Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

κακή αρχή κάναμε...

Την πίστη του στις ικανότητες του Πανιωνίου εξέφρασε ο Στέλιος Αποσπόρης, ο οποίος μίλησε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 για την κατάσταση των «κυανέρυθρων». Ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός, ο οποίος θα προσφέρει τις υπηρεσίες του πλέον ως μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ομάδας της Νέας Σμύρνης αναφέρθηκε στην κατάσταση στην οποία έχει έρθει ο σύλλογος μετά τον αποκλεισμό από το Κύπελλο Ελλάδας ΟΠΑΠ, από τον Διαγόρα.

«Ο Πανιώνιος είναι σε μια δύσκολη κατάσταση. Αυτό το δείχνει και η βαθμολογική θέση που βρίσκεται. Όλα αυτά τα χρονιά έχει μάθει να επιβιώνει μέσα σε δύσκολες καταστάσεις», είπε αρχικά και συνέχισε: «Εμείς σκοπεύουμε να ρίξουμε το βάρος στην ψυχολογία. Θα μιλήσουμε και με τον κ. Λιανό και θα βρούμε λύσεις. Ο Πανιώνιος είναι ενιαίος».

Αναφορικά με την εικόνα που έδειχνε ο Πανιώνιος στους αγώνες του πρωταθλήματος, τόνισε: «Νομίζω ότι σε όλα τα παιχνίδια χάσαμε από λεπτομέρειες εκτός από το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Ο προπονητής χρεώθηκε την κακή εικόνα της ομάδας και το γεγονός πως δεν είχε ταυτότητα. Τον Γενάρη θα κάνουμε κάποιες προσθήκες. Έγιναν πολλά λάθη το καλοκαίρι και αυτό το χρεώθηκε ο κ. Κιντής. Έγιναν λάθη στην αξιολόγηση των ποδοσφαιριστών που αποκτήθηκαν».

Σχετικά με το παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ για την όγδοη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας, είπε: «Ο Πανιώνιος έχει δυνατότητες να κάνει την ζημιά στην ΑΕΚ. Είναι ικανός να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα και να δώσει χαρά στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό».

Τέλος ερωτηθείς για το ντέρμπι, τόνισε: «Η δύναμη και το πάθος θα κρίνουν τον νικητή. Ο Ολυμπιακός θα βγάλει μεγαλύτερη ποιότητα και ο Παναθηναϊκός έχει ανάγκη να πάρει το παιχνίδι».
http://www.sport-fm.gr/article/300661

Σχόλιο: Πλάκα μας κάνεις ρε Αποσπόρη? Χεστήκαμε εάν θα χαρεί ο Ολυμπιακός ή ο Παναθηναϊκός εάν κόψουμε βαθμούς από την ΑΕΚ. Εάν αυτό είναι το ζητούμενο, τότε να τους δώσουμε τους βαθμούς, γιατί εγώ προσωπικά προτιμάω να χαρεί η ΑΕΚ, παρά ο Γαύρος ή ο Βάζελος!!! Αν μη τι άλλο, και η ΑΕΚ έχει μικρασιατικές ρίζες, και θα έπρεπε να χαιρόμαστε πιο πολύ εάν χαμογελάσει αυτή στο τέλος, παρά οι Βαζελόγαυροι...

Τι μας νοιάζει ποιός θα νικήσει στο ντέρμπι των αιωνίων? Εμείς που πατάμε σε 3 αιώνες, τι θα απογίνουμε, θα μας πεις?

Το πότε θα χαμογελάσουμε εμείς με απασχολεί, και όχι τι κάνουν οι άλλοι. Όχι τι βαθμούς θα κόψουμε από άλλους, αλλά τι βαθμούς θα πάρουμε εμείς.

6 σχόλια:

IWN1998 είπε...

Αντώνη έχεις δίκιο αλλά κάποια στιγμή όλοι λέμε και καμιά κοτσάνα. Ας το πάρουμε έτσι. Εξαρτάται και πως τον ρώτησαν και ποιος τον ρώτησε και πως το είπε (εννοώ οπτικά μπορεί να χασκογέλαγε όταν το έλεγε σε κάποιο γαβροβάζελο του Τύπου).
Ας πιαστούμε από τα σημαντικά σε αυτή την φάση, αν και πολλές φορές τα ασήμαντα είναι προπομπός των σημαντικών.

NK99 είπε...

Ατυχείς δηλώσεις....Αυτά δεν λέγονται ούτε για πλάκα. Ελπίζω οι δηλώσεις αυτές να μην δείχνουν και τρόπο σκέψης γιατί αλίμονο μας.

amanAM είπε...

κακή αρχή, αφού η πρώτη δήλωση είναι κοτσάνα.

Κατά τα άλλα, υπάρχει παραδοχή πως η ομάδα έχει κενά στο ρόστερ, δεν έχει ταυτότητα σαν ομάδα, ενώ έγιναν λάθη το καλοκαίρι, τα οποία συνολικά χρεώθηκαν σε προπονητή και Κιντή.

Κατά τα άλλα, προφανώς φταίει και η ατυχία, πλην του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, που απλώς είχαμε τα χάλια μας. Με τον Διαγόρα, φαντάζομαι πως... δεν παίξαμε άσχημα, ατυχία κι εκεί μάλλον.

Καλύτερα να μην κάνουν δηλώσεις, όσο μιλάνε, τόσο εκνευρίζομαι.

Ο Τσακίρης, φυσικά δεν φταίει σε τίποτα, ο Κιντής, ο Στόρε κλπ ήρθαν εδώ με το έτσι θέλω!!!

NK99 είπε...

Το να δώσουμε πίστωση χρόνου στον νέο προπονητή και τη νέα διοίκηση είναι απαραίτητο. Αλλά όταν ανοίγουν το στόμα τους για να μιλήσουν για τον Πανιώνιο που τώρα τον διοικούν θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί και να μην αμολάνε ανοησίες που μειώνουν τον σύλλογο.

Δηλαδή αυτός ο Αποσπόρης έκανε αυτές τις δηλώσεις ως κάλεσμα στον κόσμο να έρθει στο γήπεδο?

Προσωπικά δεν έχω καμμία διάθεση να δείξω επιείκια για τέτοιου είδους βλακώδεις δηλώσεις. Μου τελείωσε.......

amanAM είπε...

Κι εμένα μου τελείωσε η υπομονή και η ανεκτικότητα σε μαλακίες και σε μαλάκες.

Αποσπόρη, βούλωσε το, με τέτοιες δηλώσεις εκνευρίζεις τον κόσμο ακόμα περισσότερο. Φτάνει πιά.

IWN1998 είπε...

Τα έχουμε ξαναπεί τα περί Τσακίρη. Ο πελάτης τον ιδιοκτήτη δεν μπορεί να τον απολύσει. Αν παρά τα παράπονά του πελάτη, ο ιδιοκτήτης τα ρίχνει στον έναν και στον όλο, ο συμβατικός πελάτης μιας συμβατικής υπηρεσίας ή ενός προϊόντος, το μόνο που μπορεί να κάνει, είναι να μην αγοράζει το προϊόν.
Αλλά για μας ο Πανιώνιος δεν είναι ένα συμβατικό προϊόν, είναι στην ψυχή μας.
Από κει και πέρα, ναι ο Αποσπόρης είπε κοτσάνα, που στην έγγραφη μεταφορά της φαίνεται πιο χοντρή ακόμα, αλλά δεν ήταν ούτε καν σύμβουλος του Τσακίρη ώστε ν' αναλάβει ευθύνες για τις ως τώρα επιλογές. Όσο για την αποτίμηση των αγώνων, όντως τα κακά ματς που όχι μπονον χάσαμε, αλλά χάσαμε και με κακή απόδοση, ήταν αυτά τα δυο τελευταία και με το Βόλο. Τα άλλα και μεις το λέγαμε ότι αν ήταν ένας κόουτς που ήξερε να πάιρνει αποτελέσματα, θα είχαν θετικό απολογισμό για τον Πανιώνιο.
Και εδώ είναι οι ευθύνες Στόρε.

Και κάτι τελευταίο σχετικό με αυτό. Θυμάστε που λέγαμε όλοι ότι την άμυνα κάπως την έδεσε ο Στόρε και εκεί που δεν πάμε καλά είναι η επίθεση και υπάρχει αναποτελεσματικότητα. Μετά την αποπομπή Κιντή / Μπάγκσμπο και την προφανή αγωνία στόρε να περισώσει τη θέση του και να ικανοποιήσει και τα διάφορα που άκουγε να ζητάει ο ένας και ο άλλος, σε δυο ματς φάγαμε 6 γκολ. Αποτέλεσμα ανωριμότητας, κακού κλίματος...Πάντως δίνει το παραπάνω μια βάση διαφορετικής αξιολόγησης του Πανιωνίου προ ΠΑΟΚ και από ΠΑΟΚ και μετά, που έκανε ο Αποσπόρης.