Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010

Δεν το είδα ρε γαμώτο!

Με πήρε ο ύπνος κι έγειρα, στου καναπέ την πλάτη, 
ήταν πολλά τσίπουρα, με κάνανε σακάτη!
Έτσι κι αλλιώς δεν βλέπεται η φετινή ομάδα,
μονάχα άμα έχεις πιει, τρως τέτοια φασολάδα!!!

Αποκοιμήθηκα και έχασα το παιχνίδι της Εσπανιόλ κατά της Μπάρτσα, από ότι πληροφορήθηκα τελικά νίκησε ποιός άλλος, η Μπάρτσα αφού έριξε πόσα άραγε, 5 γκολ όσα λέει η ταρίφα!!! 
Εσπανιόλ-Μπαρτσελόνα 1-5
(63’ Οσβάλντο - 19’, 60’ Πέδρο, 30’ Τσάβι, 76’, 84’ Βίγια) 

Δεν έπαιξα στοίχημα, αλλά είχα προβλέψει το 0-0 με τον Αστέρα, αφού ο Αστέρας διαθέτει μια ελεεινή ομάδα, κι εμείς εξίσου ελεεινοί,  μην πω ελεεινότεροι. Τυχαίο  είναι άραγε πως σχεδόν όλα τα φιλικά το καλοκαίρι, τα παίζαμε παρέα? Παρεούλα  προετοιμαστήκαμε, χεράκι χεράκι θα βρεθούμε στην βήτα Εθνική.

Έτσι όπως έχουν τα πράγματα, και πάλι καλά, ένας βαθμός είναι καλύτερος από τους μηδέν που συνήθως παίρνουμε στην έδρα μας, ιδίως στα Σαββατιάτικα παιχνίδια. 

0-0 στα πάντα και μηδέν στους πάντες πλην του Μάχο, που στην αντεπίθεση που δημιούργησε ο ξεφτίλας ο Κωνσταντινέας μην καταλογίζοντας προφανές φάουλ, ο Γιούργκεν έκανε το χρέος του.

Είχα επίσης προβλέψει πως ο Μπέος θα πάρει το διπλό στο ΟΑΚΑ, Ο χθεσινός τσαμπουκάς, δεν θα μπορούσε παρά να δικαιώσει τον Μπέο, λυπάμαι που το λέω, αλλά ο τυπάρας έχει τσαγανό και @ρχίδια, όχι σαν κάτι άλλους που απλώς ήταν @ρχίδια οι ίδιοι, και έκαναν το Πανιώνιο τέτοιο κοτέτσι.
Δεν ξέρω γιατί το είχα τόσο σίγουρο, αλλά... να που έγινε! Κάποτε τρέμανε τον Πανιώνιο. Τώρα... τους πηδάει ο Μ-πέος. Έτσι κι αλλιώς, ομάδα για τον μ-πούτσο είναι οι Βάζελοι.

Τι θα γίνει επιτέλους με αυτό το καραγκιοζιλίκι με τα επεισόδια του Παναθηναϊκού εντός κι εκτός έδρας? Ενώ ήταν υπότροπος, κάποιες ποινές σβήστηκαν, βρέθηκε και καλά παραθυράκι πως άλλο τα εκτεταμένα επεισόδια, άλλο τα γενικευμένα, και εξακολουθεί αυτό το μπάχαλο να επαναλαμβάνεται. Τώρα που κάνανε ντου οι οπαδοί και ξανακάνανε φασαρίες, πως θα τα βαπτίσουν τα χάλια τους, για να την βγάλουν καθαρή? Εάν δεν χάσει 10 βαθμούς ο Βάζελος και δεν τιμωρηθεί άπαξ δια παντός φέτος να παίζει κεκλεισμένων των θυρών, ποιός εγγυάται ότι δεν θα βρεθούνε ανεγκέφαλοι μιμητές σε άλλες ομάδες? Στις λέσχες των Βάζελων, δεν βρήκαν ούτε μια φωτοβολίδα. Ομάδα ρουφιάνων.

Ευτυχώς που υπάρχει και το πόλο. Την έκανα κάνα δεκάλεπτο πριν την λήξη της παρωδίας, και έτρεξα στο Αρτάκης. Εύκολη νίκη με 9-7 την Βουλιαγμένη, το σκορ κρατήθηκε χαμηλά αφού ο Πανιώνιος έκανε διαχείριση για να πάρει αυτό που ήθελε, και τίποτα παραπάνω. 

Είναι βαρύ το κεφάλι μου, δεν ξέρω τι νόημα έχει να περνάμε αυτήν την ταλαιπωρία. Δεν είναι το αποτέλεσμα, το θέαμα είναι που με κάνει να μην θέλω να ξαναδώ στα μάτια μου όλους αυτούς τους καραγκιόζηδες. Χι στις Σέρρες, με γκολ στην πρώτη απειλή προς την εστία στο δεύτερο ημίχρονο, και βρήκαν κάποιοι και κάνανε δηλώσεις. Βουλώστε το, δεν αντέχω να σας ακούω. Είσαστε για τα μπάζα.

Γελάει ο κόσμος μαζί μας, ομάδα για κλάματα είμαστε. Τουλάχιστον σταματήσαμε να χάνουμε.
Καληνύχτα.

ΥΓ. Τον περασμένο Φλεβάρη έγραφα: http://panionios-gr.blogspot.com/2010/02/blog-post_15.html
Τα ίδια θα ήθελα να πω και τώρα, αλλά δεν ξέρω πλέον σε ποιόν να απευθυνθώ. Σε αυτόν που τα έκανε όλα μπουρδέλο, ή σε όσους τον κανακεύανε να μην θυμώσει ο γελοίος ο βουτυρομπεμπές των Βορείων Προαστίων.

4 σχόλια:

Georgios είπε...

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕΣ ΝΩΡΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΔΕΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΜΠΑΛΑΜΠΑΝ. ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΣ.

amanAM είπε...

Μου το είπε κάποιος φίλος στο πόλο, που έκατσε μέχρι το τέλος και μετά ήρθε στο κολυμβητήριο.

Αλλά δεν είδα να το σχολιάζουν σε κάποιο άλλο μπλογκ, και σκέφτηκα πως πιθανόν να υπερέβαλλε ο φίλος.

amanAM είπε...

Άντε να κερδίσουν σήμερα η Κέρκυρα και ο Ηρακλής, να ξεφύγουν κι αυτοί, και να μείνουμε στον πάτο η Λάρισα, εμείς, οι Σέρρες και η Τρίπολη, να δούμε ποιος από τους 4 θα σωθεί.

Waspros Rebobas είπε...

O Balaban prospa8ouse na apovlh8ei..Ekane o ti borouse...Mexri k agalia epairne ton antipalo gia na parei karta....K pali exase to axasto...Kerkyda k autos k o Riera...