Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2010

Όχι από Λίνεν!

Κρούση από τον Πανιώνιο δέχτηκε ο Έβαλντ Λίνεν για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας, ωστόσο, ο Γερμανός τεχνικός απέρριψε ευγενικά την πρόταση συνεργασίας των «κυανέρυθρων».
Ο 57χρονος προπονητής θεωρείτο από τους κ.κ. Τσακίρη και Λιανό ο ιδανικότερος αντικαταστάτης του Μίκαελ Στόρε, καθώς και πολύ αγαπητός είναι στον κόσμο, από το άκρως επιτυχημένο πέρασμά του από τον πάγκο του Πανιωνίου την περίοδο 2006-2008 και γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας είναι.
Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού παραμένει άνεργος από το καλοκαίρι -όταν και απολύθηκε από τους «ερυθρόλευκους»- αλλά την προκειμένη στιγμή, δεν θέλει να φύγει από τη Γερμανία. 
http://www.sport-fm.gr/

Σχόλιο: Εβάλδιε, πολύ μας πίκρανες... :-( 

ΥΓ. Δεν ξέρω εάν ο Λίνεν θα μπορούσε να βοηθήσει ουσιαστικά,  αλλά αν μη τι άλλο, το όνομα του είναι αγαπητό σε όλους σχεδόν, και άρρηκτα συνδεδεμένο με την καλή διετία που είχαμε, με 2 εξόδους στο ΟΥΕΦΑ. Είμαι από αυτούς που πικράθηκαν όταν χάσαμε από τα δεύτερα της Μπορντώ, από αυτούς που απορούσαν με μερικές επιλογές του, αλλά... εκείνη την περίοδο ένοιωθα περήφανος Πανιώνιος, και έλπιζα σε ακόμα καλύτερες ημέρες.

Μετά την Λίνεν εποχή, η κατρακύλα είναι συνεχής.

Γνωρίζοντας πως... ο Τσακίρης έβαλε το καλό του Πανιωνίου πάνω από όσα παράπονα και πικρίες (προφανώς) είχε από τον Γερμανό, αυτό δείχνει πως είμαστε σε καλό δρόμο. Ίσως να είναι καλύτερα που δεν δέχτηκε, από μόνη της η πρόταση σηματοδοτεί μια νέα εποχή, μια νέα νοοτροπία, και οφείλω να συγχαρώ τον Τσακίρη και τον Λιανό, που έκαναν την πρόταση. Σε τέτοιες στιγμές, ο εγωισμός πρέπει να μπαίνει στην άκρη, και προέχει το καλό του Πανιωνίου. Τώρα πια είμαι σίγουρος, πως... είναι θέμα χρόνου να ξαναβρούμε τον δρόμο μας.

2 σχόλια:

NK99 είπε...

Δεν είναι και βέβαιο ότι έτσι ακριβώς έγιναν τα πράγματα. Ειδικά όταν λέει ότι ο Τσακίρης πίστευε ότι ο Λίνεν είναι ο πλέον κατάλληλος αρχίζει να αμφιβάλλει κανείς γι ατην αξιοπιστία του άρθρου.

amanAM είπε...

Δεν μπορώ να γνωρίζω τι είναι αλήθεια και τι ψέμματα. Είναι βέβαιο πως μας φλομώνουν σε πολλά παραμύθια.

Αναγκαστικά, κρίνω από αυτά που ακούω και μαθαίνω. Δεν μπορώ να κρίνω από κάτι άλλο.

Ας υποθέσουμε πως... η πρόταση δεν έγινε ποτέ. Εάν είχε γίνει, ισχύει το σχόλιο μου. Εάν δεν έγινε, είναι φανερό πως για επικοινωνιακούς λόγους, για να ρίξουν στάχτη στα μάτια μας, προωθήσανε αυτό το παραμύθι.

Και αυτό το ενδεχόμενο, έχει την αξία του. Σημαίνει πως ξέρουν ότι ο κόσμος ονειρεύεται να επιστρέψει ο Πανιώνιος σε αγωνιστικό επίπεδο που έβγαινε τουλάχιστον 5ος επί 2 χρόνια με Λίνεν.

Πετάνε την "ψεύτικη" είδηση, για να πικραθούμε που ο Λίνεν και καλά δεν δέχτηκε.

Ας πετύχουν με τον άλφα ή το βήτα τρόπο τον στόχο, και εγώ θα είμαι ευχαριστημένος. Δεν είμαι φίλος του Λίνεν, ούτε κουμπάρος του, ούτε θα πάρω μίζα εάν έρθει αυτός, ή όποιος άλλος. Εμένα με ενδιαφέρει ο στόχος, και να είναι ο στόχος η δημιουργία μιας καλής και ανταγωνιστικής ομάδας, και όχι να γίνουμε σούπερ μάρκετ εισαγόμενων φτηνών κρεάτων, προς πώληση με κέρδος.