Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2010

Όχι τον Λεμονή!!!

Δεν είμαι ειδικός να προτείνω προπονητές, αλλά... μην φέρετε ξανά τον Λεμονή, προπαραμονή του αγώνα με τον Ολυμπιακό!!! Δεν αντέχεται τέτοια ξεφτίλα ξανά, να μπαίνει ο Λεμονής στο γήπεδο όπως πρόπερσι, και να φωνάζει όλο το γήπεδο Τάκη, ψυχάρα, ολυμπιακάρα! Κατέβασε στο Καραΐσκάκη την ομάδα για να φάει 8 γκολ...

Θέλετε τον Λεμονή? Πάρτε τον, αλλά μετά τον αγώνα με τον Ολυμπιακό. 
Τόσο καιρό ξεφτιλιστήκαμε με ΑΕΚτζή πρόεδρο, το μόνο που μας λείπει τώρα είναι Γαύρος προπονητής.

2 σχόλια:

antonis είπε...

ΣΥΜΦΩΝΩ, ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ Η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ.

Ο ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΟΣ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ είπε...

Μόλις έμαθα ότι ο Λίνεν δεν δέχθηκε να αναλάβει την ομάδα. Νομίζω ότι έστω και από σπόντα είναι καλό που δεν έρχεται γιατί έχει πολλούς εχθρούς μέσα και έξω από την ομάδα και στη πρώτη στραβή θα είχαμε... "αγκαλίτσες και φιλάκια".
Συμφωνώ με το άρθρο για τον Λεμονή, όπως νομίζω λύσεις τύπου Δερμιτζάκη ή και Μπουμπένκο που ακούγεται δεν είναι αυτή τη στιγμή για μια ομάδα τόσο ... άρρωστη όπως είναι ο Πανιώνιος.
Αφού ο Παράσχος δυστυχώς δεν είναι ελεύθερος, κατά την ταπεινή μου άποψη ένας προπονητής με παρόμοια χαρακτηριστικά με του Παράσχου (γνώστης ελληνικής πραγματικότητας, σοβαρός, δουλευταράς, χαμηλών τόνων και αξιοπρεπής) είναι ο Κατσαβάκης.
Πάντως στη κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα και με το τωρινό υλικό, μάλλον συνονθύλευμα θα έλεγα, δύσκολα θα έρθει αξιόλογος προπονητής.