Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010

Εύκολα ο Πανιώνιος

Περίπατο έκανε ο Πανιώνιος στην πρεμιέρα του 1ου ομίλου της Β’ προκριματικής φάσης του LEN Trophy ανδρών, που διεξάγεται στο Κότορ του Μαυροβουνίου.
Οι "κυανέρυθροι" διέλυσαν 15-4 την τουρκική Γιουζμέ και έκαναν το πρώτο βήμα για την πρόκρισή τους στην επόμενη φάση.
Τα οκτάλεπτα: 3-1, 5-1, 4-0, 3-2.
Πανιώνιος: Μιράλης 3, Θωμάκος 2, Μουρίκης 2, Μπεριστιάνος 2, Μάζης 1, Κοκκινάκης 1, Λάππας 1, Παπαδόγκωνας 1, Τόμπσον 1, Κουκής 1.
Γιουζμέ: Μπούκοβατς 3, Χαντάλ 1.

Το Σάββατο (23/10, 18.00), ο Πανιώνιος αντιμετωπίζει την Λίγκαμους Τιφλίδας, σε ένα ματς που επίσης αναμένεται να έχει διαδικαστικό χαρακτήρα για την ελληνική ομάδα.
http://www.sport.gr/

Αλλαγές λόγω εκλογών

Σε αλλαγές του προγράμματος της 9ης και 10ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος προχώρησε η Σούπερ Λιγκ έπειτα από έτοιμα της Αστυνομίας λόγω εκλογών. Συγκεκριμένα δεν θα πραγματοποιηθούν αγώνες τις Κυριακές 7 και 14 Νοεμβρίου με τα παιχνίδια να γίνονται σε δύο δόσεις Σάββατο και Δευτέρα.

Σάββατο, 06/11/2010 
Αστέρας Τρίπολης - Πανσερραϊκός (17.15) 
SKODA Ξάνθη - Ηρακλής (17.15) 
Ολυμπιακός - Πανιώνιος (19.30) 
Ολυμπιακός Βόλου - Κέρκυρα (19.30)
Δευτέρα, 08/11/2010 
Άρης - Λάρισα (17.15) 
Καβάλα - ΠΑΟΚ (17.15) 
ΑΕΚ - Εργοτέλης (19.30) 
Ατρόμητος - Παναθηναϊκός (19.30) 

Σάββατο, 13/11/2010 
Εργοτέλης - Ολυμπιακός (17.15) 
Κέρκυρα - SKODA Ξάνθη (17.15) 
Παναθηναϊκός - Λάρισα (19.30) 
ΠΑΟΚ - ΑΕΚ (19.30)
Δευτέρα, 15/11/2010 
Αστέρας Τρίπολης - Καβάλα (17.15) 
Πανιώνιος - Ατρόμητος (17.15) 
Ηρακλής - Άρης (19.30) 
Πανσερραϊκός - Ολυμπιακός Βόλου (19.30)

Οι εκλογές ήταν γνωστές εδώ και μήνες, αλλά εδώ είναι Ελλαδιστάν, βασιλεύει η προχειρότητα και η άρπα-κόλα,  σιγά μην προγραμμάτιζαν σωστά και έγκαιρα το πρόγραμμα...

Απεργία ο ΠΣΑΚ

Συνεχίζει την απεργία του ο ΠΣΑΚ, ο οποίος με ανακοίνωσή του καλεί όλους τους Έλληνες επαγγελματίες μπασκετμπολίστες να μην υποκύψουν στις απαιτήσεις των ομάδων τους και άρα να μην αγωνιστούν αυτό το Σαββατοκύριακο. Κάτι τέτοιο θα αποτελούσε, σύμφωνα με το συνδικαλιστικό όργανο των καλαθοσφαιριστών, «καταδίκη των υπόλοιπων μελών στην απαξίωση και στον εργασιακό μεσαίωνα».
 
Μεταξύ άλλων, μέσω της ανακοίνωσης διαψεύδεται ότι έχει γίνει από την Πολιτεία οποιοδήποτε βήμα προς την ικανοποίηση των βασικότερων αιτημάτων των παικτών.

Σύμφωνα με όσα είχε πει πριν από λίγες μέρες ο Λάζαρος Παπαδόπουλος, αρκούσε μία κίνηση του Υφυπουργείου ώστε να μπουν οι παίκτες στο παρκέ. Από τα πολλά αιτήματα του συνδέσμου, ένα είναι αυτό που θεωρείται βασικότερο. Στην ανακοίνωση αντικατοπτρίζεται ως εξής: «Μας προτείνουν πλήρη κατάργηση των συμβολαίων, δεν δέχονται να είναι οι αθλητές μας ασφαλισμένοι συνταξιοδοτικά και προτείνουν οι καλαθοσφαιριστές της Α2 να πληρώνουν μόνοι τους ασφάλιση στο ΤΕΒΕ! Με άλλα λόγια, όχι μόνο θα μένουμε απλήρωτοι από τις ομάδες μας, αλλά θα πληρώνουμε από την τσέπη μας για να αγωνιζόμαστε».

Η δε έκκληση προς τα μέλη του ΠΣΑΚ (κυρίως προς τους ακριβοπληρωμένους παίκτες των μεγάλων ομάδων) είναι: «Πλέον, η συμμετοχή οποιουδήποτε μέλους μας στις αγωνιστικές υποχρεώσεις των ομάδων, είναι ουσιαστική καταδίκη εκατοντάδων μελών μας στην απαξίωση και στην υποχρέωση να βρίσκονται σε εργασιακό μεσαίωνα».


Οι ΚΑΕ Ολυμπιακός, Μαρούσι, Πανελλήνιος, Πανιώνιος, Κολοσσός Ρόδου, Περιστέρι, Καβάλα, Ίκαρος Καλλιθέας, Ηρακλής και ΠΑΟΚ εξέδωσαν σαφέστατες ανακοινώσεις, την ώρα που πιο διπλωματικές τοποθετήσεις έκαναν ΑΕΚ και Άρης.
Ιδιαίτερη σημασία έχουν οι ανακοινώσεις του ΠΑΟΚ και κυρίως του Πανελληνίου. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης μέχρι χθες στήριζε απόλυτα τον ΠΣΑΚ, πρωτεργάτης του οποίου είναι ο σέντερ του συλλόγου, Λάζαρος Παπαδόπουλος. 
Η δε ανακοίνωση του Πανελληνίου έχει ξεχωριστό ενδιαφέρον, καθώς είναι η μοναδική που αναφέρει ότι η απόφαση πάρθηκε με τη σύμφωνη γνώμη των Ελλήνων παικτών του συλλόγου, δηλαδή των άμεσα ενδιαφερόμενων για τα αιτήματα του ΠΣΑΚ.

1 σχόλιο:

amanAM είπε...

Η νίκη του Πανιωνίου με 16-6 επί της Λίγκαμους Τιφλίδας, σε συνδυασμό με την ισοπαλία (8-8) της Καταρό με την Γιουζμέ, δίνει στην ελληνική ομάδα το δικαίωμα να ελπίζει βάσιμα στην κατάκτηση της πρωτιάς του 1ου ομίλου της Β’ προκριματικής φάσης του LEN Trophy, που διεξάγεται στο Κότορ.

Τα οκτάλεπτα: 5-1, 5-2, 2-2, 4-1.

Για τον Πανιώνιο σκόραραν οι: Μιράλης 6, Κοκκινάκης 3, Τόμπσον 2, Μάζης 1, Θωμάκος 1, Παπαδόγκωνας 1, Μουρίκης 1, Καπότσης 1.

Την Κυριακή (24/10, 12.00) ο Πανιώνιος παίζει κόντρα στην οικοδέσποινα Καταρό για την πρωτιά του ομίλου.