Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2010

Ήττα Παναθηναϊκού

Δεν ολοκλήρωσε με θετικό τρόπο ο Παναθηναϊκός τις υποχρεώσεις του στο τουρνουά μπάσκετ «Τ. Κουταλιανός». Οι «πράσινοι» γνώρισαν την ήττα 67-65 από τον Πανιώνιο σε ένα παιχνίδι που ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς θέλησε να κάνει δοκιμές αλλά θα έχει και παράπονα από τη λειτουργία της ομάδας του.

Το «τριφύλλι» βρέθηκε πίσω στο σκορ από την αρχή του αγώνα από τον Πανιώνιο ο οποίος ήταν αρκετά καλός και προηγήθηκε μέχρι και με 12 πόντους.

Το ημίχρονο έληξε με τους «κυανέρυθρους» να έχουν προβάδισμα 27-37
. Στην επανάληψη οι παίκτες του Ζέλικο Ομπράντοβιτς βελτιώθηκαν,πέρασαν μπροστά με 61-53 αλλά τελικά γνώρισαν την ήττα 67-65.

Καλύτερος από τους νικητές ήταν ο Μακ Λάουντ με 22 πόντους ενώ από τους πράσινους ο Διαμαντίδης με 10π.

Τα δεκάλεπτα: 13-20, 27-37, 49-48, 65-67

Παναθηναϊκός (Ομπράντοβιτς): Τέπιτς, Μάριτς 7, Περπέρογλου 4, Μπατίστ 6, Φώτσης 7 (1), Σάτο 1, Νίκολας 12 (3), Τσαρτσαρής 6, Διαμαντίδης 10 (1), Βουγιούκας 7, Καλάθης, Καϊμακόγλου 5.

Πανιώνιος (Μάρκοβιτς): ΜακΛάουντ 22, Αθανασούλας 6, Γιάνκοβιτς 12, Καββαδάς, Γιαννόπουλος 7, Αθηναίου, Μπατής 6, Ιωάννου 2, Σαρικόπουλος 2, Ελόνου 8, Παραγυιός 2.

Σχόλιο: Το πιο πάνω, το αλίευσα από το  http://www.sport-fm.gr

Η λύπη του συντάκτη είναι προφανής, υποθέτω πως μαζί με αυτόν, θα θρηνεί και όλο το Ελληνικό μπάσκετ καθώς και η Ελλάδα γενικότερα, αφού μια Ελληνική ομάδα ηττήθηκε (έστω και σε φιλικό αγώνα) από τον Πανιώνιο. Όχι, δεν νίκησε ο Πανιώνιος, ο ΠΑΟ έχασε!


Πρέπει να είμαστε όλοι το πλευρό των ομάδων του ΠΟΚ όταν αγωνίζονται εκπροσωπώντας την Ελλάδα και τον Ελληνισμό. Είναι εθνική υπόθεση.

2 σχόλια:

br fun_atic είπε...

αχ και να έμενε για πάντα εκεί που έχει ταξιδέψει...

cdu είπε...

Μία από τα ίδια το gazzetta και το sport.gr, το δεύτερο νε τίτλο που μας ανακοινώνει πως έχασε ο παο. Το πρώτο, στο κείμενο περιγράφει τι έκανε ο παο για να χάσει, ενώ δε λέει τίποτα για το τι έκανε ο Πανιώνιος για να νικήσει , εκτός από τις βολές του ΜακΛάουντ. Επίσης, σε κανένα από τα δύο σάιτ δεν υπάρχει λέξη για κάποιο έλληνα του Πανιώνιου. Προφανώς οι δημοσιογράφοι δυσκολεύονται σατ ελληνικά ονόματα.
Θα το πώ και ας ακούγεται άσχημα:
Να τους χαίρεστε ρε εκεί κάτω όλους αυτούς τους κάφρους.