Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

άλλα λόγια να αγαπιόμαστε!

Ο Πρόεδρος του Πανιωνίου ΓΣΣ ΠΑΕ κ. Γιώργος Κιντής προέβη σήμερα στην κάτωθι δήλωση:
"Προφανώς η πλήρης ευθύνη για την ως τώρα αγωνιστική και εξωαγωνιστική εικόνα της ομάδας είναι δική μου. Εννοείται, επίσης, ότι δεν υπάρχει καμία δικαιολογία. Η παραίτησή μου είναι στη διάθεση του μετόχου".
  
Τέτοια αυτοκριτική, τέτοια ενημέρωση, τέτοια εκ βάθους ανάλυση λαθών και παραλείψεων, δεν νομίζω να έχει προηγούμενο, παρά μόνο στον χώρο της πολιτικής. Τελικά, μάλλον ο Κιντής πραγματικά θέλει να αναμορφώσει την κοινωνία, αφού... μιλάει και φέρεται σαν πολιτικός! 

Άλλωστε, όπως οι περισσότεροι πολιτικοί μας, που είναι ανεπάγγελτοι και άσχετοι από τα πραγματικά προβλήματα της κοινωνίας και της εργασίας, έτσι και ο Κιντής ανέλαβε τον Πανιώνιο, ενώ είναι (κατά τις δηλώσεις του) άσχετος από ποδόσφαιρο!!!




7 σχόλια:

Θεμιστοκλής είπε...

Χαρμόσυνη μέρα για τον πανιώνιο κόσμο!
Και μια κι έπεσες μέσα και στην πρόβλεψη, αυτή τη στιγμή πρέπει να αισθάνεσαι καλύτερα απ'όλους: ευτυχής και δικαιωμένος!

amanAM είπε...

Δεν με γνωρίζετε καλά, αλλά... είμαι ένας άνθρωπος που όταν δικαιώνεται, στενοχωριέται!!!

Συνήθως σκέφτομαι το στραβό, και όταν διαψεύδομαι σημαίνει πως όλα πήγαν καλά, οπότε έχω κάθε λόγο να χαίρομαι.

Άλλωστε η πρόβλεψη, είχε να κάνει με την φυγή εντός Οκτωβρίου. Ακόμα η πρόβλεψη δεν έχει συντελεστεί, αφού ο Κιντής δεν έφυγε ακόμα, απλώς έθεσε την παραίτηση του στην διάθεση του Τσακίρη!

amanAM είπε...

εάν τελικά φύγει ο Κιντής, τον παρακαλάω για 2-3 μέρες να μην επιβαίνει σε αυτοκίνητο, δεν θέλω να πάθει κάτι και να κατηγορηθώ πως φταίω ως γουρσούζης!!!

Ας πηγαίνει με αεροπλάνα ή βαπόρια, άντε και με λεωφορεία, όχι αμάξια παρακαλώ!

Εάν φύγει, θα χάσουμε την ευκαιρία να καταλάβουμε την τρίτη θέση, και θα είμαστε άξιοι της μοίρας μας, παλεύοντας για την σωτηρία μας.

Φεύγοντας, είχε πει πως θα μας έμενε προίκα το σύστημα ανεύρεσης ταλέντων. Εγώ θα του πρότεινα να το πάρει μαζί του, αφού το χώσει εκεί που δεν του φέγγει.

Θεμιστοκλής είπε...

Μη με κάνεις να βλέπω εφιάλτες, πως μπορεί η παραίτηση να μη γίνει αποδεκτή.
Όσο για την προίκα, άλλο ένα σημείο που δικαιώνεται: πολλά χρόνια θα περάσουν, για να αποκτήσουν κι άλλοι τέτοια συστήματα ανίχνευσης ταλέντων και Vis Track...

amanAM είπε...

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Κων. Τσακίρης με αφορμή την παραίτηση του Γ. Κιντή δήλωσε: "Σχετικά με την παραίτηση του Γιώργου Κιντή, δεν αλλάζει τίποτα. Θα γίνει αποδεκτή ή μη μετά την επιστροφή μου στην Ελλάδα. Εως τότε το παρόν σχήμα είναι το μόνο που μπορεί και οφείλει να διορθώσει ότι μπορεί και ότι προλάβει...".

Όταν διαβάζετε μια είδηση, να διαβάζετε τι γράφει ακριβώς, και όχι τι θα θέλατε να λέει!!! Η παραίτηση Κιντή, είναι μια "πολιτική" κίνηση. Το εάν θα γίνει δεκτή ή όχι, είναι θέμα μεγάλης συζήτησης.

Θεμιστοκλής είπε...

Όταν έγινε γνωστή η παραίτηση, αναμενόταν ακόμα η τοποθέτηση του Τσακίρη. Και τούτη τη φορά, ειλικρινά, εύχομαι να μην την είχα δει!
Υπάρχει άραγε έστω κι ένας Πανιώνιος που να μην επιθυμεί διακαώς την απομάκρυνση Κιντή?
Είναι δυνατόν να το αγνοεί αυτό ο ιδιοκτήτης της ομάδας? Με ποια λογική?
Μήπως υπάρχουν τελικά πιο σοβαρά προβλήματα στον Πανιώνιο κι ο Κιντής ήταν μόνο το μέσο που εκφράστηκαν?
Σταματώ, γιατί θα πω πράγματα που δε θέλω.
Μέχρι να δούμε την κατάληξη της υπόθεσης, προτιμώ να μείνω στον κόσμο μου, με τη βεβαιότητα ότι τελικά θα γίνει η σωστή κίνηση.
Είναι μονόδρομος για να βγούμε απ' το τέλμα!

amanAM είπε...

Το σχέδιο Κιντή, προέβλεπε εκ βάθρων αναδιοργάνωση του ποδοσφαιρικού τμήματος, σε νέα βάση.

Η βάση ήταν επί της ουσίας το μάζεμα των οικονομικών της ΠΑΕ, η μείωση των εξόδων, η απόκτηση παικτών μικρής αξίας που θα αποδειχτούν στο μέλλον κερδοφόρες μεταγραφές.

Ο ίδιος ο Τσακίρης (σαν Τιμωρός) είχε σχολιάσει πως... ο Σκούρτης ακόμα κι αν αποδειχτεί μέτριος παίκτης ή κακότροπος, στοίχισε ελάχιστα, και εφ όσον πουληθεί ακριβότερα τότε... δεν τον χαλάει η απόκτηση του!

Το σχέδιο Κιτνη προέβλεπε πως... μέχρι τον Δεκέμβρη, δεν θα παίρνουμε αποτελέσματα, όλοι θα τον βρίζουμε, κλπ. Μετά, η εξαιρετική φυσική κατάσταση που εν τω μεταξύ θα έχουμε αποκτήσει, θα φέρει τέτοια αποτελέσματα, που μέχρι και τρίτη θέση θα χτυπάμε, και πως τον επόμενο χρόνο θα παίζουμε τσάμπιονς ληγκ!!!

Άρα... το ότι όλοι τον βρίζουμε, κανένας μας δεν τον θέλει, κλπ, σε τι να χαλάει άραγε τον Τσακίρη?

Ο Κιτνής εξακολουθεί να ακολουθεί το πρόγραμμα του, και είχε προβλέψει και τις αντιδράσεις.

Το θέμα ήταν να μην τον πιστέψει εξ αρχής ο Τσακίρης, αφού μπήκε στον χορό, εάν δεν χορέψει, τότε θα βγει ο Κιντής και (δικαιολογημένα) θα λέει πως ο Τσακίρης αθέτησε την συμφωνία, και δεν άντεξε στην πίεση του κόσμου, μέχρι να αποδώσει το σχέδιο του!!!

Ο Κιντής, γιατί θα θεωρεί τον εαυτό του αποτυχημένο άραγε, εάν δεν έρθει πρώτα ο Δεκέμβρης για να αρχίσει να αποδίδει το σύστημα του?

Η δήλωση παραίτησης, μοναδικό στόχο είχε την εκτόνωση προσωρινά του κλίματος, και να κερδιθεί χρόνος για να συνεχίσει το έργο του ο Κιντής!!!!!!