Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

Αφαίρεση βαθμών / βήτα Εθνική ερχόμαστε με φόρα!!!

Σε 10 μέρες, παίζουμε εντός έδρας με την ΑΕΚ. Κατά την διάρκεια του αγώνα, και συγκεκριμένα στο πρώτο κερδισμένο κόρνερ ή πλάγιο της ΑΕΚ μπροστά στην θύρα 3, προβλέπω πως θα διακοπεί ο αγώνας, θα τιμωρηθεί η έδρα μας για κάμποσες αγωνιστικές, θα χάσουμε το παιχνίδι στα χαρτιά και θα αφαιρεθούν επιπλέον βαθμοί, με αποτέλεσμα καταλήξουμε στην κατάψυξη και οριστικά στην βήτα εθνική.

Τότε, ο πρόεδρος της ομάδας κύριος Κιτνής θα παραιτηθεί όντως, αηδιασμένος από τους Πανιώνιους και την συμπεριφορά τους, δεν θα θέσει απλώς την παραίτηση σου στην διάθεση του μεγαλομετόχου, θα φύγει χωρίς να το συζητάει καταγγέλοντας το ήθος και την συμπεριφορά μας.

Το σχέδιο που είχε εμπνευστεί πριν από μήνες φυσικά θα έχει ναυαγήσει (με δική μας ευθύνη), αφού δεν θα φταίει αυτός που θα χάσουμε βαθμούς κλπ, αλλά εμείς!

Ο υπέρμαχος-φίλος των οργανωμένων της θύρας 3 μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, θα καταγγείλει κι αυτός με την σειρά του ότι είναι αηδιασμένος από την συμπεριφορά και την αχαριστία μας, και θα προσφέρει όσο όσο την ΠΑΕ, αρκεί να φύγει και να μην μας βλέπει... Άλλωστε, από καιρό είναι κουρασμένος με εμάς, και με τα χάλια μας, το ξενέρωμα του θα είναι οριστικό και αμετάκλητο.

Η αρχή έγινε εχθές, το πρώτο μέρος της επερχόμενης τιμωρίας μας ήταν το ντου στην λέσχη των οπαδών, και ακόμα κι αν υπήρχε (που δεν υπήρχε) έστω και μια πιθανότητα να κάτσουν ήσυχοι στο παιχνίδι με την ΑΕΚ οι γνωστοί ανεγκέφαλοι, μετά το χθεσινό, το γήπεδο θα γίνει πεδίο μάχης.

Θεωρώ πολύ παράξενο το χθεσινό ντου. Μετά την τιμωρία της έδρας του ΠΑΟ και του ΠΑΟΚ, μπορείτε όλοι να φανταστείτε τι θα γίνει εάν διακοπεί ο αγώνας με την ΑΕΚ,  όταν θα πέσουν βεγγαλικά και κροτίδες κλπ. Δεν είναι παράξενο πως κάνανε ντου σε 3 ομάδες του ΠΟΚ και στον Πανιώνιο? Στον Άρη, στον ΠΑΟΚ, στην Λάρισα, στον Ατρόμητο κλπ δεν είχαν κανέναν λόγο να κάνουν ντου? Στις κεντρικές λέσχες των οπαδών του ΠΟΚ δεν χρειαζότανε να κάνουν ντου? Πως και δεν πήγαν και στην Λέσχη του Ολυμπιακού στον Πόρο, να τα βρούνε όλα ήσυχα και καλά?

Δεν λέω ότι δεν έχουμε 100-200-300 αλήτες στον Πανιώνιο. Έχουμε! Και δυστυχώς ο μεγαλομέτοχος χρόνια τώρα τους χαϊδεύει, τους νταντεύει και τους καλοπιάνει. Έπρεπε προ πολλού να τους έχει τραβήξει το αυτί. Αυτό που λέω είναι ότι εμείς θα γίνουμε ουσιαστικά οι πρώτοι (και οι μόνοι πολύ φοβάμαι) που θα ξεσπάσει πάνω μας η τιμωρία για την βία στα ποδοσφαιρικά γήπεδα.

Και τα γράφω από τώρα, για να μην κατηγορηθώ πως τα είπα εκ των υστέρων, και πως όλοι τα ξέραμε ή τα φοβόμασταν αλλά δεν μιλούσαμε. Η ΠΑΕ άραγε θα πάρει μέτρα για να μην γίνουν επεισόδια στο ματς με την ΑΕΚ ή αυτά περιμένει  ώστε να βρει άλλοθι για τα λάθη και τις παραλήψεις που έχουν οδηγήσει τον Πανιώνιο στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα?

ΑμανΑΜ ο μάντης!

ΥΓ. Μεταφέρω εδώ μέρος του σχολίου του φίλου μου του Άκη, που έγραψε σε άλλο σημείο, αλλά θεωρώ πως εδώ είναι η θέση του:
Αν θέλουμε να καταπολεμήσουμε τη βία μπορούμε να κάνουμε ορισμένα απλά πράγματα. Να μπει συρματόπλεγμα στο χώρο που συνδέει τη θύρα 3 με εξωτερικούς χώρους. Να κλειδώνει η εσωτερική πόρτα για να μην υπάρχει ο κίνδυνος μεταφοράς αντικειμένων ριν από τα παιχνίδια. Να λειτουργούν οι κάμερες ασφαλείας και να κόβουν τη μπάλα σε όσους μας εκθέτουν. Να σταματήσουν οι σωματικοί έλεγχοι στους υπόλοιπους.Στην χειρότερη περίπτωση να υπάρχουν μαγνητικές πύλες παντού.
Ένας αστυνομικός σκύλος για ανίχνευση ναρκωτικών θα λύσει μία και καλή το θέμα αυτό...
Όποιος καταδικάζεται αμετάκλητα για βία στο γήπεδο και είναι οργανωμένος να διαγράφεται δια παντός από τον σύνδεσμο και αν είναι ο μη οργανωμένος φίλαθλος να του ακυρώνεται το διαρκείας και να απαγορεύεται η είσοδος (μια που έχουμε μηχανογράφηση). Τα πρόστιμα που επιβάλλονται στην ομάδα για λόγους βίας να διεκδικούνται δικαστικά από τους συνδέσμους που τα προκάλεσαν...
Και όλα αυτά χωρίς να χρειάζεται η παρέμβαση της εισαγγελίας για το θεαθήναι

8 σχόλια:

br fun_atic είπε...

όλοι ξέρουν ότι η αστυνομία προχώρησε σε κατασχέσεις και συλλήψεις. Κανείς δεν ξέρει ποιος και για ποιον λόγο συνελλήφθη και ελάχιστοι προχώρησαν κάτω από τους τίτλους των εφημερίδων που μιλούσαν για οργανωμένους στρατούς για να δουν τι επιτέλους βρήκε η αστυνομία...

Το θέμα της βίας δεν είναι θέμα του κράτους, αλλά της κάθε ομάδας χωριστά. Υπάρχουν χιλιάδες πράγματα που μπορούμε να κάνουμε εμείς για την ομάδα μας, χωρίς να χρειάζετα να περιμένουμε τις δήθεν καταδρομικές αστυνομικές ενέργειες με τις οποίες θεωρούνται όπλα, ο πυροσβεστήρας, ένα κομμάτι μάρμαρο, ένα κομμάτι πλαστικό και δύο μπουκαλάκια με βενζίνη.

Πολλά πράγματα γίνονται εκ του πονηρού..

Δεν πρέπει να καλύπτουμε αυτούς που ασχημονούν αλλά να τους απομακρύνουμε. Από την άλλη, πρέπει να είμαστε υποψιασμένοι και σε όλες αυτές τις πρακτικές.

@amanam
από τη στιγμή που έκοψες το μούσι δεν μπορείς να κάνεις τον προφήτη... Είναι αξεσουάρ του επαγγέλματος. Άσε που σου πήγαινε και πολύ!!!

zamis είπε...

Η συγκεκριμενη σου προβλεψη δεν ειναι μαντεια,ειναι ντετερμινισμος,ποσο μαλλον με κιντι παροντα..
Ας ελπισουμε οτι η 3 δεν θα μας ριξει στο γκρεμο μια ωρα αρχυτερα.

amanAM είπε...

Σπίτι μου έχω:
Μαχαίρια, κατσαρόλες, 3 κράνη, μπαστούνι του Μπειζμπολ, μπαλάκια του μπέιζμπολ (ξέρεις πόσο βαριά είναι?) πυροσβεστήρες- ληγμένα βεγγαλικά αλεξιπτώτου-χειρός και καπνογόνα(από τα σκάφη), παλιά σεντόνια και πετσέτες (από τα σκάφη κι αυτά), ρολόγια, ξυπνητήρια, καλώδια διάφορα, διάφορα εργαλεία και βαριοπούλα, τριβείο, κοπτικά μηχανήματα, μια αναπηρική καρέκλα, κομπιούτερ, λάπτοπ, μπαταρίες, γεννήτρια, μπιτόνι βενζίνας (για την γεννήτρια), 2 3κιλα κάμπινγκ γκαζ και γκαζάκια (για καφέ), αεροβόλο που πετάει μπαλάκια, μπουκάλια με μπύρες και άλλα αλκοολούχα (ορισμένα εξ αυτών εύφλεκτα), οινόπνευμα, ιώδιο, μπεταντίν, και ποιός ξέρει τι άλλο που θα θεωρηθεί το σπίτι μου γιάφκα τρομοκρατίας, παράβασης του νόμου περί εξωσχολικού αθλητισμού, κλπ.

Ξέχασα τα μαδέρια και κάτι πλακάκια, αλλά δεν νομίζω να είναι επικίνδυνα, γιατί δεν είναι μαρμάρινα!

Α, έχω μαρμάρινη σκάλα, εάν την σπάσω σε κομμάτια?

Miltos@Chios είπε...

Εφιαλτικο σεναριο,αλλα αρκετα πιθανο να συμβει.Και βεβαια τοτε μιλαμε για σιγουρο υποβιβασμο και ``καψιμο`` των διαρκειας!

vassilis είπε...

Βλέπω ότι πάλι αρχίσαμε να τους χαιδεύουμε τα αυτιά.

Φαντάζομαι Αντώνη στο σπίτου σου έχεις 6 μηχανισμούς εκτόξευσης φωτοβολίδων καμια 15αρια φωτοβολίδες.

Ρωτάω απλά: Αν στο ματς με την ΑΕΚ εμείς έχουμε 6 εκτοξευτές και 20 φωτοβολίδες και οι άλλοι άλλους τόσους (καθώς φέτος επιτρέψαμε σε οπαδούς του ΠΟΚ να έρχονται στη Νέα Σμύρνη) και αρχίσουν να τους χρησιμοποιούν πριν τον αγώνα πως θα χαρακτηριστεί η κατάσταση;
Πάντως εκδρομή του κατηχητικού όχι.

Θεωρώ ότι αυτό που έκανε η αστυνομία είναι σωστό και ότι η ΠΑΕ πρέπει να άρει την αναγνώριση του συγκεκριμένου συνδέσμου με ότι αυτό συνεπάγεται νομικά.

amanAM είπε...

Όχι, δεν χαϊδεύω αυτιά αγαπητέ Βασίλη.

Θεωρώ απαράδεκτα αυτά τα πράγματα, κι αν δεν ληφθούν άμεσα μέτρα από την ΠΑΕ, θα είναι υπεύθυνη αυτή, και γι αυτό τα γράφω αυτά από τώρα, για να μην ισχυριστούν πως δεν ήξεραν, δεν περίμεναν, δεν φαντάστηκαν.

Θεωρώ όμως αστεία, ορισμένα από τα "ενοχοποιητικά" στοιχεία που ανακοινώθηκαν, όπως τα κομμάτια μάρμαρου, το κράνος, κλπ. Αυτό δεν σημαίνει πως χαϊδεύω τα αυτιά κανενός.

Στο σπίτι μου φυλάω τα ληγμένα βεγγαλικά από τα σκάφη, διότι δεν υπάρχει φορέας διαχείρισης και ανακύκλωσης.
Υποτίθεται πως όταν λήγουν, πρέπει να τα επιστρέφεις εκεί που τα προμηθεύτηκες, αλλά... δυστυχώς δεν λειτουργεί αυτό!
Πιστόλι εκτόξευσης φωτοβολίδων δεν έχω, διότι εδώ και πολλά χρόνια απαγορεύονται στα σκάφη σαν τα δικά μας. Στο εξωτερικό πουλιούνται ελεύθερα, και εξοπλίζουν σκάφη.

br fun_atic είπε...

Φοβάμαι ότι τους χαιδεύεις.γιατί αν είχαν βρει και προφυλακτικά στη γιαγιά θα μπορούσαν να τους κατηγορήσουν και για απόπειρα βιασμού των αντιπάλων.

br fun_atic είπε...

στη γιαφκα