάποιες προσπάθειες του ΝΟΚ, αλλά το χειροκρότημα για την ομάδα μας ήταν πολύ πιο πολύ, ορισμένες ενέργειες ήταν χάρμα οφθαλμών.

Τράβηξα όλον τον αγώνα σε βίντεο, αλλά θέλει αρκετή δουλειά για να το επεξεργαστώ... Δεν προλαβαίνω σήμερα. Ανέβασα προς το παρόν την παρουσίαση των ομάδων:


ΥΓ 1. και τα 2 τελευταία γκολ του ιστορικού:



τα γκολ: Μιράλης 3, Μάζης 2, Θωμάκος 3, Παπαδόγκωνας 2, Τόμπσον 2, Καπότσης 2

ΥΓ2. Τα γκολ του πρώτου ημιχρόνου:



ΥΓ3. Παρατήρησα πως... το βίντεο με τα γκολ του πρώτου ημιχρόνου, το παρακολούθησαν 7 φορές (σε 3 ημέρες που έχει ανέβει), εκ των οποίων τις 2 τις έκανα εγώ. Εγώ το χάρηκα το παιχνιδάκι, και έχω το βίντεο για όποτε θέλω να το χαζεύω. Δεν βλέπω τον λόγο να παιδευτώ ένα δίωρο να το μοντάρω και να το ανεβάσω στο γιουτούμπι, ενώ δεν ενδιαφέρει ουσιαστικά κανέναν. Συγνώμη από τους 5 που το είδανε και πιθανόν να περιμένουν την συνέχεια, βαριέμαι να το κάνω.

Δεν υπάρχουν σχόλια: