Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010

Ομο εναντίον Πανιωνίου, 3-0 στο πρώτο ημίχρονο!!!


Γιατί δεν του έδειξε κάποιος ένα βίντεο του κυρίου Στόρε, να δει τι σημαίνει ο Όμο σαν σέντερ μπακ, από τα περσινά χρονιά? Γιατί έπρεπε να υπομείνουμε τα 3 γκολ που φάγαμε από προσωπικές ενέργειες του Όμο, μέχρι να τον βγάλει ο Στόρε, που απέδειξε άλλη μια φορά ότι κοιμάται με τα τσαρούχια? Και έβαλε τον Σιόβα, που διασώθηκε γιατί ο ΠΑΟΚ μας έπαιζε για πλάκα μετά το 3-0!!! Ο Μάντζιος τι κάθεται και κάνει στον πάγκο, δίπλα σε όλους αυτούς τους Φερέρες και τους Στόρηδες?

3 γκολ, από έναν μέτριο ΠΑΟΚ, κουρασμένο και υπό διάλυση, γιατί ο Στόρε απέναντι σε Μουσλίμοβιτς και Σαλπιγγίδη, κατέβασε τον Όμο σέντερ μπακ!!! Δεν μπορεί να είναι στα καλά του ο τύπος... Είναι ποτέ δυνατόν να μην βάλεις έναν γρήγορο αμυντικό πάνω στον Σαλπιγγίδη? Δεν είμαι εγώ προπονητής να βρω τις λύσεις, αλλά... ούτε ο Στόρε είναι!

Κατέβασε τον Πανιώνιο μέσα στην Τούμπα με επιθετικούς προσανατολισμούς, χωρίς επιθετικό παίκτη βέβαια, και με χάρτινη άμυνα απέναντι σε έμπειρους επιθετικούς. Γιατί κύριε Στόρε? Εάν θέλεις να αυτοκτονήσεις, δεν θα σε εμποδίσουμε εμείς, αλλά... γιατί τραβάς κι εμάς στον πάτο?

Η μόνη διάταξη που μπορούμε να κατεβάζουμε με το υπάρχον ρόστερ, με κάποιες αξιώσεις, είναι στο κέντρο της άμυνας τον Τσότσαλιτς και τον Λάτκα, δεξί μπακ τον Μανιάτη (και όχι σαν δημιουργικό μέσο, έλεος πιά!) και αριστερό (αναγκαστικά) τον Κοντοέ. Κι αν ήθελε ο Στόρε τόσο πολύ τον Όμο, ας τον έβαζε ανασταλτικό μέσο μαζί με τον Σιόβα, που σε αυτήν την θέση ο Όμο πέρυσι (επί Παράσχου) απόδωσε καλούτσικα.

Πάρτε τώρα έναν προπονητή, πάρτε και έναν επιθετικό σαν τον Μήτρογλου, δεν μας λυπάστε? Γιατί πρέπει να υποστούμε όλη αυτήν την ξεφτίλα, τι τιμωρία είναι είναι αυτή, επειδή είμαστε Πανιώνιοι?

Το πρώτο γκολ ήταν οφσάιντ, αλλά... είναι το λιγότερο που φταίει για τα χάλια μας! Εάν ήμουνα πρόεδρος του Πανιωνίου, θα τον απέλυα τώρα τον προπονητή, κατά την διάρκεια της ανάπαυλας, δεν θα περίμενα ούτε καν το τέλος του παιχνιδιού. Βαρέθηκα την ξεφτίλα, δεν αντέχω άλλο.

Και τώρα, πάω να υποστώ και το δεύτερο ημίχρονο, το μαρτύριο συνεχίζεται...

ΥΓ1. Τελικό αποτέλεσμα: 3-1 
Μετά το δεύτερο ημίχρονο, ίδια γεύση. Ναι, φανήκαμε περισσότερο και κινδυνεύσαμε λιγότερο, αφού ο ΠΑΟΚ περίμενε το τέλος του ματς, και δεν χρειάστηκε να κάνει τίποτα παραπάνω. Δεν ξέρω (και για να είμαι ειλικρινής) δεν με ενδιαφέρει τι δικαιολογίες έχει ο Στόρε, ο φετινός Πανιώνιος δεν δικαιολογείται με τίποτα, είμαστε δίκαια στον πάτο της βαθμολογίας, πληρώνουμε τα λάθη των επιλογών, σε προπονητικό, διοικητικό, οργανωτικό επίπεδο, καθώς και στις επιλογές ρόστερ.

Μακάρι η διοίκηση Λιανού να βρει λύσεις, μακάρι να την γλυτώσουμε και φέτος. Με τα σημερινά μυαλά και με τέτοια παιχνίδια, δεν έχουμε ελπίδες.

ΥΓ2. Θαυμάστε κόσμε βαθμολογία:


ΥΓ3. Δηλώσεις Στόρε:
Αρνούμαι να σχολιάσω τις δηλώσεις του Στόρε. Είναι χειρότερες και από αυτές του ανεκδιήγητου Φερέρα, όταν του έφταιγε ο άνεμος, η ζέστη, και ο κακός του ο καιρός. Γιατί άραγε μπλέκουμε με τέτοιους λαλάκες?

ΥΓ4. ήττα και στο μπάσκετ!!!
Δεν μπορεί να συμβαίνει αυτό! Χάσαμε από το Μαρούσι, που έγινε ομάδα πριν 10 μέρες. Είμαστε χειρότεροι κι από τους χειρότερους, και στο ποδόσφαιρο, και στο μπάσκετ. Κρίμα, την χρονιά που συμπληρώθηκαν τα 120 χρόνια της ιστορικής διαδρομής αυτού του σωματείου, να έχουμε τέτοια χάλια. Κρίμα.

Να δούμε τι θα περισώσει πρώτα ο Λιανός. Την ομάδα μπάσκετ,ή του ποδοσφαίρου? Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα, δεν μπορεί να συμβαίνουν!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια: