Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010

Διακοπές...

Οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές του Πανιωνίου, άρτι αφιχθέντες από τις εβδομαδιαίες διακοπές των Χριστουγέννων, προετοιμάζονται με πυρετώδεις ρυθμούς για τις διακοπές της Πρωτοχρονιάς!!!

Μπορεί να είμαι άτομο χαμηλής αντιληπτικής ικανότητας, αυτό το πράγμα δεν μπορώ να το καταλάβω με τίποτα... 

Αντί να εκμεταλλευτούν το κενό των 2μιση αγωνιστικών εβδομάδων για να κάνουν μια μίνι προετοιμασία, να δουλέψουν σκληρά με τον νέο προπονητή τους κάποια συστήματα, να βελτιώσουν την φυσική τους κατάσταση, να δουλέψουν πως να κατεβάσουν την μπάλα από την άμυνα στην επίθεση με την συμμετοχή του κέντρου, να δουλέψουν τα στημένα, τα τελειώματα των φάσεων κλπ, οι λεβέντες το έχουν ρίξει στην ξάπλα και στους κουραμπιέδες!!!

Την επόμενη Τετάρτη και την Κυριακή, έχουμε 2 κρισιμότατους αγώνες. Με 6 βαθμούς παίρνουμε βαθιά ανάσα, αλλάζει η ψυχολογία, και μπαίνουν οι βάσεις για την σωτηρία. Με μηδέν βαθμούς, ουσιαστικά βυθιζόμαστε οριστικά. Με 3-4 βαθμούς, διατηρούμαστε ζωντανοί αλλά παραμένουμε σε κρίσιμη κατάσταση. Από εδώ και πέρα, κάθε παιχνίδι, είναι αγώνας χωρίς αύριο, ζωής και θανάτου.

Οι 2 αγώνες που ακολουθούν την επόμενη εβδομάδα, δεν επιτρέπουν την ξάπλα και την χαλάρωση στην οποία βρίσκεται το ρόστερ της ομάδας μας. Από ότι μαθαίνουμε, οι παίκτες εξοφλήθηκαν όλα τα δεδουλευμένα, πράγμα σημαντικό για να ξέρουν ότι εργάζονται σε μια σοβαρή ομάδα και να τα δίνουν όλα. 

Προς το παρόν βέβαια, τα δίνουν όλα στην κατάποση κουραμπιέδων και μελομακάρονων!!!

Μακάρι οι ιθύνοντες να γνωρίζουν τι κάνουν, ώστε το 2011 να φέρει αγωνιστική ανάσταση της ομάδας μας και χαμόγελα στις εξέδρες.


Δεν υπάρχουν σχόλια: