Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010

Τέλος εποχής

Σύμφωνα με πληροφορίες, το διαζύγιο του κ. Τσακίρη με την ομάδα της Νέας Σμύρνης είναι οριστικό και αμετάκλητο και μέχρι το απόγευμα της Τετάρτης (8/12) αναμένεται o μεγαλομέτοχος της κυανέρυθρης ΠΑΕ να παραχωρήσει τις μετοχές του στον Ερασιτέχνη.

Ο κ. Τσακίρης είχε συνάντηση το πρωί της Τετάρτης με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη, Γεράσιμο Βεντούρη, στα γραφεία του πρώτου, στο Ψυχικό.

Η συζήτηση μεταξύ των δύο ανδρών έγινε σε πολύ καλό κλίμα και η συμφωνία για τη μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών είναι, πλέον, γεγονός! Το μόνο που απομένει είναι μία νέα συνάντηση των κ.κ. Τσακίρη και Βεντούρη, που θα γίνει το απόγευμα, ώστε να μπει και επίσημα ο Πανιώνιος σε μία νέα εποχή.

Στο ταμείο του ερασιτέχνη Πανιωνίου υπάρχουν 500.000 ευρώ που προορίζονται να καλύψουν τα τρέχοντα έξοδα του ποδοσφαιρικού τμήματος, οπότε, μιας και το συγκεκριμένο νούμερο μοιάζει μικρό για τα δεδομένα της κυανέρυθρης ΠΑΕ, η πιθανότητα να παραχωρηθεί κάποιος πρωτοκλασάτος παίκτης είναι πολύ μεγάλη, αλλά και αναγκαία.

http://www.sport.gr/ 

Η εποχή Κωνσταντίνου Τσακίρη λαμβάνει οριστικά τέλος για τον Πανιώνιο. Μετά από πέντε χρόνια στην ηγεσία της ομάδας, παραδίδει δωρεάν τις μετοχές στον Ερασιτέχνη.

Οι υπογραφές ανάμεσα στον κ. Τσακίρη και τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη, Γεράσιμο Βεντούρη, θα πέσουν το πρωί της Πέμπτης και στο εξής ο τελευταίος θα διαχειρίζεται τις τύχες της ΠΑΕ, ενώ θα έχει και την ευθύνη των διαπραγματεύσεων για οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο επενδυτή.

Η επόμενη μέρα είναι δύσκολη για τον Πανιώνιο, καθώς δίχως έναν ισχυρό επενδυτή αναμένεται να μειώσει το μπάτζετ, αν και είναι αναγκαία η απόκτηση παικτών για την ενίσχυση της ομάδας, ενώ πλέον είναι ορατό το ενδεχόμενο πώλησης κάποιων εκ των πρωτοκλασάτων παικτών της ομάδας. Ήδη τα ονόματα των Κουμορτζί (κυρίως) και Μανιάτη (κατά δεύτερο λόγο) έχουν ακουστεί ως υποψήφιοι προς πώληση.

Στο μεταξύ, η ευχάριστη είδηση της ημέρας είναι πως ο Νταρίο Φερνάντες βρίσκεται πολύ κοντά στην επιστροφή του στον Πανιώνιο και όλα δείχνουν πως ο Αργεντινός μέσος θα αποτελέσει την πρώτη μεταγραφή.

http://www.sport-fm.gr

19 σχόλια:

antunix είπε...

Αν πραγματοποιηθεί η επιστροφή Νταρίο Φερνάντες είναι ότι καλύτερο για τον Πανιώνιο. Είναι δικό μας παιδί, έχει δεθεί με την ομάδα, θα βοηθήσει την οργάνωση του παιχνιδιού, μπας και σταματήσουν οι γιόοοομες και σε αυτή τη κρίσιμη καμπή, τέτοιοι παίκτες με προσωπικότητα και ποιότητα, θα μας βγάλουν από τη δύσκολη θέση.

amanAM είπε...

Θέλω να δω τον Ντάριο ξανά με την φανέλα του Ιστορικού.

Δεν έπρεπε ποτέ να φύγει...

NK99 είπε...

Πραγματικά είναι αγαπητός παίκτης και αν μπορεί το 60% της απόδοσης που είχε όταν έφυγε θα βοηθήσει...
Θα μπορεί όμως? Δεν έχουμε πολυτέλεια να του δώσουμε χρόνο.
Καλό θα είναι πριν αποκτηθεί να δοκιμαστεί έστω και αν ακούγεται άκομψο.

zamis είπε...

Κι εγω δεν ξερω σε τι κατασταση βρισκεται.Αν και ειναι ''αντιεμπορικο''θεωρω τον Νταριο μετριο παικτη,ειδικου ρολου για να το πω πιο κομψα.Φοβαμαι οτι ολο το παιχνιδι θα περναει απο τα ποδια του(για μενα δεν ειναι το δημιουργικο χαφ που λειπει)και αυτο μπορει να φερει βραχυκυκλωμα.
Θα μου πειτε βεβαια,τι καθεσαι και λες στα χαλια που βρισκομαστε..

IWN1998 είπε...

Συμφωνώ με zamis όσο και αν συναισθηματικά δεν θα ήθελα να συμφωνήσω.
Να δούμε από πόσο μύρια κύματα έχουμε περάσει από τον Αύγουστο ως τώρα, θυμηθείτε ότι στο τέλος Οκτωβρίου είχε ενσωματωθεί στην ομάδα προς ένταξη το Δεκέμβριο-Γενάρη, ο Ενσαλίβα...Υποτίθεται δοκιμαζόταν για να τον εγκρίνει ο Στόρε. Τι να έγινε άραγε;

amanAM είπε...

η αλήθεια είναι, πως έχει περάσει καιρός, που δεν παίζει ο Ντάριο, που δεν στεριώνει πουθενά, και αυτό δεν εγγυάται πως θα είναι ίδιος με τον Ντάριο που έδιωξε ο Τσακίρης...

Στον Ντάριο βρήκε να κάνει οικονομία!!!

Έχει πετάξει τόσα λεφτά, έχει έφερε καραβιές άχρηστων, και ένας παίκτης που πραγματικά αγάπησε την ομάδα και την φανέλα, ένας παίκτης που είχε δέσει και η απόδοση του ήταν στο ζενίθ, τον έδιωξε για ένα μικρό κέρδος!

Ποτέ δεν το χώνεψα αυτό, αλλά τελικά ήταν κίνηση ενός ανθρώπου που δεν είχε ποτέ επαφή με την λογική. Η φυγή του Ντάριο, και ότι ακολούθησε από τότε που έφυγε, αποδεικνύει τι εστί Τσακίρης.

Πράγματι, είναι ένα μεγάλο ερωτηματικό, ποιός είναι ο Ντάριο σήμερα.

Εμένα μου αρκεί που αγαπάει την ομάδα και τον κόσμο, και μπορεί να ενώσει τον κόσμο.

Θα δείξει...

amanAM είπε...

Εν τω μεταξύ, ο Ντάριο έλαμψε με έναν καλό Κουμόρτζι δίπλα του, έναν Τσιμπούρ μπροστά του, και έναν Λίννεν στον πάγκο.

Πράγματι είναι μεγάλο ερωτηματικό, στον σημερινό Πανιώνιο, ο σημερινός Ντάριο, εάν θα είναι αυτό που περιμένουμε, και αυτό που χρειαζόμαστε.

Πάντως, εγώ θα χαρώ εάν γυρίσει, και ελπίζω να δικαιώσει την αγάπη που του έχει ο περισσότερος κόσμος.

Θεμιστοκλής είπε...

Και με τον Άρη πάντως, έκανε κάποιες εξαιρετικές εμφανίσεις...

antunix είπε...

Όντως αποτελεί ερωτηματικό η κατάσταση του, αλλά σίγουρα προτιμώ το παιχνίδι του και τα στημένα του, από τα γεμίσματα του Σιόβα και τα κόρνερ του Φανούρη….
Στον Άρη πάντως είχε αξιόλογους και ποιοτικούς συμπαίκτες. Είναι ένα στοίχημα η απόκτηση του, αλλά ποντάρω στην δεδομένη ποιότητα του.

ΑκραιφνήςΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είπε...

Όπως και να το κάνουμε, ένας αργεντίνος χρειάζεται σε μιά ομάδα!
Εμείς όχι μόνο αργεντίνο δέν έχουμε, αλλά ούτε κάν έναν νοτιοαμερικάνο βρε αδελφέ...
Μήπως να ξαναρχόταν κι ο Εστογιάννωφ? λέμε τώρα.

amanAM είπε...

Και Εστογιάνωφ και Φερρνάντεζ, πω πω τρέλα!!!

Και Μήτρογλου μπροστά, δίπλα στον Σαλαλί ή στον Σκούρτη (δεν μπορεί να είναι τόσο άχρηστοι και οι δυο), και κάνα δυο στην άμυνα, πάμε βουρ για τρίτη θέση!!!

...και μετά ξύπνησα, πριν επιστρέψει και ο Τζιμπούρ.

br fun_atic είπε...

Ξαναπέσε και μπορεί να δεις να επιστρέφουν ο Τσολιάς, ο Μωραιτέλης, ο Μαύρος, ο Σαραβάκος, ο Αναστόπουλος, ο Δέδες, ο Πεντζαρόπουλος, ο Χριστοδούλου (Μπούλης), ο Ιντζόγλου, ο Πάντιτς, ο Όουεν και ασφαλώς ο Μανόλο Σκούφαλης και να παίρνουμε cl :)

zamis είπε...

Τον Καμιτση ξεχασες

br fun_atic είπε...

Α, ήρθε και ο ανικανοποίητος...ο γλωσσοπλάστης. Ο δημιουργός του όρου "Λανθάνων Τσακίρης"...
Ναι κύριε. Και τον Καμίτση θα δει και τον Μήτσο Μαυρίκη και τον Ζίζι Ρόμπερτς.
:)

zamis είπε...

με Λ κεφαλαιο lol!

br fun_atic είπε...

Γι' αυτό βέβαια θα συνεδριάσει η πειθαρχική επιτροπή των παγκοσμίων και θα σου κοπούν τα γελάκια :)

Θα κάνεις καιρό να ξαναδείς Βερόπουλο κύριε εξυπνάκια :)

amanAM είπε...

Αφού ονειρευόμαστε, να βάλω και ένα από τα παιδιά μου, που είναι ο πολλά υποσχόμενος Μαραντόνα του σπιτιού μου?

br fun_atic είπε...

Αλίμονο...Πρόσεξε να μη βάλεις όμως και τίποτα κουνελάκια του playboy και φωνάζει η κα ΑΜΑΝΑΜ.

Αν και μεταξύ μας, το μόνο που νομίζω ότι θα την πείραζε, θα ήταν να συμμετείχε στο όνειρο η γνωστή ανταγωνίστρια οικογένεια αποτυχημένων πιτσαδόρων :)

amanAM είπε...

έτσι όπως καταντήσαμε, η γυναίκα μου θα χαρεί να με δει να ασχολούμαι με γυναίκες, γιατί... τώρα τελευταία το έχω ρίξει στους επόπτες!!!