Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2010

φέτος πάμε για πρωτάθλημα!

Με μια προσεκτική ματιά, μπορούμε να παρατηρήσουμε τα εξής:

Εμείς ακολουθούμε τον Παναθηναϊκό.
Ο ΠΑΟ, δεν έχει παίξει ακόμα εναντίον του Βόλου (όπως εμείς δεν έχουμε παίξει ακόμα εναντίον του ΕΡΓΟΤΕΛΗ), ενώ δεν έχει ιδιαίτερη σημασία το μεταξύ μας αποτέλεσμα, εάν δεν δούμε πρώτα το αποτέλεσμα του δεύτερου γύρου στην Ν Σμύρνη...

Τι απομένει? 
  • Χι ο Βάζελος με την Ξάνθη, Χι κι εμείς αν και μόνοι μας βγάλαμε τα μάτια μας και δεν νικήσαμε, από υπερβολικά νεύρα, αποβολές κλπ.
  • Χι με το στανιό ο Βάζελος στην Καβάλα με 2-2, εμείς χάσαμε ελέω διαιτητή, με 2-1.
  • Νίκη ο Βάζελος τον Άρη με την βοήθεια του διαιτητή, Νίκη κι εμείς (και χάσαμε κι ένα σωρό ευκαιρίες)...

Στα 3 κοινά παιχνίδια μας, έχουμε σχεδόν τα ίδια αποτελέσματα. Άρα... δεδομένου ότι ο ΠΑΟ πάει για πρωτάθλημα (άσχετα εάν θα το πάρει), δεν μπορούμε να λέμε πως δεν πάμε κι εμείς για τον ίδιο στόχο, επειδή χάσαμε με 2-1 στο ΟΑΚΑ. 

Μπορεί στον δεύτερο γύρο να τους πάρουμε με 2-0 και να έχουμε καλύτερο συντελεστή στα μεταξύ μας παιχνίδια, σε περίπτωση ισοβαθμίας!

Εγώ βλέπω λοιπόν ότι έχουμε πορεία πρωταθλητισμού, και μια νίκη με τον Εργοτέλη, θα το επιβεβαιώσει!!!

Συγκρίνοντας με τον Ολυμπιακό, που επίσης έχουν βλέψεις πρωταθλητισμού, το μοναδικό κοινό παιχνίδι μας, είναι με τον Βόλο εντός, και σε αυτό έχει το προβάδισμα ο Γαύρος, αλλά εμείς τον αντιμετωπίσαμε στην πρώτη αγωνιστική, και αιφνιδιαστήκαμε. Το ίδιο θα παίζαμε με τον Βόλο εάν παίζαμε σήμερα? Άλλωστε, εμείς πιθανόν να νικήσουμε τον Ηρακλή, με τον οποίον έπαθε ανάλογο χουνέρι ο Ολυμπιακός. στην πρώτη αγωνιστική.

Τι μένει? Εμείς ακόμα δεν έχουμε αντιμετωπίσει Αστέρες, Πανσεραϊκούς και Κέρκυρες, που έχει βρει στο διάβα του ο Γαύρος. Ας παίξουμε με αυτούς, να μαζέψουμε κι εμείς τους βαθμούς, να δείτε πόσο θα πλησιάσουμε στην κορυφή, εκεί που μας αρμόζει. Ο Ολυμπιακός τώρα αρχίζει να ακολουθεί το δικό μας πρόγραμμα, και μάλιστα με ψυχολογικό προβάδισμα, αφού πρώτα μάζεψε βαθμούς με τις εύκολες ομάδες, και αυτό σίγουρα του δίνει καλύτερη ψυχολογία.

Άλλωστε, οι ομοιότητες μας με τον Ολυμπιακό, είναι πολλές: 
  • Εφοπλιστή αυτοί, Εφοπλιστή κι εμείς.
  • Ριέρα αυτοί, Ριέρα εμείς, χασογκόληδες και οι δύο. Μαλάκες ήταν στην Μπαρτσελόνα που δεν τους κράτησαν για πάρτη τους? Τυχαία κράτησαν τον Μέσσι, τον Ινιέστα, κλπ, κι όχι τους αδελφούς Ριέρα?
  • Κόκκινο αίμα τρέχει στις φλέβες τους, κόκκινο και στις δικές μας, κόκκινο με μπλέ, άρα... είμαστε επιπλέον και γαλαζοαίματοι εμείς!
  • Λίνεν παλιότερα εμείς, Λίνεν παλιότερα κι αυτοί!!!

Τον Ολυμπιακό, δεν τον έχουμε ακόμα δει σε κανέναν αγώνα με ομάδα Θεσ/νίκης, με ομάδα του ΠΟΚ, και από εδώ και πέρα θα μας δείξει τι εστί βερίκοκο.

Μην είσαστε γκρινιάρηδες και μικρόψυχοι Πανιώνιοι, πάρτε παράδειγμα από το μεγαλείο της αγαπημένης ομάδας του προέδρου μας, αυτοί ούτε γκρινιάζουν, ούτε παραπονιούνται, και με κλίμα ομοψυχίας παλεύουν ανεπιτυχώς να διακριθούν, σε αντίθεση με εμάς που την διάκριση την έχουμε φέτος στο τσεπάκι μας, σύμφωνα και με τα απόλυτα στοιχεία που παρέθεσα πιο πάνω.
(Πιστεύω πως αντιλαμβάνεστε την ειρωνική μου διάθεση , οι ΑΕΚτζήδες είναι κλαψιάρηδες και παραπονιάρηδες. )

Ήξερε ο Κιντής που μιλούσε για τρίτη, και όχι για πρώτη θέση. Σου λέει, όλο και σε κάποιο παιχνίδι θα αδικηθούμε, ήδη ο Βάζελος πήρε προβάδισμα ενός βαθμού, από το Χι στην Καβάλα...

8 σχόλια:

amanAM είπε...

Ποιός είπε πως ο γάιδαρος δεν πετάει? Πετάει!!!

Θεμιστοκλής είπε...

Τώρα που το σκέφτομαι δεν έχεις άδικο, φίλε συν-Πανιώνιε. Και η γκρίνια όμως, μπορεί να κάνει καλό.
Χρειάζεται να ενισχυθούμε κι άλλο, καθότι αν και του χρόνου ακολουθήσουμε το πρόγραμμα του βάζελου στο chmpions league κι αντιμετωπίσουμε τη Μπάρτσα, πρέπει εμείς να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί, να τους ζορίσουμε λιγάκι!

amanAM είπε...

του χρόνου, δεν το βλέπω για τσάμπιονς λήγκ. Μας βλέπω μέχρι Γιουρόπα λήγκ.

Άλλωστε μέχρι τότε, υπάρχουν 2 μεταγραφικές περίοδοι, και θα ενισχυθούμε με περισσότερα ταλέντα, μετά τον Μαραντόνα της Λιβερίας, τον Μαραντόνα της Αλγερίας, τον Μαραντόνα της Αλβανίας, κλπ θα πάρουμε τον Μέσσι του Αζερμπαϊτζάν, τον Ζινεντίν Ζιντάν της Σομαλίας, και τον Πλατινί της Σουμάτρας, θα πάρουμε κι από την Βόρεια Κορέα τον Σαραβάκο και τον Μαύρο (όχι στο χρώμα, αλλά στο ταλέντο), και θα κατακτήσουμε το τρόπαιο με κατεβασμένα χέρια!!!

Μην βιάζεστε. Το πρόγραμμα του Κιντή είναι διετές, και μετά θα φύγει, και θα κλαίμε που χάσαμε αυτόν τον αναμορφωτή της Ελληνικής και της Παγκόσμιας κοινωνίας.

Εάν μέχρι τότε είμαστε τυχεροί, οι ΑΕΚτζήδες θα έχουν ξεφορτωθεί τον Αδαμίδη, και θα τον τσιμπήσουμε εμείς, για να συνεχίσει το έργο του κολλητού του φίλου.

amanAM είπε...

Φιλικό αγώνα προπονητικού χαρακτήρα θα δώσει ο Πανιώνιος με αντίπαλο την ομάδα της Καλλιθέας, την Τετάρτη 6/10/2010 στις 6 μ.μ. στο "Απήλιον"


----------

Την Τετάρτη, θα λάμψει πάλι το αστέρι του Κούκετς!!!

vyruss είπε...

*Άσχετο* αλλά μου φαίνεται το τουρνουά εις μνήμην του Μαρίνου πέρασε λίγο στο ντούκου (δε διάβασα σχετικές ειδήσεις/αναρτήσεις). Επειδή ήμουν άρρωστος και δυστυχώς δεν μπόρεσα να πάω μπορεί κανείς να μεταφέρει τι έγινε;

Costix είπε...

το κερδισε ο βαζελος. εμεις δευτεροι.

vyruss είπε...

Λίγη σημασία έχει ποιος κέρδισε Costix... κόσμος ήρθε;

Costix είπε...

Δυστυχως ουτε και εγω καταφερα να παω.